קופת גמל להשקעה מסלול השקעה מחקה מדד s&p500

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום

אלי חיים הכהן

משתמש פעיל
שלום לכולם,
אני רוצה להפקיד כסף חודשי בs&p 500, מחפש המלצה חמה על סוכן שניתן לי דמי ניהול זולים, יש?
והאם הנבתי נכון שאין הבדל דרך מי אני משקיע מחקה מדד S&P 500 כל ההבדל זה בדמי ניהול

ד. מ.

משתמש מקצוען
שלום לכולם,
אני רוצה להפקיד כסף חודשי בs&p 500, מחפש המלצה חמה על סוכן שניתן לי דמי ניהול זולים, יש?
והאם הנבתי נכון שאין הבדל דרך מי אני משקיע מחקה מדד S&P 500 כל ההבדל זה בדמי ניהול
תבדוק בקישור של @השקעות R הון ,לא אומר שלא תמצא יותר זול, לי הוא יצא הכי זול וכדאי שתראה מה יש לו להציע.
ההבדל הוא לא בין הסוכנים אלא בין החברות שהם משקיעים בהם, אבל אם זה לטווח ארוך למיטב הבנתי קצת קשה לאדם מן השורה להחליט באיזה חברה יהיה יותר שווה להשקיע (כמובן כשמדובר בחברה מבוססת ואמינה).

דף גמרא

משתמש מקצוען
לא רוצה להטריח-
כדי להבין במה זה תלוי
יש לך מאמר על זה (להפנות אותי לשם)?
בגדול זה תלוי מה סכום ההפקדה ומה סכום הצבירה
כי אם לא צבור שם סכום גדול יתכן שעדיף לחפש מסלול שיגבה כסף גם מהצבירה ויוריד את סכום של דמי הניהול מההפקדה.
ולשם כך יש את המחשבון של @השקעות R הון

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  87  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה