לפי הפרשנות שלי ההגבלה פשוט לא קיימת אז היא לא קיימת. (גם לא מפורש שנותנים ליתומים ג'ינג'יים, אבל אין הגבלה כזו, והם עומדים בכל התנאים, אז ממילא צריך לתת להם).ולגבי דירה נוספת?
לפי הפרשנות שלי ההגבלה פשוט לא קיימת אז היא לא קיימת. (גם לא מפורש שנותנים ליתומים ג'ינג'יים, אבל אין הגבלה כזו, והם עומדים בכל התנאים, אז ממילא צריך לתת להם).ולגבי דירה נוספת?
מי הם "רבותינו"? ומתי הם אסרו את זה?ג. רבותינו אסרו ביטוח חיים
הרב שטינמן ועודמי הם "רבותינו"? ומתי הם אסרו את זה?
אתה מתכוין לומר ש"רבותינו" אסרו לשלם לביטוח חיים מכספי מעשר?הרב שטינמן ועוד
כל מי ששאל אותם
בדיוק לכן הקימו את ערבים
איך מותר לתרום ממעשר
פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. יש לך מקורות לכך?א. אסרו לעשות ביטוח חיים
סתם הבלים, עזוב.פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. יש לך מקורות לכך?
מוזר מאוד.
איך לוקחים משכנתא שמחייבת ביטוח חיים?
ואיך עושים קרן פנסיה שכוללת ביטוח חיים?
אחד מהשיטות המכוערות המצויות בדור היום.סתם הבלים, עזוב.
יש רבנים שסברו שההנהגה הישרה היא לא לעשות סתם ביטוח חיים. עניינים של בטחון וכד'.
המושג "איסור" ודאי לא קשור בשום צורה.
זה כי הבנק מחייב ולא בגלל חסרון בבטחון ואמונהפעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. יש לך מקורות לכך?
מוזר מאוד.
איך לוקחים משכנתא שמחייבת ביטוח חיים?
ואיך עושים קרן פנסיה שכוללת ביטוח חיים?
מישהו כתב לך פורץ גדר וכו'אחד מהשיטות המכוערות המצויות בדור היום.
לוקחים רב שהמליץ להימנע מדבר מסוים,
מנפחים את זה בהתאם לאינטרסים
הופכים את זה לאיסור גמור
מפרסם שכל גדולי ישראל אסרו את זה
בהמשך זה נהיה "פורץ גדר" ו"יהרג ואל יעבור"
ועכשיו לך תתמודד
לפי דבריך אתה לא בקופת העיר כי חודש שעבר קופה"ע לא גבו (חודש 3)טוב שהנושא עלה פה ברצוני לברר פרט מסוים ואודה לכל אחד שיוכל להוסיף מידע בנידון
אני רוצה לדעת מי הרבנים שיושבים כל חודש על הרשימה של היתומים החדשים רח"ל של אותו חודש כדי לאשר את סכום הגביה?(גם בקופת העיר וגם בועד הרבנים)
אני כבר נמצא שנתיים בתוכנית ערבים של אחד מהקופות ועדיין לא היה חודש אחד שלא היה גביה, שנתיים רצופות שאני משלם כל חודש לערבים
ואפרש את דברי:
לפי איך שהסבירו בזמנו כל המשתתפים בתוכניות ערבים מתחלקים לקבוצות של בערך 10,000 איש וכשל"ע נפטר אחד מבני הקבוצה אז גובים מכל אחד מבני הקבוצה סכום מסוים לפי מספר היתומים
אדאתינן להכי קשה לי להאמין שבקבוצה שלי בשנתיים האחרונות יש כל הזמן יתומים רח"ל וגם לא המשך גביה כשיש הרבה יתומים (כידוע שיש סכום מקסימום שגובים ואם צריך לגבות עוד ליתומים נוספים מאותו משפחה גובים בחודש הבא)
אודה מאוד לכל בדל של מידע
אתה יכול לעבור ל"למחייתם"טוב שהנושא עלה פה ברצוני לברר פרט מסוים ואודה לכל אחד שיוכל להוסיף מידע בנידון
אני רוצה לדעת מי הרבנים שיושבים כל חודש על הרשימה של היתומים החדשים רח"ל של אותו חודש כדי לאשר את סכום הגביה?(גם בקופת העיר וגם בועד הרבנים)
אני כבר נמצא שנתיים בתוכנית ערבים של אחד מהקופות ועדיין לא היה חודש אחד שלא היה גביה, שנתיים רצופות שאני משלם כל חודש לערבים
ואפרש את דברי:
לפי איך שהסבירו בזמנו כל המשתתפים בתוכניות ערבים מתחלקים לקבוצות של בערך 10,000 איש וכשל"ע נפטר אחד מבני הקבוצה אז גובים מכל אחד מבני הקבוצה סכום מסוים לפי מספר היתומים
אדאתינן להכי קשה לי להאמין שבקבוצה שלי בשנתיים האחרונות יש כל הזמן יתומים רח"ל וגם לא המשך גביה כשיש הרבה יתומים (כידוע שיש סכום מקסימום שגובים ואם צריך לגבות עוד ליתומים נוספים מאותו משפחה גובים בחודש הבא)
לא יודעת לגבי ערבים,טוב שהנושא עלה פה ברצוני לברר פרט מסוים ואודה לכל אחד שיוכל להוסיף מידע בנידון
ואפרש את דברי:
זה לא הולך כמו שתכננו בקבוצות של 10000 שחטוב שהנושא עלה פה ברצוני לברר פרט מסוים ואודה לכל אחד שיוכל להוסיף מידע בנידון
ואפרש את דברי:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: