דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.

שירושבח

משתמש פעיל
אם קיבלתם כבר את ההנחה של ה70 אחוז מסיבות כלכליות או אם אתם זכאים להנחה הנ"ל והגשתם בקשה להנחה וטרם קיבלתם תשובה, אין צורך להירשם בשום מקום.
כבר יש הנחה בארנונה
שואלת מבחינת התווים אם יש צורך ברישום
וכן מה הסכום אם יש אפשרות לדעת..

יהודי פושט

משתמש פעיל
@אשל חב"ד
אשמח אם תוכל לעזור לי.
אני רכשתי דירה ב6.22 והגשתי בקשה להנחה וקיבלתי 80% לשנת 22 ולשנת 23 גם קיבלתי הנחה של 80%.
אממה בפעם הקודמת שהיו את הכרטיסים לא היה לי דירה ולא קיבלתי, השאלה אם הפעם אני אקבל אוטומטית? צריך להגיש לאנשהו מסמכים?
תודה רבה!!​

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כבר יש הנחה בארנונה
שואלת מבחינת התווים אם יש צורך ברישום
וכן מה הסכום אם יש אפשרות לדעת..
הנחה בארנונה של 70% מסיבות כלכליות לשנת 2023 תקנה אוטומטית את הזכאות לתווים ללא צורך ברישום.
הסכום שפורסם 300 שקל לכל אחד מההורים ו225 שקל לכל ילד עד 8 ילדים

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@אשל חב"ד
אשמח אם תוכל לעזור לי.
אני רכשתי דירה ב6.22 והגשתי בקשה להנחה וקיבלתי 80% לשנת 22 ולשנת 23 גם קיבלתי הנחה של 80%.
אממה בפעם הקודמת שהיו את הכרטיסים לא היה לי דירה ולא קיבלתי, השאלה אם הפעם אני אקבל אוטומטית? צריך להגיש לאנשהו מסמכים?
תודה רבה!!​
רק אם ההנחה ניתנה מסיבות כלכליות הזכאות לתווים אוטומטית ואין צורך ברישום, אם ההנחה ניתנה מכל סיבה אחרת אין זכאות אוטומטית.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
@אש"ל חב"ד מה יהיה התדירות של הפעימות
כל חודש?

5699

משתמש פעיל
אם הפער שלך הוא 1000 ש"ח בין לקבל הטבות או לא
זה אומר שאתה על גבול ההטבה
ובקושי תקבל סיוע בשכר דירה או מענק עבודה

עצה: קח מחשבון ותחשב בדיוק כמה תקבל מכל דבר. שווה להרוויח.
לא תמיד. יש לי חברה שמרוויחה עד 5000 ש"ח עם 4 ילדים .יש לה כ5000 הנחה בארנונה ( בירושלים) פלוס כ8000 מענק עבודה פלוס הנחה במעון פלוס כ1400 סיוע לשכר דירה לחודש.
יוצא כ30000 בשנה .מה את אומרת? יוצא שמרויחה כ7000 פלוס לחודש. לא רע. ובעלה בכולל .
כמובן שלא חיים חיי מותרות .אבל מספיק לה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה