עזרה תינוקת צורחת ללא הפסקה- עזרה בהשגת תרופה

חברהמנית

משתמש פעיל
חברהמנית מה קורה אתם עדיין בבית חולים ? מצאו ממה נבע האי שקט ?
תודה העל ההתעניינות והאכפתיות. בינתיים היא מאושפזת עקב דלקת שלא ברור מה מקורה ומקבלת כמה סוגי אנטיביוטיקה. הלוואי שזה יועיל גם לאי שקט !!

חברהמנית

משתמש פעיל
על ניסיך שבכל יום עמנו

זה נשמע כמו סיפור מהאגדות אבל זה המציאות...

היינו מאושפזים עם התינוקת שבוע וחצי עקב חום גבוה ומדדי דלקת גבוהים ולא ידעו מה זה, ולכן קיבלה 4 סוגי אנטיביוטיקה כדי לכסות את הכל. ומה שקרה אחרי כן פשוט נס !!! קיבלנו תינוקת חדשה רגועה ושלווה ואפילו רואים כמה שהיא מתוקה..

אין לרופאים הסבר מה היה כאן אבל נס בוודאי היה כאן.

תודה לכל אלו שסייעו ועזרו בעצות ובאמפתיה

תודה ל

@Ruty Kepler @קצרה @נעליים @מנוחה ושמחה @פופולרי-מעצבת @נחמד להיות בשמחה

ותודה לכולם. אין עליכם !!!

נערך לאחרונה ב:

חברהמנית

משתמש פעיל
אז לא חייב להיות קשר, אולי התבגרה;)
העיקר הרבה נחת וגידול קל בבריאות.
הגענו לבית החולים עם ילדה צורחת 24-7 ללא הפסקה ויצאנו עם ילדה רגועה טפו טפו !!! בדיוק בשבוע הזה התבגרה בכזה קיצוניות ????

קצרה

משתמש מקצוען
הגענו לבית החולים עם ילדה צורחת 24-7 ללא הפסקה ויצאנו עם ילדה רגועה טפו טפו !!! בדיוק בשבוע הזה התבגרה בכזה קיצוניות ????

כנראה שלא.
אבל התגובה שהגיבו לך מלמדת כמה קלוקלת הגישה הזו שלא בודקת תינוק שצורח
ומיד גורסת "זה קוליק"
כשתינוק צורח יותר מדי חייבים ללכת מרופא לרופא ולשלול הכל לפני שמחלטים שזה "יעבור עם הגיל"
אין לו שום דרך אחרת לספר לעולם על מצב דחק כלשהו...

צפש

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אפ היא יונקת כדאי מאוד לבדוק אם רגישה למאכלים מסוימים, הבת שלי הייתה צורחת המון והיו לה גם הרבה גזים, הרופא נתן לי רשימה של דברים ואמר לי לנסות לראות אם ישתפר וקיבלתי ילדה חדשה, היום היא כבר בת 7 חודשים ועדיין יש דברים שאם אני אוכלת היא בוכה אח"כ יומיים, אצלי היה מדובר על חלבי וקטניות למינהם, כמובן לא נוגעת בטשונט עד היום, היו עוד כמה דברים אבל אלו הכי נוראים לה.
יש גם מקום לבדוק אולי ריפלוקס, יש מצב לריפלוקס סמוי וזה גם צרחות כל היום... היה לגדולה שלי... יש תרופה לזה, וגם אוסטאופת מומלץ אבל לדעתי רק בנסאל מב"ב, השאר לא ככ טובים כמוהו
בהצלחה!!

נעליים

משתמש מקצוען
@חברהמנית חכיתי לתגובה שלך!
ב"ה שהיא נרגעה... נכון זה עולם אחר???!!!
ופתאום תתחילי לראות כמה מתוקה היא, ואיך שהיא מתפתחת...

הרבה נחת וגידול קל, בעז"ה

חברהמנית

משתמש פעיל
@חברהמנית תודה על העדכון
חשבתי עליכם הרבה
תרוו ממנה הרב נחת ושתרגיש טוב תמיד
@חברהמנית חכיתי לתגובה שלך!
ב"ה שהיא נרגעה... נכון זה עולם אחר???!!!
ופתאום תתחילי לראות כמה מתוקה היא, ואיך שהיא מתפתחת...

הרבה נחת וגידול קל, בעז"ה
חיכיתי לשמוע שהכל בסדר
לא פיללתי שעד כדי כך...
ברוך ה'! המון נחת וגידול קל!
וואי ממש מחמם את הלב כמה השתתפות ואמפתיה אין עליכם !!!

זהבית87

משתמש מקצוען
@חברהמנית
עקבתי ממש בדאגה ואני שמחה לשמוע שנפתרה הבעיה. תינוק בוכה זה ממש מתסכל.
שתרווו המון נחת ותגדלו אותה בבריאות.

יהודה היהודי

משתמש צעיר
1. תינוקות שרגישים מאוד לחלבון חלב, עלולים להיות רגישים גם לחלבון סויה, יש לו מבנה דומה. כך שגם מטרנה צמחית לא תעזור להם ובמקרה כזה צריך לעבור למזון מפורק יותר. (אחרי שמנסים סימילאק ונגזרותיו הצמחיות, שהם עדינים יותר). אבל -
2. התיאור של הצרחות נשמע תואם יותר לריפלוקס, ולא לכאבי בטן. ניסיתם לבדוק האם זה ריפלוקס?
איך יודעים בדיוק מה יש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה