שולח הודעה בפרטיהכרטיס בהדפסה זמן המתנה 3 שבועות
שולח הודעה בפרטיהכרטיס בהדפסה זמן המתנה 3 שבועות
מייל לא אומר שהשם כבר נמצא אצלנו, זה תהליך שלוקח זמן.אם קיבלתי אישור במייל שהבקשה אושרה. ויש לי את הכרטיסים הנטענים הקודמים, זה אמור להתמלא? או בכל מקרה שולחים כרטיסים חדשים?
לאיפה שלחת פניה לפני חצי שנה? התחלנו את הפרוייקט רק לפני 3 חודשים.שלום ל"אשל חבד"
בדקתי בעיריה, ובארנונה מעודכן לנו מס' נפשות נכון,
אך בכרטיס קיבלנו מס' נפשות קטן מהמס' הנכון
שלחתי לפני כחצי שנה פנייה במייל,
אך בינתיים, אין תשובה.
יש מה לעשות כדי לקדם את קבלת היתרה?
שלחתי למייל הזה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>לאיפה שלחת פניה לפני חצי שנה? התחלנו את הפרוייקט רק לפני 3 חודשים.
רק העיריה יכולה לתקן מספר נפשות, מספר הנפשות שמופיע אצלנו, זה מה שהעיריה שלחה אלינו, ברגע שהיא תשלח אלינו משהו אחר, נעדכן.
לא הבנתי מה לא קשור אליהם? אנחנו מקבלים את השמות והפרטים מהרשויות.שלחתי למייל הזה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בדקתי וראיתי שזה אכן היה בספטמבר...
איך אפשר לוודא שהעיריה תעדכן את מס' הנפשות?
כי במוקד 106 או של ארנונה הם אומרים שזה לא קשור אליהם?
אנחנו שייכים לפתחון לב.מייל לא אומר שהשם כבר נמצא אצלנו, זה תהליך שלוקח זמן.
עליכם להתקשר למוקד הממוחשב 0777711174, ואם השם שלכם מופיע כזכאי, תוכלו לשייך את הכרטיס הישן ולהפעיל אותו.
אז צריך להתקשר למוקד שלהםאנחנו שייכים לפתחון לב.
זה משנה?
יש אולי טלפון? מה שמופיע בגוגל לא תקיןאז צריך להתקשר למוקד שלהם
אם אתם מופיעים אצלנו נוכל לעזור, אם לא, רק פניה לעיריה תעזור@אשל חב"ד
חלפו להם כ3 חודשים מאז שקיבלתי טלפון מעיריית ירושלים שאני זכאית....
ועדיין....
מה ניתן לעשות? למה זה מתעכב?
פניתי בפרטימה קורה עם התווי מזון באמת ? התקשרו אליי לפני חודשיים שאני אמור לקבל למוחרת בשעה כך וכך את התווי מזון אף אחד לא הגיע ולא יודע למי לפנות
מי האחראי שאפשר לדב איתו על זה ? מה המס ?
אתה פונה לעיריה, דואג שהשם והפרטים שמופיעים אצלם יהיו זהים לתעודת זהות, ולאחר התיקון, מבקש מהם שישלחו אלינו את שמכם.אשל חב"ד
אני מנסה כבר זמן רב ליצור עמכם קשר במייל ללא הצלחה.
בתקליט אומרים לי שהבעיה היא במרשם האוכלסין.
איך אני מתקדם עם זה?
עד שהעיריה תעביר אלינו את שמךאני מירושלים קיבלתי הודעה שאני זכאית אבל במערכת לא מופיע כלום. עד מתי לחכות?
איך אני אדע אם אני מופיעה אצלכם? תוכל בבקשה לשלוח לי הודעה בפרטי?אם אתם מופיעים אצלנו נוכל לעזור, אם לא, רק פניה לעיריה תעזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: