חברים לרפןאהממש תודה. הזמנתי דרך מכבי ועכשיו התקשרו לומר שאין להם במלאי.
בבקשה לכל מי שיש רעיון היכן ניתן להשיג שיעדכן !!!!
חברים לרפןאהממש תודה. הזמנתי דרך מכבי ועכשיו התקשרו לומר שאין להם במלאי.
בחלב אם יש הרבה לקטוז.רגישות ללקטוז החלב ניתנת לבדיקה פשוטה אצל אלרגולוגים
לא צריך לנחש בענין רגישות ללקטוז.
נראה לי שאם האמא נמנעת מאכילת לקטוז זה עוזרבחלב אם יש הרבה לקטוז.
אני קניתי לפני שבועיים- שלושה בבית מרקחת של לאומית בשכונתי בירושלים
יתכן שאני יעבור שם היום
לנסות לקנות בשבילך? יהיה לך איך לקחת ממני?
(אגב לתינוקת שלי זה עזר רק בהתחלה אבל כדאי לנסות ...)
מעוניינת? צרי איתי קשרממש תודה. הזמנתי דרך מכבי ועכשיו התקשרו לומר שאין להם במלאי.
לא קראתי הודעות עד פה.אבל היא לא אוכלת כמעט מטרנה אלא מאמא שלה.
לכל העוזרים היקרים והמדהימים. החלפנו כבר מספר ימים רק למטרנה צמחית ללא שום דבר נוסף אך לצערינו לא מועיל כלום !!!!!! כמו כן סוף סוף בעזרתכם השגנו היום סימיקול (מחברים לרפואה) אבל כלום לא מועיל !!! הידיים כואבות ואין כבר טיפת כח . והיא צורחת במלא המרץ ממש רוב היום. אולי יש לכם עוד רעיונות ???
בהחלט בדקנו היטב היינו גם בתל השומר וטענו שאין לה.1. תינוקות שרגישים מאוד לחלבון חלב, עלולים להיות רגישים גם לחלבון סויה, יש לו מבנה דומה. כך שגם מטרנה צמחית לא תעזור להם ובמקרה כזה צריך לעבור למזון מפורק יותר. (אחרי שמנסים סימילאק ונגזרותיו הצמחיות, שהם עדינים יותר). אבל -
2. התיאור של הצרחות נשמע תואם יותר לריפלוקס, ולא לכאבי בטן. ניסיתם לבדוק האם זה ריפלוקס?
איזה מזון מפורק יש ??1. תינוקות שרגישים מאוד לחלבון חלב, עלולים להיות רגישים גם לחלבון סויה, יש לו מבנה דומה. כך שגם מטרנה צמחית לא תעזור להם ובמקרה כזה צריך לעבור למזון מפורק יותר. (אחרי שמנסים סימילאק ונגזרותיו הצמחיות, שהם עדינים יותר). אבל -
2. התיאור של הצרחות נשמע תואם יותר לריפלוקס, ולא לכאבי בטן. ניסיתם לבדוק האם זה ריפלוקס?
איזה מזון מפורק יש ??
בדיוק מה שאני חשבתי.סליחה על ההתערבות, אבל אני מזדהה איתך במאה אחוזים, חוויתי וחווה הרבה את הבכיות האלה.
האם את בטוחה שזה כאבי בטן???
בתור אחת עם נסיון של תינוקות רגישים במיוחד שגם סבלו מכאבי בטן בין השאר, זה פחות נשמע כאבי בטן - בד"כ מתחילים יותר מאוחר ומופיעים ונעלמים.
אצלי זה פשוט בולט - אותם ילדים רגישים תחושתית וכו' הם צרחניים בתור תינוקות - בדיוק כמו שאת מתארת
וזה כי הרבה דברים מציקים להם - אור חזק מדי/רעש/החלפת טיטול/רחצה - (עד שמתרגלים אחרי חודשים בערך זה הזמן הרגוע שלהם)/כל כאב קטן גורם לבכי היסטרי שלוקח זמן לצאת מהם וכמובן כמובן מאד קשה להם להרדם ולישון וככל שהם יותר עיפים כך הם נעשים יותר רגישים ויותר קשה להם להרדם מה שגורם להם לבכי היסטרי.
מה שכן אם יודעים את סיבת הבכי אפשר לעזור עם כל דבר - מי שמתמצא יודע לאבחן על תינוק לפי הבכי, האם זה בכי של כאב/עיפות/אי נוחות/רעב וכו'. וברגע שמזהים ניתן לתת מענה. כשתינוק בוכה אני היום יודעת להגיד למה הוא בוכה ולתת מענה בהתאם. האם ניסיתם לשאול מישהו שמתמצא, יועצת שינה וכדו'?
איזה מזון מפורק יש ??
לסימילאק יש קומפורט שהוא מפורק חלקית ודל מאוד בלקטוז(2%)תקראי כאן, ויש שם גם קישור לדף מידע של משרד הבריאות.
זה מלפני כמה שנים, יכול להיות שהיום כבר יש דברים חדשים יותר.
תודה רבה. מה זה הטיפות האלו ?1. טיפות בייביזים - זה אמנם לא טבעי ועם אלכוהול
אבל מה לעשות גם התינוקת וגם אתם סובלים, אין מה להפסיד - לי מאוד עזר (עם תאומים).
לילה שקט!
תודה רבה. מה זה הטיפות האלו ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: