למה באישי? אם יש לך מידע מועל, כולם יהנו משיתוף!ניסיתם להשתמש בשמנים ארומתיים?
יש שמנים שמאוד יעילים לקשב ומחליפים את הריטלין
אפשר לקבל אצלי באישי עוד מידע
סליחה על ההקפצה,רק לא נוירופידבק וכל הורים שרוצים משהו אחר במקום ריטאלין גם זהירות
אני נותנת אטנט ויש תופעות לוואיש תרופה יחסית חדשה בסל הבריאות- "אטנט". היא יותר טבעית מריטלין ובלי תופעות לוואי.
היא יקרה מאד למשרד הבריאות ולכן קופות החולים לא משחררות....
שמעתי על מישהי שביקשה מהנוירולוג כל שבועיים מרשם לתרופה אחרת בטענה של תופעות לוואי ואח"כ- כשלא נותרה בררה נתן לה מרשם ל"אטנט" אולי שווה לנסות?
אין לי בעיה עם זה אבל לפי מה שכתבו פה בפורום מדובר בחברה של נוכלים גנבים רמאים תחשבי פעמיים ושלוש לפני שאת שמה שם שקלסליחה על ההקפצה,
מבררת כעת על נוירופידבק או נוירודינמי כטיפול בקש"ר.
למה לא נוירופידבק יש בזה בעיה/ סיכון?
תודה!
אין לי בעיה עם זה אבל לפי מה שכתבו פה בפורום מדובר בחברה של נוכלים גנבים רמאים תחשבי פעמיים ושלוש לפני שאת שמה שם שקל
יש לך מה לחדש?. כשיהיה עדכון נוסף אעדכן פה גם בעז"ה.
יש תרופה יותר טובה, שנקרת ויואנס, ג"כ יקרה רצח, אבל פצצה.אני נותנת אטנט ויש תופעות לוואי
ניסינו את הפיקסולין של ננו טבע במשך תקופה, ראינו שיפור, ובעיקר הצוות הלימודי ראה שיפור.יש לך מה לחדש?
אני בצומת דומה לשלך ומאוד מתלבטת..
תודה מראש!
מה זה תני הסברקטיוו ברעין! בחנות טבע, עזר לנו הרבה יותר מריטלין.....
וגם כף שמן פשתן בבוק
מכירה סיפור דומה...יש לנו מכרים טבעוניים שהתנגדו לתת לשני ילדים ריטלין על אף בקשות חוזרות ונישנות מהחיידר. כיום [מאמצע ישיבה קטנה] שניהם ברחוב מחללי שבת ובמקום ריטלין אוכלים נבילות וטריפות.
כמי ששלחה ילדים לטיפול אחר בירור מעמיק על התחום,לא ראיתי מה כתבו פה בפורום בנושא, דווקא חיפשתי מידע נוסף
דווקא מכירה אישית מישהו שטופל בנוירופידבק ויש לו שיפור מוכח בתוצאות
עכשיו שמעתי שנוירופידבק לא עובד על כולם/ לא לאורך זמן
ויש משהו חדש נוירודינמי- אשמח מאוד אם יש למישהו עובדות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: