כך לפי התקנון. (שאגב, הוגש על ידי קופת העיר לאחרונה לבית המשפט).
תוכל לפרט מה הסיפור?
אני כרגע במסה ומתן מול קופת העיר על ערבים
בקיצור הם מוצצים את הדם על כל דבר
לא נכון.לא להשלים 400,000 ליתום, אלא 200,000 ליתום.
כלומר:
אם יש דירה, ביטוח, או כל סכום אחר, זה מקוזז ממאתיים אלף שניתן על ידי קופת העיר.
גם אם יש ליתום או למשפחתו 50,000 חסכונות וכדומה, הוא יקבל 150,000.
לא נכון.
מחשבים לפי 400,000 שקל ליתום.
כן.לא הבנתי, מי שיש לו תוכנית של 200 א' לכל יתום ולמשפחה יש 5 ילדים כלומר מגיע להם מיליון ש"ח
ויש להם ביטוח חיים של מיליון ש"ח האם הם יקבלו השלמה ל-400 א' אפי' שיש להם תוכנית של 200 א'?
לא נכון. ועד הרבנים עושים את אותו חישוב בדיוק.ומועד הרבנים הוא יקבל 200 או 400 לפי התוכנית שהוא עשה,
לא מקבל 400000. החישוב לעניין ביטוחים ודירות נוספות הוא לפי 400000 ליתום.מי שיש לו תוכנית של 200 אלף ליתום מקבל 400 אלף?
אפשר לקבל פרטים באישי?אני כרגע במסה ומתן מול קופת העיר על ערבים
בקיצור הם מוצצים את הדם על כל דבר
לא נכון. ועד הרבנים עושים את אותו חישוב בדיוק.
תדייק במילים. יהיו זכאים להקמת קרן. לא כתוב כמה יקבלו.בתקנון שלהם כתוב במפורש לא כך:
צפה בקובץ המצורף 1433466
האם אתה טוען שהם לא עומדים במה שהם עצמם כתבו בתקנון?
אגב, אם יש משפחה עם עשרה יתומים ויש להם דירות להשקעה וביטוחים בשווי 4 מיליון שקל, בעיניי זה פשע וגזל ועושק לגבות מאברכים דמי ערבים בשבילם בלי לשאול את הציבור קודם.
תדייק במילים. יהיו זכאים להקמת קרן. לא כתוב כמה יקבלו.
גם בקופת העיר חברים הרשומים בתכניות ביטוחיות יהיו זכאים להקמת קרן. אבל לא יקבלו את הסכום המלא אם יש להם תכניות ביטוחיות העולות על 400,000 שקל ליתום.
ניסיתי לבדוק עכשיו מה כתוב, לא הצלחתי להיכנס לאתר שלהם.בקופת העיר כתוב נוסח כמו ועד הרבנים או שכתוב מפורש שלא יקבלו את הסכום המלא אם יש להם תכניות ביטוחיות העולות על 400,000 שקל ליתום?
לא יודע מה כתוב בתקנון (שאפשר לחלוטין להבין אותו כפי שאני הבנתי וכדלעיל), אבל ההיגיון הפשוט אומר שמשפחה שיש לה 4 מיליון שקל בצד חוץ מדירה בבעלותה לא יכולה לקבל פרוטה מאברך שבקושי יש לו לחם וחלב לילדים.מה הכוונה בלי לשואל, כל מי שמצטרף לועד הרבנים יודע שיגבו ממנו גם אם יש ביטוחים
כי זה מה שכתוב בתקנון שלהם:
צפה בקובץ המצורף 1433467
אז איפה אתה רואה כאן כלשונך 'פשע וגזל ועושק לגבות כסף'
כל תוכנית יש לה תקנון מי שמצטרף יודע מראש לקראת מה הוא הולך...
אם כתוב בסתם נראה שאין הגבלה,תדייק במילים. יהיו זכאים להקמת קרן. לא כתוב כמה יקבלו.
קיבלתי מוועד הרבנים למרות שישנה דירה נוספת
אני לא צריך לברר. אני יודע בוודאות שזה ככה.אם כתוב בסתם נראה שאין הגבלה,
אבל אם שאלת מעניין לבדוק מולם ישירות
ואגב, כבר כתבו באשכול כאן ביום שישי:
צריך לברר כמה שווה הדירה וכמה יתומים היו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: