וגם גורמים לאלרגיה חריפה כשאוכלים הערינג וקוגל.אגב, טועני הקונספירציה אומרים שיש בחיסונים לא בהכרח שבבים אלא גם חומרים שגורמים לעקרות/תמותה וכו'.
לא מחזיק ראש מקצב השטויות.
וגם גורמים לאלרגיה חריפה כשאוכלים הערינג וקוגל.אגב, טועני הקונספירציה אומרים שיש בחיסונים לא בהכרח שבבים אלא גם חומרים שגורמים לעקרות/תמותה וכו'.
ברור.אגב, טועני הקונספירציה אומרים שיש בחיסונים לא בהכרח שבבים אלא גם חומרים שגורמים לעקרות/תמותה וכו'.
משום מה יש לי הרגשה שבמהלך ניסיון פיתוח של חיסון לסארס (בסין כמובן) נולדה הקורונה ואיכשהו דלפה מהמבחנה...זה לא בדיוק חצי שנה של פיתוח. מדענים מנסים לפתח כבר שנים חיסון נגד זנים אחרים של וירוסים ממשפחת הקורונה, כמו הסארס, ומה שנדרש עכשיו זה להתאים לזן הנוכחי. בדומה לחיסון נגד שפעת שבכל שנה מחדש מתאימים לזנים השולטים באותה שנה.
זה דווקא הגיוניוגם גורמים לאלרגיה חריפה כשאוכלים הערינג וקוגל.
אני לא חושבת שהכל לגמרי שטויותוגם גורמים לאלרגיה חריפה כשאוכלים הערינג וקוגל.
דווקא לזה יש להם הסברברור.
נו, באמת.
למה שלחברת פייזר יהיה אינטרס מטורף שכזה?
ג'ונסון אנד ג'ונסון!!!דווקא לזה יש להם הסבר
ביל גייטס הרי הוא חלק מהסדר העולמי החדש:
"ברקע לדברים, מעורבותה של קרן גייטס, שהוקמה על ידי הפילנתרופ ואשתו מלינדה, שהודיעה במרץ על שיתוף פעולה לפיתוח חיסון נגד הנגיף עם כמה חברות ביומד, כולל בפייזר. הקרן, מחזיקה בין היתר במניות פייזר, ונתנה לה מענקים של מיליוני דולרים לצורך פיתוח חיסונים אחרים בשנים האחרונות. הקרן מחזיקה במניות של חברות נוספות דוגמת ג'ונסון אנד ג'ונסון, מרק ואחרות."
https://www.bizportal.co.il/globalmarkets/news/article/784464
מאיפה לקחת את זה שביל גייטס רוצה לדלל את האוכלוסיה?אני לא חושבת שהכל לגמרי שטויות
בכל שקר יש קצת אמת.
זה שביל גייטס רוצה לדלל את האוכלוסיה, הוא טוען את זה כבר שנים.
זה שיש קבוצות סודיות של הבונים החופשיים בעולם - זה גם היסטוריה ישנה מאד מאד.
לוקחים מפה ומשם דברים ובונים על זה מגדלי בבל...
אני מקווה שלא ילשינו עליי שאני רוידף אם אני מאכיל קוגל לאנשים.(חתיכת אלרגן כבד, אגב.)
ההערינג אלרגן כבד (דג נא).אני מקווה שלא ילשינו עליי שאני רוידף אם אני מאכיל קוגל לאנשים.
אגב מתנגדי הקונפירציה מוכיחים שבמחלה יש בהכרח תמותה (וגם חשש לעקרות)אגב, טועני הקונספירציה אומרים שיש בחיסונים לא בהכרח שבבים אלא גם חומרים שגורמים לעקרות/תמותה וכו'.
נרגעתי.ההערינג אלרגן כבד (דג נא).
הקוגל פחות.
אדרבה זו סיבה שהם ייצרו חיסון טוב!כן, אני יודעת שהם רוצים לראות שורת רווח בסוף שנה, אין ספק ואין סיבה שלא.
יש הבדל עצום בין לטעון שאוכלוסיית העולם צריכה להידלדל, לבין לומר "שהוא רוצה לדלל".זה שביל גייטס רוצה לדלל את האוכלוסיה, הוא טוען את זה כבר שנים.
מקסימום ילשינו שאת לא מדווחת מסאני מקווה שלא ילשינו עליי שאני רוידף אם אני מאכיל קוגל לאנשים.
לא אמרתי שאין סיבה לבדוק בריאים,אנשים בלי תסמינים יכולים להיות חולים, זו הסיבה.
לא מחפשים סתם לבדוק אנשים בריאים, אלא אנשים שנושאים בגופם את הנגיף ויכולים להרוג אתו אנשים אחרים.
בלי קשר לקונפירציה, יש באופן כללי הבדל בין המחלות עצמן לבין החיסונים.אגב מתנגדי הקונפירציה מוכיחים שבמחלה יש בהכרח תמותה (וגם חשש לעקרות)
לא נכנסתי לענין הזה.לא אמרתי שאין סיבה לבדוק בריאים,
אבל אין מה להשוות את מי שהתחנן לבדיקות בניסן כי יש לו תסמינים,
למי שלא מעוניין לבדוק בלי סיבה
לאילו הראשונים היה סיכוי הרבה יותר גבוה להיות חיוביים.
לכן לא מאשרים תרופה אם הסיכוי לנזק מהמחלה הוא קצת יותר מאשר הסיכוי לנזק מהתרופה, אלא רק אם הסיכון לנזק מהמחלה גדול פי כמה וכמה מהסיכון לנזק מהתרופה.בלי קשר לקונפירציה, יש באופן כללי הבדל בין המחלות עצמן לבין החיסונים.
המחלה היא מחלה, ופוגעת במי שחלה.
בחיסונים לוקחים ברעיון את כל אוכלוסיית העולם, כולל את כל הבריאים, ומכניסים להם חומרים.
חייבים להיות בטוחים, שזה בסדר, שזה לא מזיקים להם.
לכן יש את הניסויים הרבים שנעשים טרם נותנים אישורים לחיסונים.
ולכן מי שלא מתחסן לשפעת - אין סיבה שיעשה את זה עכשיו.אני חושבת שיש הרבה משותף לשני החיסונים. (חוץ מזה ששניהם נגד וירוסים שפוגעים במערכת הנשימה...)
א. בשני החיסונים מדובר על וירוס שעובר מוטציות, ולכן יש סיכוי סביר שגם לקורונה יפתחו חיסון חדש כל שנה.
ב. בשני החיסונים לדעתי יש יותר מימד של טובת הכלל מאשר טובת הפרט-
אדם שלא נמצא בקבוצת סיכון בד"כ לא אמור לחשוש משני הוירוסים (נכון שיש מקרים שאנשים נפגעו קשה בלי להיות בסיכון בשני הוירוסים, אבל הסיכון נמוך).
למערכת הבריאות יש אינטרס שהרבה אנשים יתחסנו, גם אם הם לא בסיכון כדי ליצור אפקט של חיסון עדר, וכדי למנוע עומס יתר על מערכת הבריאות.
ויש גם אינטרס כלכלי של אבדן ימי עבודה. (בלי לדבר על הפגיעה הכלכלית האנושה שנגרמת מהסגרים...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: