דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אישורו לי על 4 ילדים במקום 5 בטלפון של אשל חב''ד הם אומרים לשלוח ת.ז. למייל שלהם שלחתי לפני כמעט חודשים ועדין לא מעודכן, מה ניתן לעשות?
תודה רבה
רק העיריה מוסמכת לעדכן, אנחנו מרכזים את הבקשות, בסיום הפרוייקט, נעביר לרשויות, במידה והם יאשרו את התוספות, נטעין את התוספת, במידה והעיריה לא תאשר, לא תהיה תוספת.

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
קבלתי במייל מעיריית ירושלים שאישרו לי כבר לפני כחודש ואולי יותר, למי אני אמור לפנות?
עירית ירושלים מעדכנת אותנו אחת לחודש/ חודש וחצי, תתקשרו למוקד 0777711174, אם שמכם מופיע, מה טוב. אם לא, תיאזרו בסבלנות עד שהעיריה תעדכן אותנו.

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
קיבלתי הודעה שאני זכאי לקבלת תווי המזון לפני סוכות ועד היום לא קיבלתי וזה אומר שזה עדיין בהדפסה
בפלאפון אפשר לשמוע את הניצול ושם אומרים שאין ניצול ועוד לא הוטען לכרטיס כלום
אשמח אש"ל חב"ד שתעזרו לי בעניין
עיר מגורים בית שמש
שלחתי הודעה בפרטי

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הגשתי בקשה באתר
כבר לפני יותר מחודש
בינתיים לא קבלתי שום תגובה משום גורם
איפה אפשר לברר מה הסטטוס
גרים בביתר

עריכה בדקתי במס טלפון שצירפו פה ואומרים שלא נמצאה זכאות
מה זה אומר?

תודה מראש
זה אומר שעליכם לפנות לעירית ביתר ולברר.

ynf

משתמש פעיל
עירית ירושלים מעדכנת אותנו אחת לחודש/ חודש וחצי, תתקשרו למוקד 0777711174, אם שמכם מופיע, מה טוב. אם לא, תיאזרו בסבלנות עד שהעיריה תעדכן אותנו.
סתם מעניין כנראה התשובה היא לגבי אלו שהגישו בקשות או שנכנסו לנתונים המתאימים לקבלת השוברים רק בתקופה האחרונה ובי כל קשר להנחות בארנונה.
וכאן שאלתי - אותם אלו שקבלו הנחה בארנונה לפי הסדר והספר וזכאים לקבלת השוברים, גם הם צריכים להמתין שהעיריה תעביר את הנתונים, הרי הנתונים שלהם כבר קיימים ועומדים מזה זמן???

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סתם מעניין כנראה התשובה היא לגבי אלו שהגישו בקשות או שנכנסו לנתונים המתאימים לקבלת השוברים רק בתקופה האחרונה ובי כל קשר להנחות בארנונה.
וכאן שאלתי - אותם אלו שקבלו הנחה בארנונה לפי הסדר והספר וזכאים לקבלת השוברים, גם הם צריכים להמתין שהעיריה תעביר את הנתונים, הרי הנתונים שלהם כבר קיימים ועומדים מזה זמן???
כל הנתונים שאצלנו מגיעים מהעיריות.
דרך אגב, עירית ירושלים עדיין לא סיימה לתת תשובות לאנשים על הנחה בארנונה לפי הסדר והספר.

• וואו!
Reactions: ynf

דוד המלך!

משתמש פעיל
קיבלתי הודעה שאני זכאי לקבלת תווי המזון לפני סוכות ועד היום לא קיבלתי וזה אומר שזה עדיין בהדפסה
בפלאפון אפשר לשמוע את הניצול ושם אומרים שאין ניצול ועוד לא הוטען לכרטיס כלום
אשמח אש"ל חב"ד שתעזרו לי בעניין
עיר מגורים בית שמש
כנל

ברכת הגשם

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שאלה:
רק עכשיו סידרנו את ההנחה בארנונה ושילמנו,
רק בינואר אמרו שיעבירו את הנתונים, זה אומר שהפסדנו ? אנא פירוט.

A052

משתמש סופר מקצוען
אש"ל חב"ד מתי תהיה הפעימה הבאה? זאת שאלה שמעניינת רבים אנא תענו.
כבר כתבו 342 פעם, אין פעימה נוספת!
רק בינואר אמרו שיעבירו את הנתונים, זה אומר שהפסדנו ? אנא פירוט.
לא. אפשר להגיש בקשות עד סוף 2023 שיטופלו בתחילת 2024.

אלי @@@

משתמש מקצוען
הגיוני שקיבלתי הנחה של 80% והעירייה אמרו לי שהעדכון הבא רק בינואר ?
מה אי אפשר לעדכן את אשל חבד לבד ע"י מכתב או משהו אחר למה העירייה מחכה איתנו עד שישלימו את כל הרשימה מה אי אפשר לעדכן כל אחד שנוסף במייל או בכל דרך אחרת

A052

משתמש סופר מקצוען
הגיוני שקיבלתי הנחה של 80% והעירייה אמרו לי שהעדכון הבא רק בינואר ?
מה אי אפשר לעדכן את אשל חבד לבד ע"י מכתב או משהו אחר למה העירייה מחכה איתנו עד שישלימו את כל הרשימה מה אי אפשר לעדכן כל אחד שנוסף במייל או בכל דרך אחרת
אתם יכולים להגיש מועמדות לבחירות הבאות (לא הקרובות) לעירייה, ואז להיות בעלי השפעה על הפקידים שישלחו כל שם ושם באופן מיידי.

Ayala12345

משתמש מקצוען
@אשל חב"ד
האם יכול להיות שהבקשה אושרה ופתאום דורשים ממנו עוד מסמכים? חודשיים אחרי?
עדיין אל קיבלנו את התוים
1701985010769.png

Esti designs

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
בשורה משמחת לתושבי ביתר
לכל מי שמחכה לתווי המזון של דרעי
יש נקודת חלוקה בביתר ברחוב כנסת יחזקאל 23 משפחת בלוי חצי קומה לרדת
מחלקים שם את הכרטיסים ואח"כ מפעילים את הכרטיס בטלפון של אשל חבד
זה לא נראה שהם מתכננים לחלק בבתים

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בשורה משמחת לתושבי ביתר
לכל מי שמחכה לתווי המזון של דרעי
יש נקודת חלוקה בביתר ברחוב כנסת יחזקאל 23 משפחת בלוי חצי קומה לרדת
מחלקים שם את הכרטיסים ואח"כ מפעילים את הכרטיס בטלפון של אשל חבד
זה לא נראה שהם מתכננים לחלק בבתים
אין שם נקודת חלוקה, כל מי שמאושר קיבל/ מקבל לבית.
זה יועד רק לאלו שחברת המשלוחים לא הצליחה לאתר.

A052

משתמש סופר מקצוען
רשמית (כל עוד זה לא בוטל יחד עם כל הכספים הקואליציוניים) ב2024 אמורים להחליט על קריטריונים שוויוניים שגם בג"צ יאשר, ואז ייתכן שייצא מכרז חדש ואולי שוב יזכו אותם עמותות (מה שלא סביר בכלל) ואז יהיה מה לעשות בכרטיסים האלו.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה