אני עכשיו נתתי לקטן שלי עוזר מאד לתינוק שסובל מגזים, לא צריך מרשם, נותנים לפני הנקה.תודה רבה. מה זה הטיפות האלו ?
תנסי אולי להחליף אבקת כביסה אולי למשהו של תינוקות שיותר עדין.
אם את מפשיטה עדיין צרחות? אולי רגישות לתוויות? סתם מנסה....
אני עכשיו נתתי לקטן שלי עוזר מאד לתינוק שסובל מגזים, לא צריך מרשם, נותנים לפני הנקה.תודה רבה. מה זה הטיפות האלו ?
ועוד רעיון לשים קצת טיג'ל- (היום יש משהו עם שם אחר) על המוצץ וככה הם תופסים אותו ונכנסים לרוטינת רגיעה או אפש' גם מיץ ענבים- אצל הגדולה שלי מאד עזר.עוד רעיון אולי תיקחו אותה לסיבוב באוטובוס- לי תמיד ספרו שהייתי צורחת ובאוטובוסים נרגעת, אולי שווה לנסות בשביל כמה דק' של שקט.
יש עוד רעיונות לדברים שאפשר למרוח על המוצץ ?ועוד רעיון לשים קצת טיג'ל- (היום יש משהו עם שם אחר) על המוצץ וככה הם תופסים אותו ונכנסים לרוטינת רגיעה או אפש' גם מיץ ענבים- אצל הגדולה שלי מאד עזר.
יש עוד רעיונות לדברים שאפשר למרוח על המוצץ ?
כמה שזה נכון זה הפתרון הכי קל אצל כל גבר ממוצע !! אבל לצערינו ניסינו גם את זה וממש לא הועיל כלום !אם כלו כל הקיצין, אפשר לתת לתינוקת קצת יין. כמו שמרגיעים תינוקות אחרי ברית.
כמובן שלא מדובר על משהו מתמשך, אלא חד פעמי, כדי לתת לה ולהורים להתאושש קצת לפני הגל הבא.
כמה שזה נכון זה הפתרון הכי קל אצל כל גבר ממוצע !! אבל לצערינו ניסינו גם את זה וממש לא הועיל כלום !
ממש מרגש האכפתיות. איזה תמ"ל ייעודי יש ? ואיזה זהירות בתנוחה ?אולי יש לה ריפלוקס סמוי?
נכון שבבי"ח שללו, אבל יש מצב של ריפלוקס שלא מזוהה בבדיקות.
הפתרון הוא לטפל כאילו זה ריפלוקס, למשך שבוע, ולראות אם התינוק נרגע.
(תרופה + תמ"ל ייעודי + זהירות בתנוחות ההחזקה).
דוקטור רייז פצצה לכל הסיפורים האילה!!(גר בבניר ברק)בלת"ק,
הבת שלי היתה צרחנית משהו מיוחד,
אחרי כל מיני שיטות (גם מיץ ענבים של הגברים)
וגרפצל'ה-טיפות טבעיות להרגעה, עזרו חביב, אחרי זמן כבר לא ממש.
הלכתי איתה להוסטיאופת.
אני יודעת שרוב ההוסטיאופתים, והוא במיוחד-אומרים את זה לרובם, אז קחי בחשבון שמסתבר זה מה יש לה:
הוא הסביר לי שכשתינוק נולד-קשה לו בלידה, והוא נולד עם שרירים מכווצים מאוד.
לרוב התינוקות זה משתחרר מעצמו, ולחלק לא. זה ממש משהו רווח.
תכל'ס-הוא עשה לה טיפול, (ודוקא היא היתה ערנית ורגועה...)
לחיצות בכל מיני מקומות סיבובים עדינים וכו'.
בנוסף-טען שיש לה ריפלוקס סמוי-סוג של צרבת קשה מאוד!
והוא אמר שעכשיו אחרי הטיפול,השרירים המכווצים מהלידה ומהרפלוקס השתחררו.
אבל כדי לשמר את המצב-יש דיאטה לאמא, אם היא מניקה: (אם לא הוא המליץ על סימילאק עדין מאוד, לא זוכרת איזה.)
לא לאכול קמח לבן-רק כוסמין.
לא לאכול פירות וירקות חומציים-עגבניות, חצילים, פירות הדר, קיווי וכו'
מוצרי חלב-מותר רק יוגורט 0% שומן, קוטג, וחלב ניגר.
זהו, הקפדתי על זה, היא ממש נרגעה.
אחרי תקופה קצרה התייאשתי מכל הדיאטה, וחזרתי לסורי, זה ממש השפיע עליה, ראיתי בחוש.
אם תרצי פרטים שלו-
קוראים לו סופר, הוא גר בירושלים.
0543063653
בחלב אם יש הרבה לקטוז.
אני תוהה איך יתכן שתינוק אלרגי ללקטוז?
נראה שזה אפילו מצוי, לפי תחליפי החלב שמצויים שוק
טיפות בייביזים - זה אמנם לא טבעי ועם אלכוהול
אבל מה לעשות גם התינוקת וגם אתם סובלים, אין מה להפסיד - לי מאוד עזר (עם תאומים).
אגב : זו לא סיבה להפסיק לצרוך חלב ומוצריו על כל פיפס. הם מוצרים בריאים וחשובים בניגוד לכל ההטפות הטבעוניות למיניהם. ודורות על גבי דורות צרכו אותו (מופיע אפילו בתורה - אז הוא לא מתאים "רק לעגלים")
מה המסר???רק לדייק - בתורה מדובר על חלב עיזים בדרך כלל, ולא על חלב בקר.
('לא תבשל גדי בחלב אמו' - אמא של הגדי היא עז. וכך ברוב המקומות.)
מה המסר???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: