תקין?@זיי געזונט
בשמחה-https://www.truecaller.com/
תקין?@זיי געזונט
בשמחה-https://www.truecaller.com/
העתק-הדבקתקין?
אצלי לא הלך !!!תקין?
אגב במספר הזה גם נאמר שהם מקבלים את שמות הזכאים ממקורות שונים עירייה (זכאים להנחה בגובה 70 %) ביטוח לאומי ומשהו לקשישים (לא זוכרת בדיוק איך אמרו) זו תשובה להרבה ששאלו איך יודעים האם הם זכאיםמהמספר שמצנתק הרבה הודעות SMS לכשר 0799691123 ואז מודיע שבמספר 0777711174 ניתן להתעדכן החל מתאריך יז אלול 3/9, ניסיתי עכשיו שוב ואין תגובה .... (לכן אין לי הרבה אמון)
תשלחו בפרטייש לי שאלה פרטית אליכם .איך אפשר לדבר ? כי היינו זכאים בפעם הראשונה . ולא קבלנו כלום. ולא היה עם מי לדבר.
אין לי אפשרות בפרטי. יש לכם אולי מייל?תשלחו בפרטי
ושמא הכרטיס האבוד שלי נמצא בידיו של איזה נוכל שמחכה לשעת הכושר הזו שהכרטיס יתמלא והוא יעמיס עגלה?חשוב לוודא שכרטיס המזון הקודם בידכם, ברגע שהפרוייקט ייצא לדרך ובמידה ותימצאו זכאים, הכרטיס שבידכם יוטען.
לא ידוע עדיין
אבל דברו על סכומים גבוהים יותר מהפעם הקודמת
גם לי זה נשמע מוזר!!!!!!!!!!!!!!אני לא מבינה. כבר יצא הודעה רשמית? כי עדיין בחדשות אין מילה אחת.על סמך מה אתם בטוחים איך יהיה ומתי ? כי בשורה כזאת לא חושבת שהחדשות יפספסו
תקבלו שיחה טלפונית קודםושמא הכרטיס האבוד שלי נמצא בידיו של איזה נוכל שמחכה לשעת הכושר הזו שהכרטיס יתמלא והוא יעמיס עגלה?
למה לשלוח כרטיס חדש למי שזכאי ויש כרטיס בידו?כלומר אין להם כרטיסים. יותר הגיוני שישלחו חדשים לכולם
2023אילו שיש להם הנחה בארנונה של כמה אחוזים צריך שיהיה נחה בשביל לקבל תלושים? ואיזה שנה צריך להיות ההנחה של 2023 או מספיק 2022? אם עדין לא הגשנו בקשה לשנה הזו.
אשמח לעזרה
בבוא העת תגיע הודעהמתי יקבלו את הכרטיס או יטעינו את הישן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: