כמה עצוב!למה לא יעשו שכל המומחים ירצו להיכנס לחיידר ולא לעזוב את החיידר? (שזה המצב, מה שציינו כאן שתמיד יהיו מאה שירצו להיכנס, אל תשכחו שהם לא יהיו הכי מומחים, וכנראה להנחיל התורה לא צריכים מומחים כי למנהלים זה לא חשוב)
כמה עצוב!למה לא יעשו שכל המומחים ירצו להיכנס לחיידר ולא לעזוב את החיידר? (שזה המצב, מה שציינו כאן שתמיד יהיו מאה שירצו להיכנס, אל תשכחו שהם לא יהיו הכי מומחים, וכנראה להנחיל התורה לא צריכים מומחים כי למנהלים זה לא חשוב)
ג"ג לומדים מספרים בני עשרים.
מה זה אם לא ישן?
היא לא חייבת!אחותי עוברת בבי"ס של רשת 'אל המעין'
היא חייבת לשלם מנוי על עיתון 'הדרך', ללא בחירה.
אה, ואת העיתון היא לא מקבלת...
אלא אם כן היא תתאגד עם עוד כמה וביחד הם ידפיסו עלון המתאר כל אחת את מה שנעשה לה...החינוך העצמאי רחוק מלהתנהל על פי ההלכה! ואני מוכנה להתעמת חזיתית עם כל הנהלת החינוך העצמאי על הסיפור שלי!!
כשרצינו לפרסם שאלה בעלון הילכתי על המקרה שלי, אם היה מותר כך לנהוג פסקו כמה רבנים שהיה פה גזל גמור, ובקשו מהנהלת העלון לא לפרסם את השאלה, כי לצערנו זה שכיח מאוד במוסדות שלנו, וזה עלול לגרום לרעידת אדמה.
מדברת לצערי מניסיון אישי!!
אין מה לפנות למשרד החינוך, זה יד לוחצת יד....
והכוח שלהם חזק מאוד, לאישה פשוטה אין דרך להתנהל מולם על עוולות שנעשו!
זה לא מעשי, מחר אין בתי ספר לילדים לכל המתאגדות...אלא אם כן היא תתאגד עם עוד כמה וביחד הם ידפיסו עלון המתאר כל אחת את מה שנעשה לה...
במקרה הטוב...זה לא מעשי, מחר אין בתי ספר לילדים לכל המתאגדות...
זה לא מעשי, מחר אין בתי ספר לילדים לכל המתאגדות...
מאפיהבמקרה הטוב...
באמת? איפה חופש וזכות הדיבור? נגמרה הדמוקרטיה? אם הם יעיפו את ילדי המתנגדות מבתי הספר הם רק יקימו עליהם עוד יותר את זעם הציבור.. זה לא מורה אחת שהתנהגו איתה בצורה לא הוגנת אלא כמה מורות ואני אעז ואומר שלפחות חצי מהמורות שעובדות שם.. להעיף ילד מבית ספר בגלל שההורה שלו עובד באותה רשת והתחיל לעמוד על זכויותיו זה אסור!זה לא מעשי, מחר אין בתי ספר לילדים לכל המתאגדות...
עם כל הכבוד לאחותך אני גם מעוסק אצלם ונכון שחייבו אותי לעשות מנוי ב''הדרך'' ואת האמת זה שוה עם כלאחותי עוברת בבי"ס של רשת 'אל המעין'
אחותי עוברת בבי"ס של רשת 'אל המעין'
לכל דבר יש פלוס ומינוס.ולפני שנה בערך
כל המורות שעבדו במעין קבלו זיכוי על תשלום מנוי ליום ליום
נכון.שחינוך עצמאי לוקח שעת התנדבות בשנים הראשונות
שיש מנהלות שלא מדווחות את השעות הנכונות לממלאות מקום ואם לא עוקבים יכולים להפסיד אלפי שקלים
שקשה יותר להגיע למשרה קבועה בחינוך עצמאי
לא נכון:
שמורה שיש לה משרה מלאה בחינוך עצמאי מרוויחה פחות, מי שיש לה משרה מלאה, בי איי, גמולים, ושנות וותק בסיסיות (אפילו 5-6) אמורה לקבל 8000. ואם לא שתפנה אלי אני אגיד לה מה לבדוק בתלוש ולסדר- היא תקבל רטרואקטיבית בדוק ומנוסה.
מפתיעשמורה שיש לה משרה מלאה בחינוך עצמאי מרוויחה פחות, מי שיש לה משרה מלאה, בי איי, גמולים, ושנות וותק בסיסיות (אפילו 5-6) אמורה לקבל 8000.
8000 נטו או ברוטו? כולל נסיעות או לא? כולל תוספת מעונות או לא?שמורה שיש לה משרה מלאה בחינוך עצמאי מרוויחה פחות, מי שיש לה משרה מלאה, בי איי, גמולים, ושנות וותק בסיסיות (אפילו 5-6) אמורה לקבל 8000. ואם לא שתפנה אלי אני אגיד לה מה לבדוק בתלוש ולסדר- היא תקבל רטרואקטיבית בדוק ומנוסה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: