משה משה משה משה
משתמש פעיל
ואז יקצצו לו במשכורת מניסיוןכול לשלוח מכתב ולבקש להוריד
ואז יקצצו לו במשכורת מניסיוןכול לשלוח מכתב ולבקש להוריד
לא נכון. הם יכולים לפטר, אבל לא לקצץ.ואז יקצצו לו במשכורת מניסיון
מי שמועסק דרך בני יוסף של א- ל המעיין זה לא קורה לו שם הכל ע''פ דיןמתי תבינו שכל המנהלים סליחה רוב המנהלים פשוט עושקים את המורות
בעיקר את הגננות
לדעתי הגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפה
בבני יוסף מרויחים יפה מאוד.אותי לא צריך לשכנע. אני מאותה הסירה.
במחשבה שניה,
פרסום דוח מבקר המדינה מגיע למורים ממש בזמן.
לפי האשכולות שנפתחו כאן לאחרונה היה נשמע שהמורים מרוויחים כמו בהייטק.
אחותי עוברת בבי"ס של רשת 'אל המעין'מי שמועסק דרך בני יוסף של א- ל המעיין זה לא קורה לו שם הכל ע''פ דין
זה כבר סודר לפני זמן ארוך והרשת הוכרחה לבטל את זה, שתבדוק זאת.אחותי עוברת בבי"ס של רשת 'אל המעין'
היא חייבת לשלם מנוי על עיתון 'הדרך', ללא בחירה.
אה, ואת העיתון היא לא מקבלת...
אם עד עכשיו, כדי לתאר את הבעיה, היה צורך לצטט 'גורמים אנונימיים', שורדים לפתוח את הפה בציבור, עכשיו יש תיעוד של העניין עם חותמת של רו''ח.המדינה נכנסים אחרי יומיים למגירה שאותה לא פותחים גם בערבי פסחים, לכן לכאורה חבל על כל הקיטורים כאן כי זה ודאי לא עוזר...
מניין שכן? נכנס כסף לחדשבון בנק שלו וזהו, לכאורה הוא לא מחוייב להכניס לך יותר ממה שהוא הבטיחמניין?
שובלפני שתוקפים את ההנהלות. חשוב להדגיש שעל פי החוק מוסדות מוכר שאינו רשמי צריכים לשלם שכר כמו לעובדי משרד החינוך אבל הם מקבלים רק 75% מהפרופיל שנקבע לפי כל מיני ממוצעים ולא קשור בכלל לכמה שכר הם נדרשים לשלם בפועל. האם אתם ההורים מעונינים לשלם את ההפרש על מנת שהמורים יקבלו את שכרם המלא? לא ממש. אז המנהלים נאלצים לעשות כל מיני "קומבינות" על מנת להשיג את הכספים הללו והרבה פעמים זה אכן על גבם של המורים ובעיקר הגננות. רק כשהמגזר הזה יקבל מימון מלא נוכל להגיע לפתרון הבעיה. (נכתב מתוך הכרת תחום המימון למוסדות)
ג"ג לומדים מספרים בני עשרים.ספרים ישנים???
צודק. אבל אסור לעשות את זה.לא נראה לי שעל פי ההלכה יכול להיות לעובדים איזשהי טענה, מי שלא רוצה שלא יעבוד
לא יודעת על איזה ספרים את מדברת.ג"ג לומדים מספרים בני עשרים.
מה זה אם לא ישן?
אני לא יודע אם העובדות שאתה מביא נכונות (שהיה דיון בבי''ד),אני מזדהה מאוד מאוד עם הכאב הגדול וההרגשה הנוראה של המורות והגננות ואכן למי שלא יודע לפני כמה שנים קם אירגון במיוחד לנושא הזה וכחלק מפעילותו הוא פתח "קו הגננות העשוקות" שבא להילחם בדיוק על כל הטענות שטוענים פה ואיגד, ולחם, ועשה הרבה רעש [לא מתכוין למובן השלילי ]ופנה ועירב את כל המי ומי עד שזה הגיע לגדולי ישראל וגדולי ישראל מינו בית דין מיוחד שיבדוק את כל הטענות וכמו בבית דין שלא שומעים רק צד אחד כואב ומקומם ככל שיהי'ה אלא בודקים לעומק ושומעים גם צד שני שכדברי החזון איש [באופן כללי כמובן לא מתכוין על ענינינו] לפעמים מי שכולם בטוחים שהוא הרודף מתברר להלכה כהנרדף ולהיפך הנרדף נהפך לרודף ובית הדין ישב על המדוכה ואפשר לפנות אליהם לברר מה התברר להם למיטב זכרוני ההרכב שמונה הי'ה הגאון הרב יהודה סילמן שליט"א הגאון הרב יהודה קנר שליט"א ממודיעין עלית והגאון הרב ארי'ה דביר שליט"א, אינני יודע מה היתה ההכרעה ואתם מוזמנים לברר "הא שמואל ובית דינו קיים " אבל צריך לדעת עוד נקודה שלכל דבר ובפרט דבר ציבורי יש השלכות שיכולות להיות מרחיקות לכת שרק לדעת תורה ניתנה הרשות להכריע בזה וגם אם לא תמיד זה ימצא חן בעיני צד אחד מהצדדים
אגב ,רודפי הדת שמחכים בכיליון עינים לפרק את עצמאות החינוך החרדי בכל דרך שרק אפשר מחכים בכיליון עינים שנעלה על נס כמה שיותר פגמים [לדעתינו לפחות] במוסדות החרדים כדי שיוכלו לעלות על הגל ולמען ה"צדק" בתוספת כאב ליבם על ה"ספרים המיושנים " (מה שהם באמת מתכוונים...) יוכלו אולי סוף סוף לנטרל את החרדים מהעצמאות הזו שכ"כ מפריע להם
וברור שאינני מתכוין להמעיט או לזלזל בכאב חלילה אבל צריך לבדוק מהי דעת התורה וגדולי ישראל בענין זה ובפרט שאיננו יודעים מה הצד השני וכן מה ההשלכות
למה זה גזל?!תגיד למה זה גזל? הם מחויבים לעובדים שלהם משהו, כל העובדים הגיעו לעבוד על דעת שהם יקבלו שכר מינימום (או פחות מכך... ) ועל מה טענתם, אם רוצים שינהלו בעצמם. (אין לא בא להצדיק אותם, לדעתי זה ממש לא התנהגות הולמת, אך אני לא בטוח שאני ואתה היינו עומדים בנסיון הזה)
מניסיון- צריך לשלוח מכתב בקשה, בלי קשר לותק,למי שכתבו שהחינוך העצמאי נותן לבטל את התרומה- נכון רק לאחר 5 שנות תקן!!
לידיעתכם.
לא נכוןוגם לחט"ב
תירוץ טובלפני שתוקפים את ההנהלות. חשוב להדגיש שעל פי החוק מוסדות מוכר שאינו רשמי צריכים לשלם שכר כמו לעובדי משרד החינוך אבל הם מקבלים רק 75% מהפרופיל שנקבע לפי כל מיני ממוצעים ולא קשור בכלל לכמה שכר הם נדרשים לשלם בפועל. האם אתם ההורים מעונינים לשלם את ההפרש על מנת שהמורים יקבלו את שכרם המלא? לא ממש. אז המנהלים נאלצים לעשות כל מיני "קומבינות" על מנת להשיג את הכספים הללו והרבה פעמים זה אכן על גבם של המורים ובעיקר הגננות. רק כשהמגזר הזה יקבל מימון מלא נוכל להגיע לפתרון הבעיה. (נכתב מתוך הכרת תחום המימון למוסדות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: