כןקיבלתי זכאות לפי הבטחת הכנסה, יש אפשרות להכפיל את סכום הזכאות באמצעות הגשת בקשה לזכאות לפי הכנסות?
כןקיבלתי זכאות לפי הבטחת הכנסה, יש אפשרות להכפיל את סכום הזכאות באמצעות הגשת בקשה לזכאות לפי הכנסות?
כי לא הייתם בבית? כי הכתובת לא נכונה?אשל חב"ד בתודה מראש האם אתה יכול לבדוק לי למה עדיין לא קיבתי כרטיס בברכפלד
תענה לי בפרטי
אתם מופיעים במענה הממוחשב?@זיי געזונט
אנחנו בבית שמש
יש לנו הנחה בארוננה
כל הטפסים מסודרים ועוד לא הטעינו לנו
התקשרנו למספר שמופיע על הכרטיס(077)
ואמרו במענה אנא פנה לרשות בה אתה מתגורר
שלחנו טופס מכוון לעיריה ועדיין מחכים....
האם יש לכם דרך לעזור?
יתכן והעיריה עוד לא העבירה את השם אלינותושב ירושלים שקיבל הנחה לארנונה ל2023 ובמספר של אשל חב"ד אומרים לו שאין לו זכאות,
יש למישהו מידע למי לפנות או מה עליו לעשות?
(לא קיבל כלום בדואר או שיחת פלפון)
יש לציין כי אשל חב"ד שעונה פה לשואלים מדי תקופה מתעלם משאלה זו שהיא צעקת רבים האם יש כאן כשל מערכתי?אני חוזר על שאלת רבים
במענה הטלפוני אומרים כבר כמעט חודשיים שאנחנו זכאים אך לא הסתיים הרישום
שלחנו ת.ז. למייל של אשל מזמן
ועדיין אומרים במענה שלא מופיע ולהתקשר עוד 3 ימים
תודה רבה על המענה המהיר.אתם אמורים לא למלא את הילדים ובן הזוג בשני הבקשות, אלא רק בקשה אחת נניח לאמא ולילדים, ובקשה אחת לאבא.
כך שאפשר לאשר, כי לא פירטתם פעמיים את כולם.
ייתכן שאפשר, אני לא יודע.תודה רבה על המענה המהיר.
אין אפשרות להגיש רק בעיר אחת ולבקש על שני בני הזוג?
[פרטי מגיש הבקשה - של המתגורר בעיר הזאת, ולהוסיף במתגוררים נוספים בדירה גם את בן הזוג מעיר אחרת?]
אז מה אפשר לעשות? יש למי לפנות? אולי לעירייה?יתכן והעיריה עוד לא העבירה את השם אלינו
פתחון לבמה המספק של 'פתחון לב'
לבירור זכאות וכו' ?
לא. כדאי לציין בהערה, (לא חובה) שכל ההכנסות משר"מ, ניידות, ואי כושר השתכרות, הולכים למחייה ועזרה לנכה.האם קיצבה של ילד בוגר שמקבל נכות כללית וגר עמי בבית נחשבת לי כהכנסה?
???@אשל חב"ד שואל בשביל חבר
הוא הגיש בקשה לארנונה וזה ממתין לבדיקה באגף אז ראיתי אתמול שיש להגיש בקשה לתווי מזון באתר העירייה אבל היום אני רואה שאפשר להגיש רק מי שאין לו ארנונה אבל לי לא נותן להגיש מכיון שאני כבר הגשתי בקשה להנחה בארנונה
השאלה אם באמת ככה שאפילו אם אני יקבל את ההנחה רק בעוד חודש ואז אני יהיה זכאי לתווי המזון האם אז אני יקבל את התווי מזון?
תודה רבה
הזדרז. יום ראשון - יום אחרון!!!אבל היום אני רואה שאפשר להגיש רק מי שאין לו ארנונה
תתקשר למענה הממוחשב. ראה תגובות קודמות.
@אשל חב"ד שאלה:יתכן והעיריה עוד לא העבירה את השם אלינו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: