אני מילאתי לכמה, וחשבתי שמדובר באותו טופס. הטופס הזה יותר מסובך.@291 תוכל לענות לי על שאלה הנ"ל? תודה!!
צריך למלא מתגוררים בדירה. הכוונה רק לבני הזוג או גם למלא עבור הילדים?
כי לילדים אין תאריך הנפקת ת.ז, וזה שדה חובה.
אתם מירושלים?@291 תוכל לענות לי על שאלה הנ"ל? תודה!!
צריך למלא מתגוררים בדירה. הכוונה רק לבני הזוג או גם למלא עבור הילדים?
כי לילדים אין תאריך הנפקת ת.ז, וזה שדה חובה.
הגשתיהגש בקשה נפרדת. יום אחרון!!
הנחה בארנונה רק חוסכת את הגשת הבקשה. אם הכנסותיכם מתחת הנכתב בטבלת הזכאות - המותאם למספר הנפשות, אתם זכאים באופן מלא.הגשתי
אבל מה זה יעזור גם כך הם שולחים את זה לרשות המקומית ששם אני מתגורר כיום ושם קיבלתי רק 60% הנחה???
כן אבל יש לי בעיה אחרתהנחה בארנונה רק חוסכת את הגשת הבקשה. אם הכנסותיכם מתחת הנכתב בטבלת הזכאות - המותאם למספר הנפשות, אתם זכאים באופן מלא.
בתווי המזון יש את הקריטריונים שלהם. מסתבר שהילדה נחשבת, למרות, שהתלושים משנת2022.כן אבל יש לי בעיה אחרת
בעיר שהתגוררתי בעבר עד ל 1/8/23 חשבו לי את הילדה שנולדה ב 2023 כילד נוסף ולכן קיבלתי 70%
וברשות שאני מתגורר בה היום הם לא מחשיבים את הילדה שנולדה ב 2023 ולכן נתנו לי 60%
ולכן אני שואל האם זה זה שהייתי זכאי בעיר הקודמת שבה התגוררתי ששם נתנו לי 70% האם זה מקנה לי זכות לתווים?
צרפתי ספח עדכניבתווי המזון יש את הקריטריונים שלהם. מסתבר שהילדה נחשבת, למרות, שהתלושים משנת2022.
טוב שהגשת.
מקווה שכתבת אותה כעוד נפש בטפסי הבקשה לתווי המזון.
תלושים של 10,11,12 או של כל השנה ואז עושים ממוצעהיי
אני צריך להגיש בקשה , תלושים של איזה חודשים צריך להגיש?
תדישי בכל מקר@אשל חב"ד
אני ממש אשמח לעזרה!
אנחנו מבני ברק ולא שייכים אליכם.
אבל אני לא מצליחה להגיע למענה מפתחון לב והבנתי שמחר זה התאריך האחרון לעדכון פרטים.
אשמח אם בכ''א תוכלו לעזור מהניסיון והידע שלכם.
נכנסתי לקישור הזה-
שפורסם כאן להגיש בקשה עד 22/10.הגשת בקשה לרשות המקומית לקבלת תווי מזון לפי התנאים לשנת 2023
שירות זה מאפשר לתושבים להגיש בקשה לרשות המקומית שבה הם רשומים לפי מרשם האוכלוסין, לקבלת תווי מזון לשנת 2023.www.gov.il
אבל שם מצוין שבני ברק היא אחת הערים שאי אפשר להגיש משם אלא רק דרך אתר העיריה.
מה שעולה מאתר העיריה הוא שהנתונים עוברים ישירות מהם לפי אחוז ההנחה בארנונה.(אנחנו למעלה מ70%).
אבל במענה הקולי של פתחון לב נאמר לי שהפרטים לא הועברו.שגיאה
www.bnei-brak.muni.il
מה אפשר לעשות??
יש לי את הכרטיס מהפעם הקודמת אבל הוא ריק.
ולא קבלנו שום מידע, שיחה או הודעה מאיזה נציג כלשהו מה קורה ואם עלינו להגיש משהו.
אשמח אם יש כאן מישהו מבי ברק/ששיך לפתחון לב וקיבל מענה כלשהו מה צריך לעשות/להגיש.
תודה רבה ושבוע טוב!
זה לא נותן לי אפשרות להגיש.תדישי בכל מקר
מה תפסידי?
יפה, כי בני ברק היא אחת הרשויות שדורשת להגיש דרך אתר העיריה ושם זה נתקע..הגשתי כעת בקשה אך כשמגיע לכתיבת רשות מקומית שבה אני שייכת, אין את בני ברק!!!!!
מה עושים?
או כל התלושים של2022. מה שבממוצע יהיה הכי נמוך בכדי שיתן זכאותתלושים של 10,11,12 או של כל השנה ואז עושים ממוצע
וזריז כיון שעד מחר ב 12 בלילה אפשר להגיש
היא לא דורשת, היא מאפשרת. אפשר תמיד דרך אתר המדינה.יפה, כי בני ברק היא אחת הרשויות שדורשת להגיש דרך אתר העיריה ושם זה נתקע..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: