עזרה תינוקת צורחת ללא הפסקה- עזרה בהשגת תרופה

גדולה מהחיים:)

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
D I G I T A L
תינוקת בת כמה שבועות סובלת מכאבי בטן חזקים, ובוכה כל הזמן !!!! ולדעת הרופא צריכה לקחת "טיפטיפות סימיקול"(TIPTIPOT SIMICOL) אך הבעיה שברוב בתי המרקחת אזל מהמלאי תרופה זו. למי שיש רעיון היכן ניתן להשיג תרופה זו ,או שיש לו למכור לנו תרופה זו יבורך בכל הברכות האמורות בתורה.
בלת”ק
ניסית מסאז?
כן אבל יש רופאים מומחים שאלופים במסאז לתינוק בחינם כמובן
אם את גרה באזור הצפון אוכל להמליץ לך על רופא מצוין!
אומנם קשה לתינוק הטיפול
אבל הוא אחכ ישן לך בשקט עד לפעם הבאה או אפילו כמה ימים
יש תינוקות שקשה להם עינין העיכול בבטן
ולכן זה מאוד עוזר!!
אם את מרגישה שהבטן שלה קשה
ואולי אפילו אדומה
ממליצה לך מאוד לעשות את זה
אולי תבקשי ממנו שילמד אותך גם איך לעשות לבד.

אני אישית סבלתי את זה עם הילדה שלי
וכל פעם לפני הארוחה עשיתי לה תמסאז
שמעתי כמה גזים יצאו . זה הזוי!
וזהו אחכ אחלה נירדמה והיתה רגועה
המון בהצלחה
וגידול קל

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
בדקו בקע?או תבורי או מפסעתי זה כאבים ונשמע כזה דבר כי לאחיין שלי תינוק בן חודש היה ניתוח גם אצלו לא ידעו למה הוא צורח עד שגילו מסכן היה לו בקע.
מה איתך??? האם הסתדרת?

קצרה

משתמש מקצוען
ממש אשמח לשמוע היכן השגת מחפשת בנרות !!!!!

סורי
לא מעונינת לחשוף פה בפומבי את כתובת מגורי
אבל קניתי לפני שבוע ולפני חודש ושבוע בלי בעיה בבית המרקחת מתחת לבית שלי.
אז תנסו בתי מרקחת קטנים באיזורים אחרים בעיר עד שתמצאו...

מצד שני אני לא הייתי ממליצה לך לרדוף אחרי זה כאילו זה איזה קסם
לא נראה לי שזה מרגיע צרחות אמיתיות של קוליק
זה לתינוק שלא רגוע בגלל הצטברות גזים. זו תרופה סופחת גזים.

יוני שלום

משתמש מקצוען
לגבי הסימיקול ניסיתי לבדוק לך באתרים של בית מרקחת שעושים הזמנות, אכן המלאי אזל. מצאתי בבית מרקחת של מכבי - עלות 25, משלוח עד הבית 30 אספקה תוך יומיים. אם את במכבי תוכלי להזמין דרך האתר, אם לא תבדקי בבית מרקחת של הקופה שלך, ואם אין אעשה לך הזמנה בשמחה. תעדכני אותי
לנו הסימיקול, הגרפווטר, ואקמול לא עזרו כלל.
לאחר שחוויתי חודשיים וחצי מסייטים, עם תינוקת שצרחה ללא הפוגה, היתה נרדמת רק כשהיתה מותשת מהצרחות מתעוררת אחרי זמן קצר להמשיך לצרוח
הכרתי אישה מקסימה וצדיקה מירושלים גב' חנה לב 0548445538 שידוע לי שיש לה המלצה מהרב וואזנר שאמר שאפשר לסמוך עליה.
היא אבחנה דרך השריר שלי, מה לא טוב לילדה שאני אוכלת: קפה , מוצרי חלב, קמח לבן, קטניות, תפו"א, קקאו, תפוזים ועוד... אחר כך תופפה על התינוקת עם אבנים שהניחה לה בכל מיני מקומות (בעלי קרא לה מכשפת...:) אבל כאמור יש לה המלצה) התינוקת נרגעה אם כי לא לגמרי, אחר יומיים יצרה איתי קשר והתעניינה מה קורה נתנה הנחיות דרך הטלפון, שוב היתה הטבה, אח"כ באנו לעוד חצי שעה של תיפופים
וזהו. ב"ה ילדה רגועה
(טוב בעלי הציניקן אמר שזה פשוט עבר לה בגיל 3 חודשים...)

קצרה

משתמש מקצוען
לגבי הסימיקול ניסיתי לבדוק לך באתרים של בית מרקחת שעושים הזמנות, אכן המלאי אזל. מצאתי בבית מרקחת של מכבי - עלות 25, משלוח עד הבית 30 אספקה תוך יומיים. אם את במכבי תוכלי להזמין דרך האתר, אם לא תבדקי בבית מרקחת של הקופה שלך, ואם אין אעשה לך הזמנה בשמחה. תעדכני אותי
לאחר שחוויתי חודשיים וחצי מסייטים, עם תינוקת שצרחה ללא הפוגה, היתה נרדמת רק כשהיתה מותשת מהצרחות מתעוררת אחרי זמן קצר להמשיך לצרוח
הכרתי אישה מקסימה וצדיקה מירושלים גב' חנה לב 0548445538 שידוע לי שיש לה המלצה מהרב וואזנר שאמר שאפשר לסמוך עליה.
היא אבחנה דרך השריר שלי, מה לא טוב לילדה שאני אוכלת: קפה , מוצרי חלב, קמח לבן, קטניות, תפו"א, קקאו, תפוזים ועוד... אחר כך תופפה על התינוקת עם אבנים שהניחה לה בכל מיני מקומות (בעלי קרא לה מכשפת...:) אבל כאמור יש לה המלצה) התינוקת נרגעה אם כי לא לגמרי, אחר יומיים יצרה איתי קשר והתעניינה מה קורה נתנה הנחיות דרך הטלפון, שוב היתה הטבה, אח"כ באנו לעוד חצי שעה של תיפופים
וזהו. ב"ה ילדה רגועה

בעלך לא צריך להיות ציניקן גדול
קוליק (עוויתות כאב בטן . כפי הנראה מחוסר בשלות של מערכת העיכול) חולף לרוב בסביבות גיל 3 חודשים.

כך שבהחלט נכנסתם למשוואה של מי יודע אם זה עזר או שפשוט חלף הזמן.
רק מי שיש לו קבלות להרגעת קוליק בגיל צעיר יותר יכול להציג אותם.

יוני שלום

משתמש מקצוען
נכון
עדיין שיש שיפור מיידי (גם טווח של שבוע הוא מיידי, כשמדובר על תינוקת שצרחה לפני זה בלי נשימה ולא ישנה יותר מחצי שעה רצופה, ופתאום היא ישנה 3 שעות ברצף! ומחייכת! לא ידעתי איזה חמודה יכולה להיות הבת שלי כשהיא לא מעוותת מבכי וכאבי בטן)
אני קוראת לזה הצלחה, וממליצה בחום.
אגב את ההמלצה אני קיבלתי מדודה שלי, שמאז שגילתה אותה היא לוקחת את התינוק התורן בגיל שבועיים שלוש איך שזה מתחיל... וב"ה מקבלת ילדים רגועים
לדעתי שווה בדיקה

נאן---

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מנסיון ממש עכשיו עם הבת שלי
קניתי טיפות פרוביוטיקה
וזה ברוך ה' אלף פעמים משחרר מאוד ומרגיע

נחמד להיות בשמחה

משתמש מקצוען
אם את רוצה לבדוק רגישות כל שהיא יש את היימליך בי-ם (ברח' המ"ג נראה לי, קרוב לכניסה לעיר)לא עולה יקר וזאת בדיקה חיצונית ופשוטה ביותר שיכולה להגיד לך אם יש רגישות- לחלב או ממטרנה או שאת אוכלת או שעובר בחלב אם או בכלל רגישות למוצרים אחרים.
שווה לנסות אותו. (מכירה כמה שנעזרו גם מרגישות לחלב וגם ממשפרי אפיה) וכו'

קצרה

משתמש מקצוען
באופן כללי יש לי הסתייגות ממרפאים למיניהם שאוסרים עשרות סוגים של מאכלים.
זה סבל גדול לחיים
ואין סבירות גבוהה לכך שכל הדברים הללו אכן גורמים לרגישות.

פחות או יותר אם יש מאכל שבאמת גורם רגישות - אם לא יאכלו את כל סוגי המאכלים כנראה גם הוא יהיה ברשימה הארוכה. בשביל כזה סוג של ניחוש - לא צריך מומחה או מרפא. אפשר לבד להפסיק לאכול את כל המוצרים.
הכי מרתיחים זה כאלו שמודיעים שאסור גם את הדבר וגם את תחליפו. חלב + סויה. גלוטן + תירס.

רופאים מומחים לאלרגיה עובדים כדי למצוא אלרגן שמציק ולא אוסרים את כל המאכלים "על הדרך" וככה נמנעים מהאלרגן.

קצרה

משתמש מקצוען
מענין אותי בנוגע לכל אלו שסימיקול לא עזר להם
האם נתתם את המינון המלא של 0.3 לפני כל ארוחה?!
או שנתתם חלקית/רק בזמן שהתינוק צרח??

אני מעולם לא נתתי את המינון המלא . וכך גם הרבה נשים.
והכרתי פעם אחת עם תינוק צרחן שנתנה את המינון המלא לפי ההוראות
והיא אפילו נלחצה מרוב שהתינוק שלה ישן וישן - שבטח יש שם איזה משהו שגורם לו לנמנום יתר...

קצרה

משתמש מקצוען
איך בודקים את זה ?
היינו אצל רופא ילדים ולא מצא כלום. אצל אוסטאפת וטען שהוא סידר את העניינים (האוסטאפת הכי מומלץ בפרוג) ומשום מה התינוקת לא מתרשמת מכך בכלל !!!!

ריפלוקס בודקים בעזרת בדיקה שנלקחת עם צינורית מחלל הוושט
או שפשוט מנסים לתת תרופות נוגדות צרבת לראות אם זה עוזר.

כמו שהכותבת ציינה לעיל יש סימנים לריפלוקס - הצרחות קרובות לאוכל , תנוחות מאונכות או ראש מוגבה עוזרות לתינוק מאד.

יוני שלום

משתמש מקצוען
סבל זה עניין סובייקטבי מאד. אני לא הרגשתי סובלת, שמחתי על כל רגע שהילדה שלי לא סובלת, על הדרך גם ירדתי במשקל, והצלחתי עדיין למצוא לי תחליפים. כך שגם אם התאוריה שלך נכונה, אני לא סבלתי והיה לי שווה.
מה גם שלדוגמא לדודה שלי היא אמרה להמנע רק מחצילים... בילד נוסף רק מחלב ניגר.
אלרגולוגים לא יכולים לעזור כאשר במדובר ברכיבים שעוברים בחלב אם לתינוק, כמו שאמרת זה בדר"כ חוסר בשלות של מערכת העיכול ולא אלרגיה/רגישות.
אני אישית נתתי את המינון המלא של סימיקול. הרופאת ילדים אמרה לי שמניסיון שלה זה עוזר בערך ל30% מהמקרים.

קצרה

משתמש מקצוען
אלרגולוגים לא יכולים לעזור כאשר במדובר ברכיבים שעוברים בחלב אם לתינוק

למה לא?
אם התינוק אלרגי להם - אפשר לבדוק את התינוק עצמו.

חוסר בשלות של מערכת העיכול

אם זה אכן חוסר בשלות של מערכת העיכול אז היא מתבטאת בעוויתות על כל טיפה שנכנסת למעי ולא משנה איזו.
סבל זה עניין סובייקטבי מאד. אני לא הרגשתי סובלת, שמחתי על כל רגע שהילדה שלי לא סובלת

אם יש אכן קשר בין המזון שהאם צורכת לכאבי בטן אצל הילד (קשר כזה לא הוכח עד כה למרות מחקרים בנושא) - כי אז לא ייתכן לעניות דעתי שמדובר בשורה ארוכה כל כך של מוצרים שגורמים לכאבי בטן.
אז אם הפסקת 30 מוצרים - כפי הנראה היית אמורה רק אחד מכולם.
ולכן להפסיק את הכל שמא אחד מכולם מציק במקום למצוא את האחד - זה סבל גדול.
ולהפסיק הכל בכל - אפשר גם בלי שום מטפלת למינה . פשוט להחליט לסבול בשביל הילדה ולא לאכול כלום.
כשהולכים למישהו שמומחה או מתיימר להיות מומחה מחפשים את האחד או שתיים הבעיתיים.

חברהמנית

משתמש פעיל
וזהו. ב"ה ילדה רגועה
וואי ממש תודה רבה. באיזה בית מרקחת של מכבי ניתן להזמין זאת ?

נחמד להיות בשמחה

משתמש מקצוען
היימליך די ממקד ברגישות- הוא ממש לא אוסר אכילה כללית של הרבה מאכלים, לי למשל הוא אמר שהכל תקין למרות ריפלוקס שהתבטא בהקאות מטורפות אחרי כל ארוחה
בן דוד שלי היה כולו מלאאא בפריחה- כמו אסטמה מגיל 0 כתוצאה מכך שאמא שלו אכלה משפרי אפיה- ברגע שהפסיקה- הכל כמעט נעלם.
אחכ היא לקחה לאשה אחת שמנטרלת אלרגיות ע"י לחיצות והיא יכלה לחזור לאכול ואכן הכל עבר.

חברהמנית

משתמש פעיל
ממש תודה. הזמנתי דרך מכבי ועכשיו התקשרו לומר שאין להם במלאי.
בבקשה לכל מי שיש רעיון היכן ניתן להשיג שיעדכן !!!!

e b p

משתמש מקצוען
אני קניתי לפני שבועיים- שלושה בבית מרקחת של לאומית בשכונתי בירושלים
יתכן שאני יעבור שם היום
לנסות לקנות בשבילך? יהיה לך איך לקחת ממני?
(אגב לתינוקת שלי זה עזר רק בהתחלה אבל כדאי לנסות ...)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה