מחפשת מתכון טוב ליאפצ'ק (עשיתי חיפוש וחפרתי בכל פרוג ולא מצאתי משהו ברור).
יש לי נתח פלאנקען אסאדו (9).
אני רוצה לדעת אם צריך לבשל/לצרוב את הבשר לפני ההכנה,
כמה זמן לאפות, ואם על חום נמוך או גבוה,
כמה זמן הוא צריך להיות על הפלטה (עם מים/בלי),
אם בישלו את הבשר קודם, אם גם צריך פלטה.
ועוד טיפים...
יש לי נתח פלאנקען אסאדו (9).
אני רוצה לדעת אם צריך לבשל/לצרוב את הבשר לפני ההכנה,
כמה זמן לאפות, ואם על חום נמוך או גבוה,
כמה זמן הוא צריך להיות על הפלטה (עם מים/בלי),
אם בישלו את הבשר קודם, אם גם צריך פלטה.
ועוד טיפים...