הלואי ויהיה שינוי כללי בציבור, משום מה, נראה לי שבציבור החרדי נושא הממתקים והתזונה הקלוקלת, פרוץ יותר מבציבור הכללי שיש שם יותר מודעות וחיבור לנושא1. יש למישהו מושג מה התחליף למרק עוף? אני משתמשת המון המון , בכל דבר.
2. פיצה שאני מכינה בבית , זה ג"כ גרוע מאד?
3. איזה אוכל בריא אני יכולה להכין לילדים חוץ מירקות , נאמר לארוחת ערב?
4. ומאד יהיה קשה בלי פסטה או פתיתים , שמידי פעם מאד אוהבים אצלי לארוחת ערב, או במרק אני שמה אטריות סבתא מידי פעם.
יש לזה תחליף בריא? פסטה מקמח מלא או משהו , מישהו ניסה? זה טעים בכלל?
תבלינים?כשהורי ראו שהתרופות רק ממכרות ולא משפרות את המצב הם עברו שינוי תזונה ממש מהקצה לקצה ,
השינוי כלל הורדת תבלינים כמעט לאפס
הבנים שלי גם התביישו כי החברים כנ"ל. דיברנו הרבה על הנושא ששמירת הגוף היא מצווה ומי שרוצה לעשות רצון ה' וגם להיות בריא צריך לאכול אוכל בריא וזה חילחל.הלואי ויהיה שינוי כללי בציבור, משום מה, נראה לי שבציבור החרדי נושא הממתקים והתזונה הקלוקלת, פרוץ יותר מבציבור הכללי שיש שם יותר מודעות וחיבור לנושא
אני בעצמי בקטע של כל הזמן להשתפר בנושא, לפע' יש עליות ולפע' מורדות
בד"כ אחרי שקוראים ספרים בנושא אז מתלהבים אבל כשיש כ"כ הרבה פיתויים מסביב זה מה שקשה, להיות יוצא דופן,
(יש לי מנוי לבוסתן, יש שם הרבה מתכונים, מאמרים וכו', זה מוסיף ידע וכח...)
לבן שלי עשיתי מבצע שהחזיק מעמד מאוד יפה, הוא ויתר על כל הממתקים שמקבלים במוסדות הלימוד, בחפץ לב - פשוט לא לקח ועשה רשימה של הויתורים, (הם מקבלים כמויות הזויות, גם בשבת כל ה'חברה' וכו'...)
אבל לאחרונה נחלשה לו המוטיציה ויש נפילות ואני לא יודעת מה אפשר לעשות, כי כמה אפשר להיות יחיד מול רבים?
כשאני מציעה בבוקר לקחת ירקות, הילדים שלי פשוט מתביישים להביא לחיידר ירקות. זה לא עצוב?
כל החברים מביאים שקיות מלאות בחטיפים ופחמימות והם לא רוצים להיות יוצאי דופן,
מחכה לשינוי כללי... אולי מכאן...
איזו תערובת, ממה עשויה או איך זה נקרא?תחליף לאבקת מרק: אני קונה בחנות תבלינים תערובת ירקות מיובשים ללא שמן, טוחנת את זה ויש לי אבקת מרק ללא תוספות מזיקות.
מלבד זאת - תבלינים ועשבי תיבול אלו מחזקי הטעם הכי טעימים.
זה באמת לוקח זמן.אבל בימי השגרה הברוכים,
בקושי יש זמן לאכול
איפה אמצא את הזמן להכין מה לאכול?
אוכל איכותי ולא מתועש?
לי לוקח בבוקר יותר מ-5 דקות לחתוך ירקות ל-5 ילדים.זה באמת לוקח זמן.
אין מה לעשות..
אבל אם זה באמת חשוב, אפשר להקציב 5 דקות בבוקר, לא?
וואולי לוקח בבוקר יותר מ-5 דקות לחתוך ירקות ל-5 ילדים.
חצי שעה על הכריכים, משתדלת להשקיע... כל אחד יוצא עם 2 כריכים, אחד לצהריים.
הילדים גם יוצאים מהבית נורא מוקדם (7:20)
כך שאני צריכה לקום ב-5:00 אם אני רוצה להספיק הכל.
אבל בגלל שאני מטופלת בתינוקת שקמה בלילות
אני לא מסוגלת להחלץ מהמיטה לפני 6:30
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: