תהיה הודעה טלפונית לפני זה.ואם יש לי את הכרטיסים, איך אדע מתי זה נטען?
תהיה הודעה טלפונית לפני זה.ואם יש לי את הכרטיסים, איך אדע מתי זה נטען?
צודקלדעתי אין לאן לרוץ כל זמן שאין הודעה רשמית ממשרד הפנים
אז תכלס לא צריך להרשם בשום מקוםיקבל כרטיס לבית
אם קיבלתם כבר את ההנחה של ה70 אחוז מסיבות כלכליות או אם אתם זכאים להנחה הנ"ל והגשתם בקשה להנחה וטרם קיבלתם תשובה, אין צורך להירשם בשום מקום.אז תכלס לא צריך להרשם בשום מקום
כבר יש הנחה בארנונהאם קיבלתם כבר את ההנחה של ה70 אחוז מסיבות כלכליות או אם אתם זכאים להנחה הנ"ל והגשתם בקשה להנחה וטרם קיבלתם תשובה, אין צורך להירשם בשום מקום.
הנחה בארנונה של 70% מסיבות כלכליות לשנת 2023 תקנה אוטומטית את הזכאות לתווים ללא צורך ברישום.כבר יש הנחה בארנונה
שואלת מבחינת התווים אם יש צורך ברישום
וכן מה הסכום אם יש אפשרות לדעת..
רק אם ההנחה ניתנה מסיבות כלכליות הזכאות לתווים אוטומטית ואין צורך ברישום, אם ההנחה ניתנה מכל סיבה אחרת אין זכאות אוטומטית.@אשל חב"ד
אשמח אם תוכל לעזור לי.
אני רכשתי דירה ב6.22 והגשתי בקשה להנחה וקיבלתי 80% לשנת 22 ולשנת 23 גם קיבלתי הנחה של 80%.
אממה בפעם הקודמת שהיו את הכרטיסים לא היה לי דירה ולא קיבלתי, השאלה אם הפעם אני אקבל אוטומטית? צריך להגיש לאנשהו מסמכים?
תודה רבה!!
ואיך אני מקבל את הכרטיס?רק אם ההנחה ניתנה מסיבות כלכליות הזכאות לתווים אוטומטית ואין צורך ברישום, אם ההנחה ניתנה מכל סיבה אחרת אין זכאות אוטומטית.
לא אמרו שיביאו הפעם יותר כסף?הנחה בארנונה של 70% מסיבות כלכליות לשנת 2023 תקנה אוטומטית את הזכאות לתווים ללא צורך ברישום.
הסכום שפורסם 300 שקל לכל אחד מההורים ו225 שקל לכל ילד עד 8 ילדים
הכרטיס יגיע ישירות לביתואיך אני מקבל את הכרטיס?
צריך לפנות לעיריה?
כל רשות תעלה בבוא העת קישורקישור לטופס למי שאין ארנונה על שמו יש?
@אשל חב"ד מה שהעלית כתמונה?
תודה על המענה המהירכל רשות תעלה בבוא העת קישור
לא תמיד. יש לי חברה שמרוויחה עד 5000 ש"ח עם 4 ילדים .יש לה כ5000 הנחה בארנונה ( בירושלים) פלוס כ8000 מענק עבודה פלוס הנחה במעון פלוס כ1400 סיוע לשכר דירה לחודש.אם הפער שלך הוא 1000 ש"ח בין לקבל הטבות או לא
זה אומר שאתה על גבול ההטבה
ובקושי תקבל סיוע בשכר דירה או מענק עבודה
עצה: קח מחשבון ותחשב בדיוק כמה תקבל מכל דבר. שווה להרוויח.
בתקווה פעימה אחת ב2023, ו2 פעימות ב2024@אש"ל חב"ד מה יהיה התדירות של הפעימות
כל חודש?
בג"ץ על זה כרגילאין בג"ץ עלזה כרגע? זה ממשיך כרגיל?
אז לבינתיים אין צפי לשליחה?בג"ץ על זה כרגיל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: