מידע שימושי שערוריה!! משרד הבריאות יחייב את כל האזרחים להתחסן

מצב
הנושא נעול.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אני לא מבין
מה נזעקתם על החיסון שבינתיים (לא יודע מה יהיה עוד כמה שנים) ע"פ הפרסומים אין עדיין שום תופעות לוואי
עוד לא ראיתי אחד (חוץ ממשרד הבריאות) שנלחם חזק נגד הסיגריות שהנזק שהם יוצרות למעשן ולסביבתו גדול לאין ערוך מהספק נזק (שעוד לא ידוע) שיכול לבוא מהחיסון לקורונה
בטח יצא לכם לראות איך נראות ריאות של אדם מעשן.... שחורות משחור !
היה מצופה שמידי תקופה יפתח פה אשכול נזעם על כל המעשנים שהורסים לנו ולילדינו את החיים ואת הבריאות
או שאנשים בחוץ ילחמו בזה שכל מי שמעשן יהיה מבודד ויורחק מאנשים

בינתיים רק דנים ומתווכחים על משהו שעוד לא ידוע אם בכלל יהיה לו תופעות לוואי, וגם אם יהיה - מי אמר שהם יהיו נוראיות ?!
אולי זה יהיה משהו זמני לכמה ימים ואז יעבור ?
קצת פרופורציות !
וזה שאנחנו מכניסים במודע לגופינו חומרי ריסוס והדברה דרך המזון שאנו צורכים ?!
זה לא פחות מסוכן !

יהלומי

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא ברור, על מה יצא הקצף.
משרד הבריאות עוד לא שיחרר את החיסון, גם לקבוצת סיכון
כך שגם אם מחנה א' יצליח לשכנע את מחנה ב' להתחסן-עוד אין במה
וגם אם מחנה ב' יצליח לשכנע את מחנה א' להתנגד- עוד אין למי
אז אל תכעסו לפני הזמן, חבל עליכם...:)

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אנשים קודם כל תירגעו תאזרו בסבלנות ותחכו שהחיסון יגיע ותשמרו את הביקורות שלכם לכשהחיסון יגיע
בסוגריים אני אומרת שכל עוד שאני לא רואה את החיסון בידיים שלי אני לא מאמינה שיש חיסון!!
ואגב יכול להיות שעוד יומיים יצא כותרת שאחד מהנסינים היתסתבך לו החיסון וכו.....(אני לא מייחלת לאף אחד)
וגם אמרו שהטמפרטורה של החיסון צריכה להיות ב- 70 מעלות(מעניין מי יצליח לעשות זאת ביבי או גנז)

אסתי 15

משתמש מקצוען
אמרו שהחיסון מתאים רק למי שעבר 18, ובהזדמנות אחרת אמרו מי שעבר גיל 16.
ואני שמעתי שמגיל 12.
ברצינות, לא בציניות.
אמרו שזו אחת מהמעלות של החיסון של פייזר, לעומת אחרים.
ציטוט מסוף אוקטובר: "חברת פייזר חיסנה בשבוע שעבר כ -100 ילדים, הצעירים בהם בני 12, בחיסון הניסיוני שלה נגד קורונה. זאת, במסגרת השלב השלישי והאחרון"

סמינר דוד

משתמש מקצוען
אני מאמינה שאם עכשיו אמרו שונה מסוף אוקטובר, ועכשיו יתחילו להוציא אותו לציבור, אז יתכן שהם עשו תיקון בהנחיה, כתוצאה משינוי בתוצאות הניסויים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה