תודה על התשובות הסבלניות והמפורטות!הנחה בארנונה של 70% מסיבות כלכליות לשנת 2023 תקנה אוטומטית את הזכאות לתווים ללא צורך ברישום.
הסכום שפורסם 300 שקל לכל אחד מההורים ו225 שקל לכל ילד עד 8 ילדים
זה הסכום של כל פעימה או שמתחלק בין הפעימות?
תודה על התשובות הסבלניות והמפורטות!הנחה בארנונה של 70% מסיבות כלכליות לשנת 2023 תקנה אוטומטית את הזכאות לתווים ללא צורך ברישום.
ככל הזכור לי מהפעם הקודמת- הרשויות מעבירות כעת את רשימת הזכאים כיום.שאני אבין טוב:
גם אם הוא ירוץ היום להגיש בקשה לארנונה
הוא יצטרך לאחמ"כ להגיש בקשה ייעודית לקבלת תווים???
אשמח לדעתאיך ולמי מגישים את הבקשה? ומה צריך בשביל זה
מצטרף לשאלה, מה יש כאלה ששמרו?אבל איך ידעו אם זרקתי את הכרטיסים הקודמים וצריך לשלוח חדש?
בבוא העת תקבלו הודעה טלפונית על זכאותכם, יחד עם ההודעה תישאלו האם יש בידכם כרטיס, מי שכרטיסו הישן בידו, יקבל הטענה לכרטיס.אבל איך ידעו אם זרקתי את הכרטיסים הקודמים וצריך לשלוח חדש?
תתפלא, יש הרבה ששמרומצטרף לשאלה, מה יש כאלה ששמרו?
אם מדובר על הנחה מסיבות כלכליות, אין צורך לעשות משהו, אוטומט אתה תקבל את הכרטיס.אם יש לי הנחה בארנונה 80% אני צריך לעשות משהו, להירשם באיזשהוא מקום? או שאוטומט אני מקבל?
יפורסם בהמשך.אשמח לדעת
זה יהיה הסכום באופן ח"פ או שזה יהיה לפי חודשים?הנחה בארנונה של 70% מסיבות כלכליות לשנת 2023 תקנה אוטומטית את הזכאות לתווים ללא צורך ברישום.
במידה ויש הנחה של יותר מ70% מסיבות כלכליות, אין ענין בהגשת בקשה נוספת לכרטיס.ככל הזכור לי מהפעם הקודמת- הרשויות מעבירות כעת את רשימת הזכאים כיום.
מי שעדיין לא מופיע ברשימת הזכאים- יצטרך להמתין לפעם הבאה שהעיריה תעביר, וזה לוקח זמן רב יותר. תנסו להגיש לבד לאחר האישור של ההנחה
ח"פ לשנת 2023זה יהיה הסכום באופן ח"פ או שזה יהיה לפי חודשים?
השאלה האם בשנת 2024 זה יהיה לפי ההנחה של 2023 או 2024?ח"פ לשנת 2023
זכאי, יצטרך להגיש להוכיח שהכנסות נמוכות, בהתאם להכנסות שנותנות הנחה של 70% בארנונהכבוד מר אשל חב"ד ,
אני רוצה לשאול מי שאין לו הנחה בארנונה
וגם לא משלם כי הוא רשום עדיין בת.ז. בכתובת של ההורים מלפני החתונה
גם יהיה זכאי ??
וא"כ, האם יהיה צריך להגיש או שזה אוטומטי ?
אני שמרתיתתפלא, יש הרבה ששמרו
כמה זה בסכומים?הכנסות שנותנות הנחה של 70% בארנונה
יש לי שאלה פרטית אליכם .איך אפשר לדבר ? כי היינו זכאים בפעם הראשונה . ולא קבלנו כלום. ולא היה עם מי לדבר.
תשלחו בפרטי
אין לי אפשרות בפרטי. יש לכם אולי מייל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: