דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.

איזה שם?

משתמש מקצוען
מהמספר שמצנתק הרבה הודעות SMS לכשר 0799691123 ואז מודיע שבמספר 0777711174 ניתן להתעדכן החל מתאריך יז אלול 3/9, ניסיתי עכשיו שוב ואין תגובה .... (לכן אין לי הרבה אמון)
אגב במספר הזה גם נאמר שהם מקבלים את שמות הזכאים ממקורות שונים עירייה (זכאים להנחה בגובה 70 %) ביטוח לאומי ומשהו לקשישים (לא זוכרת בדיוק איך אמרו) זו תשובה להרבה ששאלו איך יודעים האם הם זכאים

Goldidea

משתמש מקצוען
חשוב לוודא שכרטיס המזון הקודם בידכם, ברגע שהפרוייקט ייצא לדרך ובמידה ותימצאו זכאים, הכרטיס שבידכם יוטען.
ושמא הכרטיס האבוד שלי נמצא בידיו של איזה נוכל שמחכה לשעת הכושר הזו שהכרטיס יתמלא והוא יעמיס עגלה?

5699

משתמש פעיל
כלומר אין להם כרטיסים. יותר הגיוני שישלחו חדשים לכולם

חיים דבוש

משתמש רשום
אילו שיש להם הנחה בארנונה של כמה אחוזים צריך שיהיה נחה בשביל לקבל תלושים? ואיזה שנה צריך להיות ההנחה של 2023 או מספיק 2022? אם עדין לא הגשנו בקשה לשנה הזו.
אשמח לעזרה

5699

משתמש פעיל
אני לא מבינה. כבר יצא הודעה רשמית? כי עדיין בחדשות אין מילה אחת.על סמך מה אתם בטוחים איך יהיה ומתי ? כי בשורה כזאת לא חושבת שהחדשות יפספסו

חשמלוש

משתמש פעיל
לא ידוע עדיין
אבל דברו על סכומים גבוהים יותר מהפעם הקודמת

אני לא מבינה. כבר יצא הודעה רשמית? כי עדיין בחדשות אין מילה אחת.על סמך מה אתם בטוחים איך יהיה ומתי ? כי בשורה כזאת לא חושבת שהחדשות יפספסו
גם לי זה נשמע מוזר!!!!!!!!!!!!!!

גלילאי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לפי חוקי הארנונה ניתן לבדוק מבחני הכנסה לפי 2 נוסחאות.
1. חילוק כל הכנסות השנה הקודמת ל-12.
2. לפי התייחסות רק של 4 החודשים האחרונים בשנה וכפי התוצאה הממוצעת לחודש בהכפלה ל-12 חודשים.
ברשות המקומית בה אני מתגורר לא מתייחסים לאפשרות 2 אלא בודקים אך ורק שנתי מלא. לו היו מחשבים לפי החישוב השני, הייתי זכאי להנחה של 70% (היתה ירידה במשכורת מתחילת שנת הלימודים הקודמת) ועתה אני זכאי רק להנחה של 50%.
לא התווכחתי על זכותי להנחה גבוהה יותר בארנונה, אך עכשיו כשמדובר על הפסד נוסף של אלפי שקלים, האם יתאפשר לי לערער ע"כ והאם זה יתקבל?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה