אני-הוא-זה
משתמש רשום
יודע או משער?עובר עדיין לא נחשב לילד, רק מי שמופיע בתז
יודע או משער?עובר עדיין לא נחשב לילד, רק מי שמופיע בתז
יודעת בודאות, מחוקי הארנונהיודע או משער?
לא הפסיד, אם עומד בקריטריונין יוכל בהמשך להגיש בקשה לקבלת תווים@אשל חב"ד
האם מי שעוד לא הגיש בקשה להנחה בארנונה יקבל בפעימה הזו או בפעם הבאה או שהפסיד?
יודעיודע או משער?
זה לא כל חודש?בתקווה פעימה אחת ב2023, ו2 פעימות ב2024
לאזה לא כל חודש?
בדיקת הזכאות לפי קריטריון הארנונה יהיה לפי ההנחה לשנת 2023מה שאני מנסה להבין האם זה שהיה לי הנחה 70 % ארנונה ל2022 ועדיין לא עשיתי על 2023 הנחה
זה אומר שאני לא זכאי או שהזכאות נמשכת ?
תגישו בקשה לוועדת חריגים עקב ירידה בהכנסות. זה אחד מייעודי הוועדהלפי חוקי הארנונה ניתן לבדוק מבחני הכנסה לפי 2 נוסחאות.
1. חילוק כל הכנסות השנה הקודמת ל-12.
2. לפי התייחסות רק של 4 החודשים האחרונים בשנה וכפי התוצאה הממוצעת לחודש בהכפלה ל-12 חודשים.
ברשות המקומית בה אני מתגורר לא מתייחסים לאפשרות 2 אלא בודקים אך ורק שנתי מלא. לו היו מחשבים לפי החישוב השני, הייתי זכאי להנחה של 70% (היתה ירידה במשכורת מתחילת שנת הלימודים הקודמת) ועתה אני זכאי רק להנחה של 50%.
לא התווכחתי על זכותי להנחה גבוהה יותר בארנונה, אך עכשיו כשמדובר על הפסד נוסף של אלפי שקלים, האם יתאפשר לי לערער ע"כ והאם זה יתקבל?
לאמישהו יודע האם הריון נחשב כילד?
אם אני זוכרת טוב 300 להורה ו225 לילד עד 8 ילדים כלומר המקסימום הוא 2400מה הסכום שהולכים לתת? לנפש?
אין התיחסות לגיל בכתבהילדים עד גיל 18?
אבל איך ידעו אם זרקתי את הכרטיסים הקודמים וצריך לשלוח חדש?אם קיבלתם כבר את ההנחה של ה70 אחוז מסיבות כלכליות או אם אתם זכאים להנחה הנ"ל והגשתם בקשה להנחה וטרם קיבלתם תשובה, אין צורך להירשם בשום מקום.
שאני אבין טוב:לא הפסיד, אם עומד בקריטריונין יוכל בהמשך להגיש בקשה לקבלת תווים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: