מעניין לשמוע.אין לי זמן לקרוא את כל התגובות
אבל מרפרוף היה נראה לי שלא כתבו כאן על הנקודה הזו
אם לא גילו רגישות למאכל / לאבקת כביסה / לסבון / למגבונים / לטיטולים (מכירה מקרוב רגישויות של תינוקים לכל אחד מאלו, וזה מציק להם כמו קוצים!)
שווה לנסות טיפול בשלושת המימדים
מנסיון - עזר אצלי מאד
אני טיפלתי אצל ד"ר רייז, ובהחלט היה שיפור גדול, ועדיין היו די הרבה צרחות, הטיפול בשלושת המימדים ממש הרגיע את המצב.
זה מה שקורה אצל תינוקות שלא יכולים לבטא את עצמםעד שהיא תספיק לטפל בתינוקת בכל סוגי הטיפולים שנאמרו בכל האשכול המדהים הזה, התינוקת כבר תתחתן ואז וודאי זה יעבור
לא יודעת לפרט לך בדיוקמעניין לשמוע.
מה הטיפול?
לא הבנתי... את עובדת במשרד הבריאות?אלכוהול מסוכן לכבד
מי רוצה לסכן ילד בשחמת הכבד?
הכבד שלהם כל כך קטן שגם לטיפת אלכוהול יש משמעות.
אז זה מה שיש להפסיד.
אפשר להחליט שהולכים על דברים מסוכנים לבריאות לטווח הקצר והארוך בשל הסבל - זכותו של כל אחד.
אבל אי אפשר לומר על זה "אין מה להפסיד".
לפי מחקרים רבים מצאו אצל התינוק אלכוהול/קפאין לאחר שהאמא שתתה.בנוגע לחלב אם - מכל הניסויים שנבדקו לחלב אם יש הרכב . הוא מיוצר ללא קשר למעי האם ולכן אין שום הגיון מדעי לקשר בין תזונת האם המקורית להרכב החלב . גם לפי המקורות שלנו חלב אם מקורו מדם האם שאליו מגיע רק התוצר המפורק לגורמים - שומנים , פחמימות , חלבונים ולא האוכל המקורי.
עיין רש"י שמסביר כולל חלב פרהרק לדייק - בתורה מדובר על חלב עיזים בדרך כלל, ולא על חלב בקר.
('לא תבשל גדי בחלב אמו' - אמא של הגדי היא עז. וכך ברוב המקומות.)
אולי היא רעבה?אבל היא לא אוכלת כמעט מטרנה אלא מאמא שלה.
גם אני חשבתי על הכיוון הזה, זה גם מה שכתבתי על סוגי בכי (דנסטן, למי שמכיר) קצת קשה להסביר בכתב, אבל יש כאן טבלה שיכולה לתת כיוון:אולי היא רעבה?
שווה לבדוק.
לא מבינה בסוגי בכיגם אני חשבתי על הכיוון הזה, זה גם מה שכתבתי על סוגי בכי (דנסטן, למי שמכיר) קצת קשה להסביר בכתב, אבל יש כאן טבלה שיכולה לתת כיוון:
בגדול זה יכול לתת כיוון אם הבעיה רעב, עיפות, רגישות עורית, כאבי בטן תחתונה, או כאבי בטן עליונה.
יש אוסטופאטית נהדרת מחולון שמגיעה למודיעין עילית פעם בשבוע (ולוקחת שם יותר זול - 200ש"ח).שמעתי עליו גם.
הנקודה היא-אצלו צריך לחכות לתור חודשיים, וגם מאוד קשה להשיג אותו.
וד"ר סופר-תוך שבוע יש לך תור. וכנ"ל אם רוצים טיפול נוסף.
מי שרוצה זמינות-זה אצלו.
כי אלכוהול וקפאין הם דוגמה ל-2 חומרים שגם נכנסים לדם האם עצמה .לפי מחקרים רבים מצאו אצל התינוק אלכוהול/קפאין לאחר שהאמא שתתה.
אלכוהול אסור בהנקה, ומומלץ מאד לא לצרוך קפאין. אגב, לאמא שלי היתה תינוקת בת 6-7 שבועות שלא הצליחה לישון יותר מ4-5 שעות ביום(!) הפסיקה לצרוך קפאין ובא לציון גואל.
לא הבנתי... את עובדת במשרד הבריאות?
זו תרופה שמאושרת עי משרד הבריאות לא מדובר כאן באיזה טיפות סבתא מאליאקספרס.
ובואי, לא דיברנו על אלכוג'ל...
גם בטיג'ל להרגעת החניכיים יש אלכוהול, גם בכדורי שוקולד שהשכנה הביאה לך לשבת והכניסה בפנים יין - יש אלכוהול.
מדובר במינונים מאוד נמוכים שנצרכים על מנת לסייע בבעיה.
רק לדייק - בתורה מדובר על חלב עיזים בדרך כלל, ולא על חלב בקר.
('לא תבשל גדי בחלב אמו' - אמא של הגדי היא עז. וכך ברוב המקומות.)
אמא של הגדי היא עז בעברית בת ימינו.
בתורה גדי הוא בן בקר צעיר.
כשרוצים לכתוב גדי שהוא בן של עז כתוב בתורה "גדי עיזים".
(עייני ברש"י על הפסוק לא תבשל גדי בחלב אמו)
בשורות טובות בקרוב ליבי איתך .לכל המתעניינים והאכפתיים היקרים. לצערנו אנחנו מאושפזים כבר מספר ימים בבית חולים עם התינוקת עקב חום גבוה, ולא מובן, מקווים לטוב יותר. תודה על האכפתיות והדאגה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: