אני בדיוק חשבתי עכשיו להכין חריימה עוף @shira bira @java @חני גרינשטיין מה אומרות? ילך?למישהי יש רעיון למתכון עבור חזה עוף , משהו מעניין (לא רוטב סויה עם דבש ,צ'ילי וטיגון עם בצל וירקות)
תודה.
אני בדיוק חשבתי עכשיו להכין חריימה עוף @shira bira @java @חני גרינשטיין מה אומרות? ילך?למישהי יש רעיון למתכון עבור חזה עוף , משהו מעניין (לא רוטב סויה עם דבש ,צ'ילי וטיגון עם בצל וירקות)
תודה.
אפשר מתכון לסלומון בתנור
תודה
אני הייתי חוששת מבישול ארוך מדי שעלול לייבש את החזה.אני בדיוק חשבתי עכשיו להכין חריימה עוף @shira bira @java @חני גרינשטיין מה אומרות? ילך?
לשים בתבנית הרבה שום קצוץ או שיניים שלמות.אפשר מתכון לסלומון בתנור
תודה
בינתיים מחפשת רעיון למנה ראשונה משביעה וטעימה ללא צורך בסלטים, מקסימום סלט אחד חי (לא חובה דג אבל עדיף)
משהו בפני עצמו שיפה להגשה וטעים ומזין ולא מרגישים בחסר של הסלטים
אה, ברור, השאלה היתה האם הטיבול יסתדר.אני הייתי חוששת מבישול ארוך מדי שעלול לייבש את החזה.
אם הייתי מנסה - הייתי מבשלת את הרוטב לבד ובסוף מכניסה את החזה,
תוכ״ד הקפדה שהוא יהיה מכוסה כל הזמן.
המתכון של @צריח של חריימה הוא מעולההההה בדיוק בשביל זהאני הייתי חוששת מבישול ארוך מדי שעלול לייבש את החזה.
אם הייתי מנסה - הייתי מבשלת את הרוטב לבד ובסוף מכניסה את החזה,
תוכ״ד הקפדה שהוא יהיה מכוסה כל הזמן.
כרעיים זה בישול הרבה יותר ארוךאה, ברור, השאלה היתה האם הטיבול יסתדר.
ומה עם כרעיים?
עוף ברוטב אדוםאה, ברור, השאלה היתה האם הטיבול יסתדר.
התכוונת דניס בתנור? (בסלמון פחות מוצלח כי מתייבש וזה מצריך הרבה זמן אפיה בגלל הירקות)אפשר מתכון לסלומון בתנור
תודה
אם בכל אופן התכוונת לסלמון בתנוראפשר מתכון לסלומון בתנור
תודה
לצפות את החזה בקמח להניח בתבנית (זה מה שעושה את זה רך במיוחדלמישהי יש רעיון למתכון עבור חזה עוף , משהו מעניין (לא רוטב סויה עם דבש ,צ'ילי וטיגון עם בצל וירקות)
תודה.
אצלנו משוגעים על המתכון הזה של ניקי.למישהי יש רעיון למתכון עבור חזה עוף , משהו מעניין (לא רוטב סויה עם דבש ,צ'ילי וטיגון עם בצל וירקות)
תודה.
זה באמצע בישול אצלי וכל הבית מריח משגע!!!עוף מתוק עסיסי בטירוף וקל להכנה
איזה חם אופים?4 פרוסות סלמון
1/3 כוס שמן
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס חרדל
3 כפות חומץ
4 שיני שום כתוש
כפית פפריקה
פרורי לחם מוזהבים
לערבב את חמרי הרוטב למרוח על הדגים ולפזר פרורי לחם ולאפות
נסתי אין סוף מתכונים ולדעתי הוא המנצח ללא כל הרטבים...
כולן כתבו על הריח איך הטעם???זה באמצע בישול אצלי וכל הבית מריח משגע!!!
שיניתי קצת, יצא טעים ורך!כולן כתבו על הריח איך הטעם???
אפשר? תודה!והכי הכי - אם מתחשק להשקיע- דג מושלם עם אננס צרוב ופטריות ברוטב חריף-חמוץ מתוק (סגנון סיני) מתכון של חוי לב
העליתי בעבראפשר? תודה!
פספסתי.העליתי בעבר
דגים - סלמון באננס צרוב ופטריות
מתכון מעולה של חוי לב מ'פנינה', מלפני כמעט שנתיים. מאז הספקתי להכין אותו לשבתות מיוחדות, והוא פשוט מעולה. כמו בכל המתכונים של האישה המוכשרת הזו איזון הטעמים הוא מושלם. חמוץ מתוק עם נגיעות חריף- מעולה, בקיצור. זה המתכון: מצורפת גם תמונה (לא משהו) של הרטוב המבושל והמצונן, מוכן לשפיכה על הדג...www.prog.co.il
שווה את המאמץ...
בתאבון!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: