נכתב ע"י אביב סתיו;2409493:להרגשתי, כל הפנייה לתרום כליות אמורה להיות ממוקדת יותר בגברים.
נשים ואמהות זוכות ב"ה לתת הרבה חיים, כל לידה היא מתנת חיים. הן לא היו ולא יהיו לעולם חזקות מספיק. נראה לי הזוי שאחרי שאשה עברה-6-8 לידות מצפה מעצמה להיות צדיקה ולתרום כלייה. לא מדברת על קרובי משפחה.
נכתב ע"י אביב סתיו;2409493:להרגשתי, כל הפנייה לתרום כליות אמורה להיות ממוקדת יותר בגברים.
נשים ואמהות זוכות ב"ה לתת הרבה חיים, כל לידה היא מתנת חיים. הן לא היו ולא יהיו לעולם חזקות מספיק. נראה לי הזוי שאחרי שאשה עברה-6-8 לידות מצפה מעצמה להיות צדיקה ולתרום כלייה. לא מדברת על קרובי משפחה.
נכתב ע"י בן ציון1;2427918:בקשה/שאלה:
האם מישהו יכול להעלות כאן או לתת קישורים למחקרים נטולי אינטרס לגבי מצב התורם לאורך שנים,
מסתבר שיש מחקרים רבים, אך חשוב למצוא מחקר שלא בוצע על ידי בית חולים שמשתיל.
תודה.
נכתב ע"י Smeshi;2438120:אולי בשביל להציל אדם אחד נכתבו כאן 45 עמודים...
בקשו לפרסם >>
יש לכם סוג דם b?
חשבתם לתרום כליה?
אבא שלי איש מיוחד הזקוק לכליה. בהקדם.
בשנה האחרונה לא הופיע אף תורם שסוג הדם שלו b וגם בין בני המשפחה אין בעלי סוג דם b.
מיוחד הוא אבא.
אם אתם בעניין, אנא צרו עמי קשר.
ואם לא- אנא הפיצו ההודעה לכל מי שתוכלו. אולי תזכו לשדך לאבא תורם מתאים???
תודה.
שרית אביגד 0545993082
אמא שלי - חוה הרפז 0504518366
נכתב ע"י יעל;2475777:תמונה מרגשת.
כל המגזרים כל הסגנונות.
עם ישראל חי!
א. אכן הפתיחות המובנית אצל הדת"ל מביאה יותר תורמים מציבור זה.נכתב ע"י גלבוע;2475785:לא בדיוק 'כל'.
הרוב הבולט סרוגים, מיעוט חרדים.
חילונים יש בתמונה? קשה לזהות.
קראתי כעת את היומן, אם הייתי קורא זאת לפני התרומה והייתי מבין שכך זה בדרך כלל, אני חושב שזה היה מרתיע אותי קצת, או לפחות הייתי דורש שיהיה דוקא מושתל ולא מושתלת, יתכן ויש עוד כמוני שלא מעוניינים בכזו עוצמת רגשות כלפי הנתרם/מת. לכן אני רוצה להדגיש מנסיון, שהסיפור ביומן זה ממש לא מייצג את הכלל, וכל תורם מקבל זאת מבחינה רגשית אחרת.נכתב ע"י למען דעת;2473873:מצ"ב גם יומן שכתב על מהלך התרומה שלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: