דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.

אהרן ושלמה

משתמש רשום
מה שאני מנסה להבין האם זה שהיה לי הנחה 70 % ארנונה ל2022 ועדיין לא עשיתי על 2023 הנחה
זה אומר שאני לא זכאי או שהזכאות נמשכת ?

אידינע

משתמש מקצוען
לפי חוקי הארנונה ניתן לבדוק מבחני הכנסה לפי 2 נוסחאות.
1. חילוק כל הכנסות השנה הקודמת ל-12.
2. לפי התייחסות רק של 4 החודשים האחרונים בשנה וכפי התוצאה הממוצעת לחודש בהכפלה ל-12 חודשים.
ברשות המקומית בה אני מתגורר לא מתייחסים לאפשרות 2 אלא בודקים אך ורק שנתי מלא. לו היו מחשבים לפי החישוב השני, הייתי זכאי להנחה של 70% (היתה ירידה במשכורת מתחילת שנת הלימודים הקודמת) ועתה אני זכאי רק להנחה של 50%.
לא התווכחתי על זכותי להנחה גבוהה יותר בארנונה, אך עכשיו כשמדובר על הפסד נוסף של אלפי שקלים, האם יתאפשר לי לערער ע"כ והאם זה יתקבל?
תגישו בקשה לוועדת חריגים עקב ירידה בהכנסות. זה אחד מייעודי הוועדה
(ותדגישו לנציג בבקשה שיזדרזו עם זה ע"מ שתקבלו את תווי המזון בע"ה)

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

רונית3

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איך ולמי מגישים את הבקשה? ומה צריך בשביל זה

sap13

משתמש מקצוען
אם קיבלתם כבר את ההנחה של ה70 אחוז מסיבות כלכליות או אם אתם זכאים להנחה הנ"ל והגשתם בקשה להנחה וטרם קיבלתם תשובה, אין צורך להירשם בשום מקום.
אבל איך ידעו אם זרקתי את הכרטיסים הקודמים וצריך לשלוח חדש?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה