אני מסכימה שאין רע במילה הזו מעבר לכל חומר כימי,
אבל בדיוק כמו כל חומר כימי אני אעדיף שהיא לא תהיה אצלי בבית - כמו כל חומר משמר, או צבע מאכל, או נפט ומולוקולות בכל מיני שמות.
ולגבי התזונאיות - זה קטע שחסר לי אצלן, בהסמכה שלהן ובכל העמדה הרשמית בנושא - אין שום יחס לחומרים כימיים או מעובדים,
זה קורה כנראה בגלל שלא מספיק הוכח / נחקר כל הנושא הזה, ובטח גם קשה להוכיח כי החומרים האלו הם בכמויות קטנות, והשפעה מצטברת קשה מאד להוכיח, אבל אני בטוחה שהם לא טובים לגוף
ולכן אצלי אין אבקת מרק, ואני לא חושבת שיש יותר מלח במקום - הפוך, כשהטעם הוא טבעי, לא צריך את הטעם החזק.
אבל גם אם למישהי זה גורם לשים יותר שמן או מלח - מה טוב, אני בטוחה שעדיף מאשר אבקת מרק שמורכבת מ... מלח, עמילן , סוכר, אבקת סירופ תירס, מונוסודיום , שמנים מהצומח, תבלינים , ירקות מיובשים, חומצת לימון, חומרי טעם וריח, חומר מעכב חימצון
אז אם את שואלת אותי מה עדיף, קצת שמן ומלח , או שמן ומלח ועוד מלא חומרים משמרים - ברור שהראשון לוקח