זה לא נכוןהסיבה העיקרית לדעתי היא כי עיריית ביתר הפסיקה עם החוסר אכיפה שלה.
מעתה ניתן לבנות רק עם היתר והם מתחילים להרוס בניות בלתי חוקיות.
איך אפשר לדעת מה הם מתכננים?זה לא נכון
הרסו רק בניות שחרגו באופן מטורף (למשל ההוא מהרב שך שהיה לו וילה של 200 מ"ר והוא עשה מזה בנין של 1,500 מ"ר!)
אבל יחידות וכדו' לא יהרסו
נכון, אבל כרגע זה לא המצבאיך אפשר לדעת מה הם מתכננים?
בכל מקרה ברגע שצריך להוציא היתרים והתהליך הרבה יותר קשה - זה מקטין את ההיצע.
חלק מבעלי היחידות הם גם אברכיםאני חושב שבעלי היחידות צריכים קצת לרחם על משפחות אברכים שזה בשבילם ממש אסון כלכלי ,המלגה בכולל לא עולה ,ולומר לאברך שכבר גר בביתר כבר שבע שנים עם ילדים במוסדות , ממש לא נורמלי לעבור עיר למקום זול יותר ,
בצורה הזו המחירים יעלה עוד ועוד ואין שום דבר שיעצור את העושק הזה.....
עם כל הכבוד לי המשכנתא עלתה ב3Kבדיוק כך רק חלק ולא כולם אברכים ......,גם עליה במשכנתא לא מתקרבת לעושק בעלית מחירי השכירות ,רק דוגמא מהשבוע אחרון חבר שלי שהיה משכיר 2800 הבעל יחידה מבקש (\מחייב כי אין בררה אחרת )4000
אני בטוח שהמשכנתא על היחידה לא קפצה בצורה כל כך גבוה, רק למה לא עם אפשר להרוויח יותר
דיייייייייייי לעושק
לפחות 4,000 ש"חכמה אמורה לעלות 3 חדרים בכיכר העיר?
לפי הידוע לי זה מעל הממוצע כרגע בביתראני שמעתי על כמה דירות שהושכרו במוצפי 55 מטרים ב 4200 !!!
אני מכיר דירת 7 חדרים המושכרת ב7כמה אמורה לעלות 3 חדרים בכיכר העיר?
תלוי כמה מטריםמישהו יודע כמה המחיר על דירת 5 חדרים לקניה בביתר ב A?
זה שאלה קצת מאתגרת, בביתר הדירות נמדדות לפי אופציות,מישהו יודע כמה המחיר על דירת 5 חדרים לקניה בביתר ב A?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: