"איישת האברך"
משתמש רשום
זה הנקרא באתר :
דו"ח ריכוז מעסיקים / דו"ח תקופות עיסוק
מאיפה אתם בבית שמש?
יכול להיות שאני יכולה לעזור
אם אתם מהעיר הוותיקה תיצרו איתנו קשר במספר 053-4125589
אני לא מהעיר הוותיקה.זה הקישור של בית שמש
מה עוד צריך עזרה ???
יש לי באתרזה הנקרא באתר :
אישור תקופות ביטוח ומעסיקים אישור תקופות עבודה |
איך אפשר לדעתיש למישהו מענה על השאלה
האם יתנו הארכה על הגשת בקשה לתלושי מזון
כן.זוג שהתחתן בחודש 12 2022. וההכנסות בתקופה ההיא (10. 11. 12. - 2022) עומדים במבחן הזכאות, זכאים לקבל כרטיסים?
כן.האם זה הכוונה?
650כמה היה סכום הדתות באוקטובר , נובמבר, דצמבר 2022?
שואל בשביל חבר שלא קיבל הנחה עקב כשל טכניף ופקיד בעיירת בית שמש אמר לו שלגבי תווי המזון יכול להגיש בנפרד בקשה, אבל בקישור של הבקשה הכללית של כל הערים הוא התחיל לעשות את התהליך ובשלב בחירת העיר שהינך מתגורר לא קיים בית שמש ולא ניתן לרשום עיר שלא ברשימה, בקישור ששלחתם זה קישור של עיירת בית שמש נראה דומה לקישור של ההנחה שלהם, השאלה אם העיריה בודקת את זה בנפרד לתווי מזון או שזה קישור לגבי ההנחה וממילא מי שלא קיבל הנחה לא יסתכלו עליוזה הקישור של בית שמש
מה עוד צריך עזרה ???
0777711174מה המספר לבירור זכאות ב @אשל חב"ד
גם לי יש את אותו בעיה@אשל חב"ד
יש לי את הכרטיסים מהפעם הקודמת וכשהתקשרתי להפעיל לפני כחודש היה בעיה באימות הנתונים והתבקשתי לשלוח למייל שלכם ת.ז שלחתי ומאז לא קיבלתי תגובה
מה עלי לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: