בצום אפשר לשתות רק מים.האם בצום מותר לשתות קפה עם חלב? ומה לגבי אכילה בשבת ובאירועים שזה בערב?
ארועים פשוט אוכלים מסטיק...האם בצום מותר לשתות קפה עם חלב? ומה לגבי אכילה בשבת ובאירועים שזה בערב?
הליכות זה לא סותר ביכלל!!כל הכבוד לכם, אני ואשתי התחלנו את הדיאטה הזאת ביחד והחזקנו מעמד 8 שעות, אחרי זה נשברנו,
אבל מניסיון הדבר שהכי עוזר, זה הליכות, אני עצמי עשיתי הליכות כל יום כמעט שעה, ואכלתי כרגיל, למעט דברים מלאי שומן וסוכר,
וירדתי בערך 25 קילו בשנה,
והדבר הכי חשוב בזה שלא השמנתי את מה שירדתי מיד אחרי שהפסקתי עם זה בשונה מכל הדיאטות האחרות,
בדוק ומנוסה..
האם בשיטה של צום לסירוגין רואים תוצאות מהירות? ןמה את עושה בשבת?הליכות זה לא סותר ביכלל!!
אבל רואים תוצאות רק אחרי המון זמן....צריך לא להיתייאש!!
מה זה אומר צום לסרוגין??האם בשיטה של צום לסירוגין רואים תוצאות מהירות? ןמה את עושה בשבת?
השיטה שאת עושה לא? 8 שעות לאכול ו16 לצוםמה זה אומר צום לסרוגין??
ובשבת כמו שכתבי אני אוכלת הכל כרגיל(מין הטבע שאני אוכלת פחות כי הגוף מיתרגל לפחות אוכל)
אני יכולה להגיד לך בסוגרים שכן אכלתי עוגה,,,,,,
אה לא הבנתי...השיטה שאת עושה לא? 8 שעות לאכול ו16 לצום
צריך לבדוק אם בכלל מותר לצום בשבת...אני שמעתי בשם רופא- שצריך בדיאטה הזו יום אחד שבה אוכלים רגיל (שבת) כי אחרת הגוף "נלחץ" ולא שורף שומנים אלא אוגר אותם... (אני עשיתי ככה וירדתי יפה)
יודעים אם אפשר? במסטיק יש ממתיקים.ארועים פשוט אוכלים מסטיק...
כתבתי את זה ביום הראשון שהתחלתי את הדיאטה...כל הכבוד לכם, אני ואשתי התחלנו את הדיאטה הזאת ביחד והחזקנו מעמד 8 שעות, אחרי זה נשברנו,
אסור!יודעים אם אפשר? במסטיק יש ממתיקים.
זה לא נכוןאסור!
זה הורס את התהליך וחבל.
את לא יכולה לדעת אם הרס או לא עד שלא תנסי תקופה בלי ואולי תראי שירדת יותר.זה לא נכון
אני מלא פעמים אוכלת וזה לא הרס לי בשום כיוון
כרגע אני מרוצה ממה שירדתיאת לא יכולה לדעת אם הרס או לא עד שלא תנסי תקופה בלי ואולי תראי שירדת יותר.
כל שינוי בתזונה משפיע על המשקל (לטובה או להיפך) וגם אדם שסופר קלוריות או מחליט שאוכל 6 ארוחות ביום ולא נוגע באוכל בין הארוחות, יכול להיות מרוצה מעצמו ומהירידה במשקל.כרגע אני מרוצה ממה שירדתי
ואכלת במשך היום הכל?אה לא הבנתי...
אני יכלה להגיד לך שתוך חודש ירדתי 2.5 קילו
ואני מאמינה שירדתי הרבה יותר רק אני צריכה לבדוק....
אני יכולה להגיד לך שזה התוצאה הכי מהירה שראיתי
ממש לאואכלת במשך היום הכל?
אשמח שתסביריכל שינוי בתזונה משפיע על המשקל (לטובה או להיפך) וגם אדם שסופר קלוריות או מחליט שאוכל 6 ארוחות ביום ולא נוגע באוכל בין הארוחות, יכול להיות מרוצה מעצמו ומהירידה במשקל.
בדיאטת צום לסירוגין-8/16 המשוואה פשוטה: אכילת משהו מתוק (לאו דווקא בעל ערך קלורי) = גורמת להפרשת אינסולין. הפרשת אינסולין חוסמת לכבד (ולא רק) את הגישה למאגרי השומן שאנחנו כל כך רוצים לשרוף.
ולכן כדי להצליח בשיטה הנ''ל חייבים להתנזר מכל דבר מתוק או מעורר הפרשת אינסולין אפילו קטנה בשעות הצום.
אשמח להסביר עוד (זה עוזר לי להבין יותר טוב).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: