תשאל. אני יודע כי אני מהתחום.
לא נכון. ועד הרבנים עושים את אותו חישוב בדיוק.
אז הנה שאלתי את ועד הרבנים וכתבו לא כמו שאתה טוען כאן בתוקף:
תשאל. אני יודע כי אני מהתחום.
לא נכון. ועד הרבנים עושים את אותו חישוב בדיוק.
זה לא בדיוק, צריך לזכור שגם וועד הרבנים בתחילה עבדו על העקרון של בדיקת הכנסות.מה הכוונה בלי לשואל, כל מי שמצטרף לועד הרבנים יודע שיגבו ממנו גם אם יש ביטוחים
כי זה מה שכתוב בתקנון שלהם:
צפה בקובץ המצורף 1433467
אז איפה אתה רואה כאן כלשונך 'פשע וגזל ועושק לגבות כסף'
כל תוכנית יש לה תקנון מי שמצטרף יודע מראש לקראת מה הוא הולך...
יש הרבה שאם יש להם ביטוחים והשקעות, לא יעשו ערבים בכלל,
נכון,אבל כמו ששינו (כמובן לפי החלטת הרבנים) שנותנים גם אם יש נכסים,
בעתיד הם יכולים לשנות חזרה שלא נותנים.
בכל מקרה החוזה שלהם (וגם של המתחרים מהקופה השנייה) הם בצורה שאין להם שום התחייבות לאף אחד, ורק הם יחליטו מה לתת וכמה לתת ואין שום זכות ערעור.נכון,
אבל מסתבר שלא ישנו(אם כי אין יודע את העתיד)
כי-הם מבינים שכדאי להם מבחינת יציבות הקרן לעשות את זה.(בסוף יותר אנשים יצטרפו)
וגם כי-גם אם להורים יש עוד נכסים והיתומים פחות זקוקים לכסף
עדיין כסף זה דבר שנמצא במחסור גדול ל99 אחוז מהאנשים(גם למי שבמקרה יש עוד נכס)
ועדיין לתת להם כסף צדקה תחשב(כפי שהם בעצמם הסבירו)
דבר שלישי-אני מניח שבלאו הכי כדאי להיות חבר-כי גם אם יש לאדם נכסים
אף אחד לא יודע מה יקרה איתו בעתיד
ואם יש לו נכסים ברמה כזאת שהוא לא יצטרך את עזרת הקרן במידה ויתממש
אז שיהיה הוגן עם עצמו ופשוט לא יקח מהקרן
נכון,אבל האינטרס שלהם שהעסק ימשיך לעבוד.בכל מקרה החוזה שלהם (וגם של המתחרים מהקופה השנייה) הם בצורה שאין להם שום התחייבות לאף אחד, ורק הם יחליטו מה לתת וכמה לתת ואין שום זכות ערעור.
איך תשמע ביקורות כשכל אשכול שיש בו רק רמז לביקורת נחסם לאלתר.נכון,אבל האינטרס שלהם שהעסק ימשיך לעבוד.
בינתיים לא שמעתי ביקורות על ההתנהלות שלהם
על הגמח המרכזי חצי אשכול היה כולו מלא ביקורותאיך תשמע ביקורות כשכל אשכול שיש בו רק רמז לביקורת נחסם לאלתר.
לא מוצא אצלי עכשיובכל מקרה החוזה שלהם (וגם של המתחרים מהקופה השנייה) הם בצורה שאין להם שום התחייבות לאף אחד, ורק הם יחליטו מה לתת וכמה לתת ואין שום זכות ערעור.
למעשה היה תביעה ואחרי דיון א' השופטת זרקה אותם כי רק 15 מתוך 400 משפחות לא קיבלו ראה תביעה 37462-08-22לא מוצא אצלי עכשיו
היה אדם שתבע את קופת העיר , ובתצהיר שהם הגישו הם כתבו שמתוך מאות מקרים של נתינת כספי ערבים , מקרים מועטים בלבד היו בשלילת הגביה, וכמעט כולם היו בהסכמה עם המשפחה
ניסיתי לחפש ברשת וראיתי מקרה אחד של מישהו שתבע אותם שהוא לא קיבל את הכסף, (הבנתי שהויכוח היה על היותו שומתו"מצ והוא הפסיד וחויב בתשלום הוצאות. )
אז התגובה של כבודו אינה מדויקת.
כמו שהוסבר במקום אחרשקופת העיר השקיעה בחברת הניהול שזה מכניס דווקא די ההרבההקרן מעולם לא נפגעה. שקל מכספי היתומים לא ירד לטמיון ב"ה.
וביחס למחזורי הכספים של קופת העיר אי אפשר לקרוא לזה בשום אופן 'חלק גדול'.
הנה פסה"ד.למעשה היה תביעה ואחרי דיון א' השופטת זרקה אותם כי רק 15 מתוך 400 משפחות לא קיבלו ראה תביעה 37462-08-22
ציטוט: נטען בנוסף כי במקרים מעטים נדחו בקשות לקבלת תמיכה במסגרת ערבים, כ15- מקרים בלבד מתוך כ- 400 קרנות שנפתחו עבור כ- 2000 יתומים, וזאת כאשר על-פי רוב, כמעט בכל אותם מקרים, המשפחות עצמן הן שביטלו את בקשתן לאור נתונים שהתבררו להם.למעשה היה תביעה ואחרי דיון א' השופטת זרקה אותם כי רק 15 מתוך 400 משפחות לא קיבלו ראה תביעה 37462-08-22
זה הבעיה שגם עם א' עם 200 מ' שקל גם יקבלאני גם הצטרפתי לא מזמן לועד הרבנים ושאלתי את הנציג בטלפון
האם במידה ומתממש המקרה ח"ו
האם ה200 אלף או 400 אלף
תלויים בדירות נוספות/ הכנסות גבוהות /ביטוחים וכו'
ואמר מפורש שלא!
שלא בודקים
וזה לא משנה.
זה בעיה, בערך 50% מהציבור החרדי נמצא בה ...זה הבעיה שגם עם א' עם 200 מ' שקל גם יקבל
אני לא רואה שום איזכור באתר שלהםאני גם הצטרפתי לא מזמן לועד הרבנים ושאלתי את הנציג בטלפון
האם במידה ומתממש המקרה ח"ו
האם ה200 אלף או 400 אלף
תלויים בדירות נוספות/ הכנסות גבוהות /ביטוחים וכו'
ואמר מפורש שלא!
שלא בודקים
וזה לא משנה.
ולגבי דירה נוספת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: