לא.תכל'ס..
כסף לעוד כשנתיים - שמשום מה נמצא ב s&p דרך קופת גמל להשקעה בהראל (לא הרבה, ירד רק במאתיים שקל...)
אם הבנתי נכון את הלך הרוח פה - כדאי להוציא אותו - ובהקדם?!
לא.תכל'ס..
כסף לעוד כשנתיים - שמשום מה נמצא ב s&p דרך קופת גמל להשקעה בהראל (לא הרבה, ירד רק במאתיים שקל...)
תודה.
כי זה יעלה בחזרה.תודה.
(רק... למה?)
תכל'ס..
כסף לעוד כשנתיים - שמשום מה נמצא ב s&p
שואלים על כסף שמושקע לעוד שנתיים בלבד במדד האמריקאיכי זה יעלה בחזרה.
כרגע יש תנודתיות מסוימת אבל תראה תיקון בזמן הקרוב.
הבורסה הישראלית כרגע מאוד משתלמת להשקעה והיא גם תעלה יפה.
אני לא נביא, ראייה אנליסטית נטו...שואלים על כסף שמושקע לעוד שנתיים בלבד במדד האמריקאי
איך זה קשור לבורסה הישראלית, ולנבואות כלפיה.
כלומר?...קשור במידה ויש לו כסף נוסף להשקעה.
בהחלט!כלומר?...
אם יש כסף נוסף להשקעה באותה קופה אז להמשיך להשקיע?
לדעתי אם זה באמת לעוד שנתיים בלבדכלומר?...
אם יש כסף נוסף להשקעה באותה קופה אז להמשיך להשקיע?
אגב, יש מומחים שהם גם ניקים בפרוג.צריך להתייעץ עם מומחה אמיתי.
לא ניקים מפרוג.
הם הבינו מה אני מתכווןאגב, יש מומחים שהם גם ניקים בפרוג.
מה למשל?מי שיש לו כסף מיותר, שיסתכל לזמן הארוך, שישים את הכסף במסלול סולידי מנייתי או במסלול בסיכון גבוה שבתכל'ס אין כל כך סיכון כי החברות הגדולות הן גדולות מדי בשביל שייתנו להן ליפול! וישאיר את הכסף שם בלי להוציא!\
"ניקים מפרוג" זה לאו דווקא אתהאני מבין מתוכן הדברים שכואב לך העניין, אולי אני באמת מומחה אמיתי? אולי אני סתם מתחזה? באמת אי אפשר לדעת..
ולמה כואב לך שהעליתי עוד נושא תוך כדי?
בכל מקרה מרירות היא גם מעלה.
כי זה מבלבל את הקוראים.למה כואב לך שהעליתי עוד נושא תוך כדי?
כל קורס בסיסי בשוק ההון ילמד אותך שאי אפשר כמעט לתזמן את השוק. מי שמנסה לתפוס את העליות ולברוח לפני ירידות על פי רוב במשך הזמן יפסיד את כספו. בהשקעות ובמיוחד במדדים כמו ה s&p משקיעים לטווח ארוך ובמשך הזמן בהחלט יהיו ירידות אך בהסתכלות לשנים רבות הממוצע יהיה 10% רווח שנתי.יש לי שאלה
אני בור ועם הארץ בכל הנושא של השקעות
מבחינתי אם יש מגמת ירידה אז אני משנה מסלול באותו שנייה וביום שיש עלייה מחזירה למסלול S&P
למה לא לעשות ככה?
נניח שהיה ירידה של 10 אחוז
ואת הוצאת את הכסף לפני הירידה
אז הרווח שלך יהיה את האחוזים של הירידה שהפסידו מי שנשאר
מצד שני לרוב האנשים שמשקיעים לטווח ארוך זה לא מדויק
כי יש מס שבח על חלק מהכסף
ולהתחיל לשחק עם זה ,מלבד ההימור שבעניין
זה גם לשלם מס ל הון. לא מס ש ח
לא מס שבח. מס רווחי הוןנניח שהיה ירידה של 10 אחוז
ואת הוצאת את הכסף לפני הירידה
אז הרווח שלך יהיה את האחוזים של הירידה שהפסידו מי שנשאר
מצד שני לרוב האנשים שמשקיעים לטווח ארוך זה לא מדויק
כי יש מס שבח על חלק מהכסף
ולהתחיל לשחק עם זה ,מלבד ההימור שבעניין
זה גם לשלם מס לחינם
תוכל להרחיב מדוע אתה חושב כך?הבורסה הישראלית כרגע מאוד משתלמת להשקעה והיא גם תעלה יפה.
הבורסה הישראלית כבר תקועה תקופה וביחס לשנה האחרונה והמדהימה שהייתה בשוק ההון העולמי, היא מדשדשת... לכן זה נראה כזמן טוב להיכנס. לדעתי, אם תפרוץ מלחמה ותהיה ירידה משמעותית, זה הזמן הקלאס להיכנס וכל זאת בגלל הצפי הבטוח שישראל תיכנס לאחר המלחמה לצמיחה ממשית כי ככה זה אחרי מלחמות ובפרט למדינה כ"כ מפותחת. תחשבו רק כמה טכנולוגיות צבאיות פותחו כאן תוך כדי המלחמה הנוכחית וברור שאחרי המלחמה, כל צבאות העולם יקנו מאיתנו את כל הפיתוחים המדהימים שחלקם עדיין לא פורסמו.תוכל להרחיב מדוע אתה חושב כך?
באופן כללי הייתי ממליץ לך ולכל אחד להוסיף ׳לכאורה׳ או ׳לדעתי׳ ובאמת להסביר ולא רק לכתוב דברים כעובדות
דעתך תתקבל כך ביחס מכבד יותר ובצדק
ראשית, תודה על העצה! התקבלה בברכה!תוכל להרחיב מדוע אתה חושב כך?
באופן כללי הייתי ממליץ לך ולכל אחד להוסיף ׳לכאורה׳ או ׳לדעתי׳ ובאמת להסביר ולא רק לכתוב דברים כעובדות
דעתך תתקבל כך ביחס מכבד יותר ובצדק
לא צריך להגיע לקורסכל קורס בסיסי בשוק ההון ילמד אותך שאי אפשר כמעט לתזמן את השוק.
למשקיע הפאסיבי שנתיים זו תקופה קצרה!! ואם אתה משקיע לתקופה כזו ב 100% מניות אתה צריך לקחת בחשבון סיכוי כלשהו למחיקה של 50% אחוז מהתיק (ירידות כאלו קרו לא פעם במהלך ההיסטוריה), לכן אם אתה מסוגל להתמודד עם ירידות כאלו אתה יכול ואפי' מומלץ להשאיר את ההשקעה כי רוב הסיכויים שתרוויח.תכל'ס..
אשמח לשמוע לאן כן מומלץ להעביר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: