לא נכון.מפתיע
מידיעה על מישהי שעשתה את כל הנדרש ויש לה יותר מפי 4 ותק.
אולי בז-ח
לא נכון.מפתיע
את רוצה שמות?הייתי רוצה להכיר מורה עם 5 שנות ותק עם 8000 ש"ח ממגזרינו.
מי שאני מכירה לא מקבלת נסיעות,אתייחס כאן לכמה נקודות
א. אני מדברת על מורה שעשתה בי איי וגמולים, זה כמובן לא אמור לעלות לה אם היא דואגת להחזר שכר לימוד, וזה לא מסובך.
ב. זה כולל נסיעות ומעונות, אבל גם בציבור הכללי זה ככה. וזה גם כולל החזר שיחות טלפון שלא באמת עולות לנו.
ג. אני מכירה באופן אישי כמה כאלה שעונות לנתונים שציינתי, חבל שאני לא יכולה לחשוף את זהותן.
ד. אין הבדל בין משכורת של מורה במשרה מלאה בז'-ח' לבין מורה בא'-ו'. גם אני לא האמנתי עד שבדקתי עם מישהי שמתעסקת בזה. ההבדל היחיד (והקטן...) הוא שמורה בז-ח צריכה לעבוד 21 שעות, ואם היא מחנכת 19 שעות וזה נקרא משרה מלאה. והמורה בא'-ו' צריכה לעבוד 24 שעות ומחנכת 22. ותוסיפו להנל שעת התנדבות.
ה. כמובן אני מדברת על מורה שיש לה משרת אם, וזה מוסיף עוד עשר אחוז. (כל אמא לילדים מתחת גיל 18 עונה על ההגדרה.
היא מקבלת את הגמולים שמגיעים לה- מחנכת- גמול חינוך, מורה מקצועית- גמול פיצול או גמול עברית/אנגלית וכו'
ו. תבדקו כל פרט קטן, נסיעות? מעונות? הבראה וביגוד? (בחודשי החופש, תוספת של כ-40 אחוז מהמשכורת בחודשים אלו) עדכון הגמולים וכו'?
ז. התלושים באמת קטסטרופליים, אבל לא רק בחנ"ע, אלא בהמון מקומות (שרוצים להסתיר כל מיני משחקים...) אז בואו נדאג להבין אותם, למרות הקושי. אחראיות השכר בחנ"ע מבינות את התלושים מצוין, קדימה... זו העבודה שלהן.
ח. ואחרון... נכון יש עוולות, יש אנשים לא בסדר וזה בגלל היצע וביקוש שקיים בכל סוג עבודה שתחפשו במגזר שלנו. לפחות נצמצם פערי שכר.
בהצלחה!
לצערי,את רוצה שמות?
לא הבנתי, אתם מחשבים במשכורת החודשית גם את התוספות השנתיות (הבראה וביגוד)?אתייחס כאן לכמה נקודות
א. אני מדברת על מורה שעשתה בי איי וגמולים, זה כמובן לא אמור לעלות לה אם היא דואגת להחזר שכר לימוד, וזה לא מסובך.
ב. זה כולל נסיעות ומעונות, אבל גם בציבור הכללי זה ככה. וזה גם כולל החזר שיחות טלפון שלא באמת עולות לנו.
ג. אני מכירה באופן אישי כמה כאלה שעונות לנתונים שציינתי, חבל שאני לא יכולה לחשוף את זהותן.
ד. אין הבדל בין משכורת של מורה במשרה מלאה בז'-ח' לבין מורה בא'-ו'. גם אני לא האמנתי עד שבדקתי עם מישהי שמתעסקת בזה. ההבדל היחיד (והקטן...) הוא שמורה בז-ח צריכה לעבוד 21 שעות, ואם היא מחנכת 19 שעות וזה נקרא משרה מלאה. והמורה בא'-ו' צריכה לעבוד 24 שעות ומחנכת 22. ותוסיפו להנל שעת התנדבות.
ה. כמובן אני מדברת על מורה שיש לה משרת אם, וזה מוסיף עוד עשר אחוז. (כל אמא לילדים מתחת גיל 18 עונה על ההגדרה.
היא מקבלת את הגמולים שמגיעים לה- מחנכת- גמול חינוך, מורה מקצועית- גמול פיצול או גמול עברית/אנגלית וכו'
ו. תבדקו כל פרט קטן, נסיעות? מעונות? הבראה וביגוד? (בחודשי החופש, תוספת של כ-40 אחוז מהמשכורת בחודשים אלו) עדכון הגמולים וכו'?
ז. התלושים באמת קטסטרופליים, אבל לא רק בחנ"ע, אלא בהמון מקומות (שרוצים להסתיר כל מיני משחקים...) אז בואו נדאג להבין אותם, למרות הקושי. אחראיות השכר בחנ"ע מבינות את התלושים מצוין, קדימה... זו העבודה שלהן.
ח. ואחרון... נכון יש עוולות, יש אנשים לא בסדר וזה בגלל היצע וביקוש שקיים בכל סוג עבודה שתחפשו במגזר שלנו. לפחות נצמצם פערי שכר.
בהצלחה!
זכור לי שמשיחה עם המפקחת אצלנו בבית הספר, הבנו שבכל מקרה משכורת הגג של המורות היא ב7000...אתייחס כאן לכמה נקודות
בהצלחה!
בנינו השכר של הגננות הכי גרוע
מקבלות שכר מינימום ועובדות כמו חמורות
לכן זאת הסיבה שהיום הרבה סמינרים סוגרים את מסלול גננות בגלל שאין ביקוש
ופעם שמעתי שמנהל סמינר ביקש מהעסקנים הנכבדים שלנו שיפעלו למען הגננות ויעלו את השכר שלהם
בגלל שאין ביקוש והוא נורא מפחד כי עוד כמה דורות לא יהיה מי שיחנך את ילדינו וזה ממש נכון!!
תלוי היכן.מישהי מכירה פה גננות ומה הסכום החודשי שלהן בערך בלי צהרון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: