זיי געזונט
משתמש פעיל
אם יאשרו לו לשנת 2023 מעל 70%מי שהגיש הנחה בארנונה ועדין לא אישרו לו הנחה בארנונה בירושלים, יקבל את הכרטיסי מזון גם ללא הגשת בקשה?
יקבל
אם יאשרו לו לשנת 2023 מעל 70%מי שהגיש הנחה בארנונה ועדין לא אישרו לו הנחה בארנונה בירושלים, יקבל את הכרטיסי מזון גם ללא הגשת בקשה?
נכון, לא זכרתי את הסכום המדויק.
לא נראה לי שיש כזה קישוראני מחפשת מקום שאוכל לבדוק כמה סה"כ הוטען לי עד כה בכרטיס.
קישור של פירוט עסקאותמה זה קישור של עסקאות?
שואלים לכל אחדמישהו יודע איך משייכים את הכרטיס?
כי יש לי כרטיס מקורונה
ויש לי גם הנחה בארנונה
עכשיו אמרו לי שצריך לשייך את הכרטיס
נראה לי שכןחייבים להגיש דרך האתר הממשלתי?
או שנמאס לו לענות על זה!יש לציין כי אשל חב"ד שעונה פה לשואלים מדי תקופה מתעלם משאלה זו שהיא צעקת רבים האם יש כאן כשל מערכתי?
מי שואלשואלים לכל אחד
אם יש כרטיס או לא
ולמי ש יש עונה שיש לו ומטעינים לו את הישן
איך מגישים דרך עירית ב"ב???יפה, כי בני ברק היא אחת הרשויות שדורשת להגיש דרך אתר העיריה ושם זה נתקע..
חודש 1 + חודש 2 + חודש 3.איך עושים ממוצע מ-3 חודשים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: