עזרה תינוקת צורחת ללא הפסקה- עזרה בהשגת תרופה

e b p

משתמש מקצוען
אני קניתי לפני שבועיים- שלושה בבית מרקחת של לאומית בשכונתי בירושלים
יתכן שאני יעבור שם היום
לנסות לקנות בשבילך? יהיה לך איך לקחת ממני?
(אגב לתינוקת שלי זה עזר רק בהתחלה אבל כדאי לנסות ...)
ממש תודה. הזמנתי דרך מכבי ועכשיו התקשרו לומר שאין להם במלאי.
בבקשה לכל מי שיש רעיון היכן ניתן להשיג שיעדכן !!!!
מעוניינת? צרי איתי קשר

נעמי ס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אבל היא לא אוכלת כמעט מטרנה אלא מאמא שלה.
לא קראתי הודעות עד פה.
אולי לנסות להוריד מאכלי חלב ודברים עם סויה לגמרי. אפילו לא ביס (אפילו עוף טחון שמעורב בו סויה, לבן וכו') ל4 ימים לפחות (שהאמא לא תאכל, כן?) יכול להיות שתופתעי. הלוואי. מנסיון מר של כמה. ולא להאמין שזה הסיפור...

חברהמנית

משתמש פעיל
לכל העוזרים היקרים והמדהימים. החלפנו כבר מספר ימים רק למטרנה צמחית ללא שום דבר נוסף אך לצערינו לא מועיל כלום !!!!!! כמו כן סוף סוף בעזרתכם השגנו היום סימיקול (מחברים לרפואה) אבל כלום לא מועיל !!! הידיים כואבות ואין כבר טיפת כח . והיא צורחת במלא המרץ ממש רוב היום. אולי יש לכם עוד רעיונות ???

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
לכל העוזרים היקרים והמדהימים. החלפנו כבר מספר ימים רק למטרנה צמחית ללא שום דבר נוסף אך לצערינו לא מועיל כלום !!!!!! כמו כן סוף סוף בעזרתכם השגנו היום סימיקול (מחברים לרפואה) אבל כלום לא מועיל !!! הידיים כואבות ואין כבר טיפת כח . והיא צורחת במלא המרץ ממש רוב היום. אולי יש לכם עוד רעיונות ???

1. תינוקות שרגישים מאוד לחלבון חלב, עלולים להיות רגישים גם לחלבון סויה, יש לו מבנה דומה. כך שגם מטרנה צמחית לא תעזור להם ובמקרה כזה צריך לעבור למזון מפורק יותר. (אחרי שמנסים סימילאק ונגזרותיו הצמחיות, שהם עדינים יותר). אבל -
2. התיאור של הצרחות נשמע תואם יותר לריפלוקס, ולא לכאבי בטן. ניסיתם לבדוק האם זה ריפלוקס?

חברהמנית

משתמש פעיל
1. תינוקות שרגישים מאוד לחלבון חלב, עלולים להיות רגישים גם לחלבון סויה, יש לו מבנה דומה. כך שגם מטרנה צמחית לא תעזור להם ובמקרה כזה צריך לעבור למזון מפורק יותר. (אחרי שמנסים סימילאק ונגזרותיו הצמחיות, שהם עדינים יותר). אבל -
2. התיאור של הצרחות נשמע תואם יותר לריפלוקס, ולא לכאבי בטן. ניסיתם לבדוק האם זה ריפלוקס?
בהחלט בדקנו היטב היינו גם בתל השומר וטענו שאין לה.

חברהמנית

משתמש פעיל
איזה מזון מפורק יש ??

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נערך לאחרונה ב:

to

משתמש פעיל
צילום מקצועי
סליחה על ההתערבות, אבל אני מזדהה איתך במאה אחוזים, חוויתי וחווה הרבה את הבכיות האלה.
האם את בטוחה שזה כאבי בטן???
בתור אחת עם נסיון של תינוקות רגישים במיוחד שגם סבלו מכאבי בטן בין השאר, זה פחות נשמע כאבי בטן - בד"כ מתחילים יותר מאוחר ומופיעים ונעלמים.
אצלי זה פשוט בולט - אותם ילדים רגישים תחושתית וכו' הם צרחניים בתור תינוקות - בדיוק כמו שאת מתארת
וזה כי הרבה דברים מציקים להם - אור חזק מדי/רעש/החלפת טיטול/רחצה - (עד שמתרגלים אחרי חודשים בערך זה הזמן הרגוע שלהם)/כל כאב קטן גורם לבכי היסטרי שלוקח זמן לצאת מהם וכמובן כמובן מאד קשה להם להרדם ולישון וככל שהם יותר עיפים כך הם נעשים יותר רגישים ויותר קשה להם להרדם מה שגורם להם לבכי היסטרי.
מה שכן אם יודעים את סיבת הבכי אפשר לעזור עם כל דבר - מי שמתמצא יודע לאבחן על תינוק לפי הבכי, האם זה בכי של כאב/עיפות/אי נוחות/רעב וכו'. וברגע שמזהים ניתן לתת מענה. כשתינוק בוכה אני היום יודעת להגיד למה הוא בוכה ולתת מענה בהתאם. האם ניסיתם לשאול מישהו שמתמצא, יועצת שינה וכדו'?

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה על ההתערבות, אבל אני מזדהה איתך במאה אחוזים, חוויתי וחווה הרבה את הבכיות האלה.
האם את בטוחה שזה כאבי בטן???
בתור אחת עם נסיון של תינוקות רגישים במיוחד שגם סבלו מכאבי בטן בין השאר, זה פחות נשמע כאבי בטן - בד"כ מתחילים יותר מאוחר ומופיעים ונעלמים.
אצלי זה פשוט בולט - אותם ילדים רגישים תחושתית וכו' הם צרחניים בתור תינוקות - בדיוק כמו שאת מתארת
וזה כי הרבה דברים מציקים להם - אור חזק מדי/רעש/החלפת טיטול/רחצה - (עד שמתרגלים אחרי חודשים בערך זה הזמן הרגוע שלהם)/כל כאב קטן גורם לבכי היסטרי שלוקח זמן לצאת מהם וכמובן כמובן מאד קשה להם להרדם ולישון וככל שהם יותר עיפים כך הם נעשים יותר רגישים ויותר קשה להם להרדם מה שגורם להם לבכי היסטרי.
מה שכן אם יודעים את סיבת הבכי אפשר לעזור עם כל דבר - מי שמתמצא יודע לאבחן על תינוק לפי הבכי, האם זה בכי של כאב/עיפות/אי נוחות/רעב וכו'. וברגע שמזהים ניתן לתת מענה. כשתינוק בוכה אני היום יודעת להגיד למה הוא בוכה ולתת מענה בהתאם. האם ניסיתם לשאול מישהו שמתמצא, יועצת שינה וכדו'?
בדיוק מה שאני חשבתי.
זה לא כאבי בטן. אם היא עברה את כל הבדיקות הפיזיות והכל תקין...
זה תינוקות רגישים מאד שפשוט נולדו ככה. קשה להם ההסתגלות לעולם הזה. קשה להם להרגע. קשה להם להכנס למצב שינה ואז הם לא ישנים ועייפים כל היום. כשכבר נרדמים אז מרוב עייפות מתעוררים מהר ..שוב בצרחות. אנחנו חושבים שהם אולי צורחים מרעב- אז הם אוכלים באופן תדיר שזה מה שמרגיע אותם אבל אז כואבת להם הבטן מרוב אוכל ושוב קשה להרגע ולהרדם.
אני מצאתי שסוג של נדנוד מאד מרגיע. שאלתי למעלה אם ניסית נידנוד. או בנדנדה או בטרמפולינה או אפילו סלקל.
יש תינוקות שעוזר להם מאד עיטוף עם חיתול גדול. זה אוסף אותם ומרגיע.
יש תינוקות שמחפשים את המגע של ההורים- כן! לישון על הידיים שלכם! ניסית מנשא?
כשם מתעוררים בצרחות לנסות להחזיר לשינה.
והעיקר הרבה כוח..זה קשהההה והילד סובל.
בסוף זה עובר!!

דינה טוטיאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

חברהמנית

אם היא אוכלת מאמא שלה מנסיון אישי:
זירעי שומר ניתן להשיג בכל חנות תבלינים
מכינים איתם תה רגיל (מים רותחים, כפית שתיים מהזרעים, וסוכר)
לשתות את התה עדיף בהתחלה עם הגרגירים
לא הכי טעים אבל עוזר לכאבי בטן של התינוק
שוב מנסיון אישי שלי עם השניים האחרונים
שפע בריאות הצלחה ונחת
לא לשכוח- יכול להיות מאוד קשה בחודשים הראשונים , אבל עם סבלנות ואורך רוח, בסוף גם זה עובר

Batshoo Klein

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
מזדהה איתך מאד! זה לא קל לשמוע את התינוק/ת בוכה כל היום .
ואין לך מושג ממה הכאב ומה הדרך לעזור ולהרגיע .

אצלי הבן שלי היה בוכה שעות כל מה שניסנו לא עזר ,
אחרי כל הבדיקות האפשריות התגלה שלילד יש אוטופיק ואין שום קשר לבטן או רגישות למזון כלשהוא.
אולי כדי לבדוק את הכיוון של העור. [תנסי בעצמך לראות אולי בין הכפלים בעור יש אדמומיות, כי לא תמיד רואים את זה על העור החשוף].

מקווה שבעזרת ה' תמצאו את הפתרון כמה שיותר מהר .

לילי 1

משתמש מקצוען
איזה מזון מפורק יש ??

תקראי כאן, ויש שם גם קישור לדף מידע של משרד הבריאות.
זה מלפני כמה שנים, יכול להיות שהיום כבר יש דברים חדשים יותר.
לסימילאק יש קומפורט שהוא מפורק חלקית ודל מאוד בלקטוז(2%)
לנוטרילון יש ללא לקטוז כלל
בגדול, לכל חברה יש את ה"קומפורט" שלה והוא מפורק חלקית
מפורק לגמרי רק עם מרשם רופא

לא קיים בכלל בחלב ישראל (אבל לדעתי מי שלוקח את זה בחשבון הוא טיפש ואני עדינה)

אם מדובר בריפלוקס(סמוי), יש לכל החברות תמ"ל AR. חלקם מסמיכים בבקבוק וחלקם בקיבה. למטרנה יש חלב ישראל. אפשר פשוט לנסות יומיים לתת את זה (לוקח זמן, ההשפעה לא מיידית) ולראות אם יש שיפור. אצלי הרופא לא חשב שזה ריפלוקס אבל במציאות זה עזר חד משמעית. השבוע ניסיתי שוב לחזור לתמל רגיל (בגלל שהשיפור לא מיידי תמיד יכול להיות שהסיבה לשיפור שונה) והצרחות לא הותירו מקום להתלבטות.

בהצלחה רבה לך ולכל האימהות

אלפי תודות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני באתי לכתוב שיתכן ומדובר בריפלוקס,
אם ניסיתם הכל וכ"כ הרבה, ושום דבר לא עזר.
רחמיי עלייך ועל התינוקת!

הבן שלי סבל מריפלוקס חריף ביותר (הקאות בקשת של בקבוק שלם, רגע אחרי האכלה, לפעמים 6-8 פעמים ביום), ומה שהציל אותו היה נוטרילון AR
(ולמען האמת הציל גם אותנו... תארי לעצמך להיות לבושה פרפקט לשבת, ושבריר שניה אחרי שאת מסיימת להאכיל אותו - את חוטפת שפריץ אדיר של מטרנה על הבגדים, הפרצוף, הפאה...)

ניתן לקנות רק בסופר פארם ועולה די יקר - 52 ש"ח ל-400 גר', אבל שווה מאוד!
לבן שלי זה הפחית את ההקאות למינימום והיה פשוט הצלה אמיתית.
אחרי תקופה של כשבוע, במידה ואת רואה שזה באמת עוזר - תוכלי לפנות לרופא ולהוציא מרשם, ואז יש סבסוד שעוזר מאוד.

8712400718073.jpg

אגב, יש לי גיסה חוצניקית שנותנת לילדים שלה רק נוטרילון (רגיל, לא AR), בטענה שהוא תחליף החלב הכי עדין לתינוק, שהכי פחות גורם לכאבי בטן וצרחות.
אמנם הוא מכיל אבקת חלב נכרי, (מה שאגב ר' משה פיינשטיין מתיר מלכתחילה), אז כל אחד יעשה מה שחושב לנכון.

הלוואי שיעזור!

Ravid.G

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
1. טיפות בייביזים - זה אמנם לא טבעי ועם אלכוהול
אבל מה לעשות גם התינוקת וגם אתם סובלים, אין מה להפסיד - לי מאוד עזר (עם תאומים).

2. נוטרילון AR (עם מרשם מהרופא יש הנחה משמעותית).

לילה שקט!

Ravid.G

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
תודה רבה. מה זה הטיפות האלו ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה