לא ראינו אינו ראיהואכן אין תחליף לריטאלין!!
תופעות לוואי קשות ביותר יש לנמנעים
ומשתמשים בתחליפים למיניהם....
גם אם כותבים באותיות ענקיות
לא ראינו אינו ראיהואכן אין תחליף לריטאלין!!
תופעות לוואי קשות ביותר יש לנמנעים
ומשתמשים בתחליפים למיניהם....
לדעתי מי שמעריץ הוא:
לדעתי מי שמעריץ הוא:
א. לא מבין / לא ראה / לא הרגיש !!!!
ב. אנוכי שרוצה רק ציונים טובים מהילדים מבלי להתיחס לתופעות הלוואי הקשות!
מי שבעד-
ראית את הילד בהפסקה?
ראית אותו בזמן "הפסקת" ההשפעה? (במרכאות- כי לוקח לגוף להתנקות ולחזור לעצמו כמה שבועות.)
דיברת איתו אם אין לו הרגשות מוזרות? חלומות מפחידים? סגירות יתר?
לפני שעונים- בידקו עם יש לכם תשובות על השאלות הנ"ל עם כמה ילדים ושידברו איתכם בפתיחות.
(כמובן שיש ילדים שזה רק מסייע להם וללא תופעות. אבל הם אחוז קטן מאוד!!! מהנוטלים)
ראיתי.מי שבעד-
ראית את הילד בהפסקה?
ראית אותו בזמן "הפסקת" ההשפעה? (במרכאות- כי לוקח לגוף להתנקות ולחזור לעצמו כמה שבועות.)
דיברת איתו אם אין לו הרגשות מוזרות? חלומות מפחידים? סגירות יתר?
לפני שעונים- בידקו אם יש לכם תשובות על השאלות הנ"ל מכמה ילדים ושידברו איתכם בפתיחות.
(כמובן שיש ילדים שזה רק מסייע להם וללא תופעות. אבל הם אחוז קטן מאוד!!! מהנוטלים)
עונה באותו משקל-חשבת על זה שאולי אנשים כותבים את דעתם מהיכרות?
התשובות של רוב אלו שבעד נראות מכאלו שמכירים, אלו שלא מכירים כותבים סטראוטיפים נגד.
אף אחד לא מעריץ ריטלין,לדעתי מי שמעריץ הוא:
א. לא מבין / לא ראה / לא הרגיש !!!!
ב. אנוכי שרוצה רק ציונים טובים מהילדים מבלי להתיחס לתופעות הלוואי הקשות!
עונה באותו משקל-
חשבת על זה שיש אנשים שעברו את הסרט הזה אם הילדים שלהם ולכן הם נגד?
בטוחה שיש הרבה הורים פה ששותקים
אבל זה לא פייר לשמוע רק "מי שלא נותן.. אנוכי וכדו'.
כי אני מכירה ילד שנטל וניסו לו הרבה מאוד סוגים.. והוא הגיע לשלב שפחד לצאת לרחוב שמה ההר יבלע אותו..
ועוד אחד שהפך לילד מצליח בלימודים אך שולי בחברה! כי לא היתה לו סבלנות לילדים. מה שממש לא אופיני אצלו.
יש לי עוד דוג' שאם גדולי ישראל היו יודעים, מה ילד מרגיש.. היו עושים לזה מעצורים מזמן!!!
אז תמיד יהיו 2 צדדים
אך צריך לכבד ולדעת שיש מקום גם להתנגדות, וזה לא בא מסתם קריאת התופעות לוואי. ממש לא!
ובשאר הילדים כמו הרחפנים או השקטים אך עם בעיות למידה קשות- אותם הכדור משגע.
אני כתבתי כמה פעמים שאני לא מתנגד לריטלין כשצריך, רק יש טוענים שיש תחליף טבעי, אני בטוח שיש בזה משהו, עד כמה איני יודע.
לפי מה שראיתי בשטח אולי רק 2 ילדים באמת היה נראה שזה עובר והתופעות לוואי נסבלות, אך בשאר עוד לא נמצאה הנוסחה המתאימה וניסו הרבה.כל הכדורים בכל המינונים לכל הרחפנים?
לפי מה שראיתי בשטח אולי רק 2 ילדים באמת היה נראה שזה עובר והתופעות לוואי נסבלות, אך בשאר עוד לא נמצאה הנוסחה המתאימה וניסו הרבה.
שילד רחפן בעזרת הכדור יהפך לילד חיוני וחברתי וגם מצליח בלימודים. ולא בסדר ההפוך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: