כן. אם הכנסותיך קטנות מטבלת הזכאות.קיבלתי 30% הנחה בארנונה
האם יש סיכוי לקבל תוי מזון?
הגישו בקשה נפרדת. מה יש להפסיד?! יום אחרון
כן. אם הכנסותיך קטנות מטבלת הזכאות.קיבלתי 30% הנחה בארנונה
האם יש סיכוי לקבל תוי מזון?
לגבי הארנונה - כנראה אחרתם את המועד. מועד אחרון 31/08/23.מעניין באיזה עירייה, כי גם אני מנסה כבר כמה ימים להגיש בקשה להנחה בארנונה מילוי כל הפרטים הועלאת כל המסמכים שזה סיפור לא קצר בכלל והוא לא נותן, הלחצן האחרון של הגשת הבקשה - לא פועל,
הגשתי עכשיו דרך משרד הפנים בתקווה שזה יעזור.
על הילד הזכאות היא למי שבחזקתו הילד.שואל בשביל קרוב משפחה גרוש פלוס ילד
האם זכאי לקבל והאם גם על הילד שלא בחזקתו?
ככלל, הועברו בינתיים שמות - מי שקיבל הנחה מ-70% ומעלה ע"ב הכנסה נמוכה ובקשתו אושרה לפני 04/09/2023.מישהו יודע מה קורה בבית שמש?
הגשתי בקשה להנחה בארנונה לפני יותר משבועיים באופן מקוון באתר בצורה הרשמית (pay24.co.il) והסטטוס עדיין חדש (אפילו לא עבר לסטטוס בטיפול)
יש מישהו שהגיש שם בימים האחרונים וכבר קיבל תגובה (@בתיה הניג איור הגשתם שם?)
יש מענה של צאט מ-8 בבוקר. במשבצת של מענה ותמיכה. - זה לגבי הקישור לאתר המדינה.זה לא נותן לי אפשרות להגיש.
ודרך האתר של העיריה זה נתקע ולא עובר הלאה..
אין עם מי לדבר שם???
מי בעצם הגוף שמפקח על הביצוע של הדברים?
הם לא נותנים לי להגיש בקשה לתווי מזון בטענה שיש לי כבר פניה פתוחהככלל, הועברו בינתיים שמות - מי שקיבל הנחה מ-70% ומעלה ע"ב הכנסה נמוכה ובקשתו אושרה לפני 04/09/2023.
תגיש דחוף בקשה נפרדת לתווי מזון, כיוון שתאריך אחרון להגשת הנחה בארנונה - היתה ב-31/08/2023, ולכן אולי העירייה לא תאשר לך את ההנחה - ואולי זה הסיבה שהעירייה לא התחילה לטפל בזה.
האם אפשר להוסיף מסמכים?דו"ח ריכוז מעסיקים / דו"ח תקופות עיסוק
היכן מגישים בקשה?כן. אם הכנסותיך קטנות מטבלת הזכאות.
הגישו בקשה נפרדת. מה יש להפסיד?! יום אחרון
צריך הוכחה שהיא עצמאיתעצמאי שאין לו שומה עדיין על 2022 מה צריך להגיש ?
קיבלתי (לא ממקור רשמי):
חרבות ברזל- הארכת מועד הגשת הבקשות לבדיקת זכאות לווי מזון
משרד הפנים החליט על האכת המועד להגשת הבקשות עד לתאריך 31.12.2023, בכדי לאפשר למי שעומד בקריטריונים ולא נמצא בקשה לבדיקת זכאותו.
החלטה זו באה על רקע האטה בהגשת הבקשות לזכאות ובחלוקת הכרטיסים הנטענים לתווי מזון לזכאים מתחילת המלחמה ועקב המצב הביטחוני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: