דיון שניצלים- מה עושה אותם לזהובים?

הפצחן

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
אם כבר מדברים על שניצלים.
מכירים את זה שמכינים שניצלים לשבת בהשקעה רבה, עם תיבול מוקפד וארומה עשירה, וכשמורידים אותם מהפלטה יש להם מראה וגמישות של דג פורל ים תיכוני? בלי שום פריכות וקראנצ'יות מענגת, רק רכות מושית מחרידה ברמת עור לוויתן?
מצאתי פתרון, אתם עוד תודו לי.
פשוט קונים פירורי לחם עבים יותר, והם שורדים את הלחות הנוראה ששוררת מתחת למגבת על הפלטה!
אני מצאתי פירורי לחם 'פנקו' של 'מאסטר שף'. עושים את העבודה נהדר, השניצלים פריכים ברמת חצץ אינדונזי.
יש להם גם טעמים, ממליץ על טעם שום. נותן תחושה מיוחדת לכל השניצל.
 

מושית

משתמש מקצוען
מה נותן לשניצלים כמו של חתונות את הצבע הכתום-מוזהב שלהם? אני משתמשת בפירורי לחם מוזהבים ולא יוצא ככה. למה?
אחרי כל הטיפים שקיבלת את חושבת שתגיעי לצבע הרצוי??
כי השניצלים לא יוצאים לי אף פעם כתום כמו שכתבת.
כן עסיסי מאוד!! וממש מוצלח!! הצבע הוא של פירורי מוזהבים צהוב.
 

רק אושר!

משתמש מקצוען
אם כבר מדברים על שניצלים.
מכירים את זה שמכינים שניצלים לשבת בהשקעה רבה, עם תיבול מוקפד וארומה עשירה, וכשמורידים אותם מהפלטה יש להם מראה וגמישות של דג פורל ים תיכוני? בלי שום פריכות וקראנצ'יות מענגת, רק רכות מושית מחרידה ברמת עור לוויתן?
מצאתי פתרון, אתם עוד תודו לי.
פשוט קונים פירורי לחם עבים יותר, והם שורדים את הלחות הנוראה ששוררת מתחת למגבת על הפלטה!
אני מצאתי פירורי לחם 'פנקו' של 'מאסטר שף'. עושים את העבודה נהדר, השניצלים פריכים ברמת חצץ אינדונזי.
יש להם גם טעמים, ממליץ על טעם שום. נותן תחושה מיוחדת לכל השניצל.
אצלנו הגיעו למסקנה שחימום בלי מכסה משאיר את הקרנציות...
הסגירה של הסיר/תבנית או לא משנה מה- גורמת לאדים ולחות.
 

יוכבדא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
כותבת את המתכון שלי פה שוב ושוב
וכל אלה שמכירות ומכינות תעדנה:
שניצלים זהובים, פריכים מבחוץ, רכים מבפנים עם מינימום שמן
ובלי לכלוך וקלי קלותתת:

מרכיבים:

חזה עוף פרוס לשניצלים\חתוך לאצבעות-איך שאוהבים

בשקית הקפאה מערבבים:

פירורי לחם מוזהבים
פפריקה מתוקה כמות נכבדת
שום גבישי לפי הטעם
מלח לפי הטעם

טובלים כל חתיכה בשקית הפירורים (לא צריך ביצה)

מחממים תנור על 200 מע'
מרפדים תבנית ח"פ בנייר אפיה, מניחים את החתיכות הטבולות בצפיפות בתבנית,
מטפטפים שמן על החזות, לא מידי בקמצנות (נשאר בתבנית בסוף הרוב)
אופים כ-10 דק' עד שהשמן מבעבע
להפוך ולאפות עוד דקה

מעדן
מעידה :)
מאז שהבאת את המתכון
השניצלים שלנו כמעט לא מכירים מחבת
תודה.
 

יהודית ק

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
בשביל שהשמן לא ישחיר כדאי לטגן ביחד עם השניצלים גזר! ולא להוציא עד סוף הטיגון
וכמובן שכמעט ואין פירורים.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כדי שיצא קרנצ'י במיוחד - לטגן במחבת פסים,
 

במבה נוגט:)

משתמש פעיל
טיפ לטיגון ומחבת נקיה-
לפני שיוצקים שמן על המחבת פורסים עליה נייר אפיה
ואז שמים את השמן ומטגנים כרגיל.
צריך לשים לב שהנייר לא יגע בלהבה.....
חייבת להגיד תודה גדולה,
טיגנתי עם נייר אפייה כמו שכתבת ופשוט נהניתי מניקיון המחבת אחכ!
ודבר נוסף שחושבת שקשור, לא נוצר לי קצף לבנבן כמו שנוצר תמיד וגם הפירורים השרופים לא נדבקו לשניצלים.
בקיצור, תענוג.
תודה!
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
אם כבר הקפיצו...
אפשר להניח את השניצלים המוכנים לטיגון על מסננת (אחרי התיבול. בין הפירורים למחבת, שיעברו דרך המסננת), לנער אותם קלות. כך כל הפירורים שלא דבוקים נושרים, ולא נכנסים להשחיר את המחבת.
וכמו שציינו מעלי - גזר
 

מחשבת מילים

משתמש פעיל
שלוש צלחות
צלחת קמח
צלחת ביצה מטובלתב טיפ טיפונת פפריקה,.
כרכום,
מלח ופלפל שחור.
וצלחת פירורי לחם מוזהבים
טיגון בשמן עמוק
ממש כמה שניות שיטוגן ולא ישאף צריך לעמוד לידם בלי לזוז
בהצלחה
 

פאזל.

משתמש רשום
אני מטגנת במחבת רגילה ואין שום בעיה
טובלת לפני בקמח, ביצה עם סויה, ואז פרורי לחם עם תבלינים
מטגנת ממש קצת על אש גבוהה עם שמן רותח, לא זזה כדי שלא ישרף
וזהווו תמיד יוצא לי הסיסי, בלי שמן עמוק- שמן בכמות נורמלי במחבת
אני שמה את המוכנים בקערה בלי נייר סופג כולם אחד על השני וככה זה נשאר לי קריספי
 

אברמל

משתמש פעיל
כותבת את המתכון שלי פה שוב ושוב
וכל אלה שמכירות ומכינות תעדנה:
שניצלים זהובים, פריכים מבחוץ, רכים מבפנים עם מינימום שמן
ובלי לכלוך וקלי קלותתת:

מרכיבים:

חזה עוף פרוס לשניצלים\חתוך לאצבעות-איך שאוהבים

בשקית הקפאה מערבבים:

פירורי לחם מוזהבים
פפריקה מתוקה כמות נכבדת
שום גבישי לפי הטעם
מלח לפי הטעם

טובלים כל חתיכה בשקית הפירורים (לא צריך ביצה)

מחממים תנור על 200 מע'
מרפדים תבנית ח"פ בנייר אפיה, מניחים את החתיכות הטבולות בצפיפות בתבנית,
מטפטפים שמן על החזות, לא מידי בקמצנות (נשאר בתבנית בסוף הרוב)
אופים כ-10 דק' עד שהשמן מבעבע
להפוך ולאפות עוד דקה

מעדן
מומלץ להוסיף תבנית ח"פ עם מים, על קרקעית התנור!! תנסו ותודו
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה