נכתב ע"י start;2408087:וזו את? שנדע למי לשפוך מחמאות!
נכתב ע"י שרה'לה;2408220:אוי לא... הלוואי.
אבל מגלה לכן בשקט שהיא מסתובבת מידי פעם בפורום.
בסה"כ רציתי שיבינו שאני מדברת מהשטח מהיכרות עמוקה ורבת שנים עם הנושא מכל צדדיו. גם מהצד התורם אני מכירה הרבה מאוד.נכתב ע"י yael1;2408234:בקר, לאורך כל הזה רק דירבנת,
אבל אחרי השיתוף שלך, נראה שבאמת נסתתמו פה פיות כל המקטרגים!!!
כך שזה באמת יצא לתועלת שכיוונת...
נכתב ע"י hbecker;2408209:לא, זו לא היא.
נכתב ע"י hbecker;2408231:תסתכלי בהודעה שלי מיד אחרי שכתבו על הסיפור הזה. כתבתי שם שהיא מבקרת בפרוג..
נכתב ע"י עוגת בוקר;2408371:ניחוש פרוע -
אולי זאת העני בעצמה?
יש לה כ"כ הרבה כובעים,
אני בכלל בכלל לא אתפלא לחשוף עוד אחד...
נכתב ע"י hbecker;2408254:בסה"כ רציתי שיבינו שאני מדברת מהשטח מהיכרות עמוקה ורבת שנים עם הנושא מכל צדדיו. גם מהצד התורם אני מכירה הרבה מאוד.
כי מחקרים יש. הרבה. רובם סותרים אחד את השני ומשתנים כל הזמן.
מציאות בשטח. זה הכי אמת שיש.
זו היתה המטרה שלי.
לאורך כל האשכול הבנתי וכתבתי גם שאני מבינה ושצריך להבין גם את אלו שמפחדים או קיבלו דעת תורה שלא לתרום.
החשיפה כאן לא היתה דבר שכל כך רציתי לעשות. אבל הרגשתי שיש צורך.
מה' יצא הדבר.
נכתב ע"י טוליפ;2408671:רק לאחרונה נחשפתי לאדם קרוב שתרם כליה, כאשר אני מכירה את התורם, והנתרם קרוב משפחתתו.
ורציתי להבין, הרי לכל אדם יש קרובים מדוע יש צורך לחפש תרומות מאנשים זרים. אני מבינה שיתכן ויש אחוז קטן שאף אחד אינו מתאים מסיבה זו או אחרת, אבל הביקוש הוא גדול.
ולגבי צורת הפתיחה של האשכול הארוך הזה:
איך אפשר לומר שזה דבר פשוט וקל, זה לא תרומת דם, זה ניתוח עם כל הסיכונים שבו (תראו כמה אנשים שהילדים שלהם זקוקים לניתוח פשוט בהרבה כמו פוליפים/כפתורים/שקדים ויודעים שאיכות החיים תעלה להם ועושים הרבה כדי להמנע) עם ההחלמה, עם הבדיקות שלפני ואחרי.
זה מעשה גדול אבל לא קל.
נכתב ע"י טוליפ;2408671:רציתי להבין, הרי לכל אדם יש קרובים מדוע יש צורך לחפש תרומות מאנשים זרים. אני מבינה שיתכן ויש אחוז קטן שאף אחד אינו מתאים מסיבה זו או אחרת, אבל הביקוש הוא גדול.
נכתב ע"י hbecker;2396358:יש משפחות שלא יכולות לתרום מכל מיני סיבות [אפילו נטיה ללח"ד במשפחה, נטיה לסוכר גבוה, עודף משקל כרוני, ועוד כל מיני פרמטרים שמי שלא מבין בנין, לא מכיר].
המפעל היפה הזה של תרומה לזרים בודק דבר ראשון אם יש התאמה במשפחה. ואם אין מתנדב מהמשפחה בודקים גם למה. יש מצב שדוחים מישהו כי יש התאמה במשפחה הקרובה [אב, אם, בן וכו'] שלא רוצה לתרום. כי מבחינתם "יש לכם כליה, מה שיש לנו נשאיר למי שאין".
יש הרבה מאוד הצלבות או כאלו ממשפחת המקבל שנכנסים למאגר גם אם לא נתנו מידית בהצלבה [ואני מאמינה שיש כאן אנשים שבכלל לא מבינים מה זה הצלבה...] וכאשר יימצאו מתאימים לתרום- יתרמו.
נכתב ע"י בתיה בן דוד;2408837:אני יודעת ורואה מקרוב את כל הקושי והסבל העצום שיש למי שהכליות שלו פגועות
והוא צריך לעבור דיאליזה מתישה, מכאיבה, בלתי נסבלת שוב ושוב
זה קשה!
והסבל הזה לא נתפס!
סבתא של בעלי אישה חזקה מחכה כבר שנים לתרומת כליה
ואני רואה אותה עכשיו, שחוקה וכמעט מיואשת
אישה נדירה בת 73.
ועם כל זה שזה כ"כ קרוב אלי ואנחנו מחכים ממש בכליון עיניים לתרומה
אחרי כמה התאמות כושלות,
את עושה את זה כמו לתרום עשר אגורות בקופה בסופר...
הנה את אומרת שגם לך קשה להשאיר את הילדים תקופה בלעדייך,
זאת ממש הקרבה אישית
הראויה להערכה רבה וענקית!!!!!!!!
אשרי מי שזוכה לזה, זאת באמת זכות גדולה
ומי שיש לו את הרצון והאומץ לתרום אנחנו מחכים בכליון עיניים!!!!!
אשרי מי שזוכה לזה, זאת באמת זכות גדולה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: