זה תגידו לכל אלו שהעיפו את הסכומים האלו. לא לייש הרבה מתכנתות שמתחילות בשכר מינימום, וכעת יש מתכנתות רבות מחוסרות עבודה. הדמיונות של 5 ספרות על ההתחלה גם במחשבים לא ריאליות, ודאי בתקופה זו.
זה תגידו לכל אלו שהעיפו את הסכומים האלו. לא לייש הרבה מתכנתות שמתחילות בשכר מינימום, וכעת יש מתכנתות רבות מחוסרות עבודה. הדמיונות של 5 ספרות על ההתחלה גם במחשבים לא ריאליות, ודאי בתקופה זו.
רק אמרתי שאפי' בתכנות זה לא נכון, מידיעה אישית.זה תגידו לכל אלו שהעיפו את הסכומים האלו. לא לי
אפשר לשלוח דרכך קו"ח? יש לא מעט שישמחו מאוד.ברור שלא כל המתכנתות מתחילות עם 5 ספרות אבל יש כאלה שכן
מנסיון (בגיל 21)
מאוד מאוד מעניין אותי איך זה הגיוני.כשהיינו זוג לפני 3 שנים הוצאנו פחות מאלפיים לחודש (ולא התקמצנו...)
כל שבת?(עדיין מתארחים בשבתות ופעם בשבוע)
אכן יש רבים שקונים דירה במיקום מרכזי, ומשלמים יותר ממה שהם יכולים מבחינה תזרימית, ואח"כ הם פתאום מגלים שגם אם הצליחו לעבוד על הבנק עם הכנסות פיקטיביות, זה עדיין לא משכנע את חשבון הבנק ומגיעים עד קרוב לפשיטת רגל.באמת לא ברור הדחף הציבורי לקנות דירה יומיים אחרי החתונה.
מה שקורה בשטח זה -
קונים דירה. משלמים משכנתא 30 שנה.
רובם עוברים דירה בשלב מסויים בחיים ואז שוב משלמים משכנתא.
ושלא נדבר על אלו שמוכרים את הדירה שלם בסוף כדי לשלם חובות.
אם היה לי מספיק ידע פיננסי הייתי משקיעה את ההון העצמי שלי בנדלן כרישים או בשוק ההון!
מאוד מאוד מעניין אותי איך זה הגיוני.
לא שילמתם על:
מים
גז
ארנונה
חשמל
מים
נסיעות
עופות ודגים
ירקות
ביגוד
הנעלה
וזה רק ההתחלה.
משום מה נשמע שמשהו לא נכון במה שאמרת.
אכן, דברתי על הוצאות אוכל בלבד
צריך להשקיע בהגדלת הכנסותהגדלת הכנסות
והקטנת הוצאות
הגזמותגופיות מידה 0? למה לקנות חדש??
אפשר מגמחים, הגופיות הללו מתבלות מהר מאוד וחבל.
בלי לחשב חומרי ניקיון וכביסה וכלים?אוכל
אשתי שילמה בעצמה על רוב הנדוניה, והיה לה הרבה פחות ממאה אלף ש"ח. וראוי לכל מי שיכולה לעשות כך.רב הרווקות שאני מכירה, גרות עם ההורים. כך שהן לא מכלכלות את עצמן...
בהחלט קונות לעצמן דברים אבל סך ההוצאות של בחורה רווקה גם אם היא קונה לעצמה הכל לא כמו הוצאות של בית שלם הרי היא לא משלם גז, מים, שכירות, ארנונה (אוכל...)
ונדוניה בד"כ ההורים מביאים
מניסיון, בד"כ עדיף מחינה רוחנית עבודה אצל אישה חילונית, מאשר אצל גבר חרדי. (נ. ב. יש בוס חרדי מבני ברק שקיבל 9 שנים בכלא, ואכמ"ל)או סתם ,
לשמור יותר על רוחניות.
כנראה שלא בדקת כמה אפשר לחסוך ע"י השוואת מחירים תקופתית וחלוקת הקניות על פיה. יש חנות שבה אני קונה רק שמן זית (14.9) ושום (3 ב 8.5) ולפעמים פירות וירקות. בשאר המוצרים הם יקרים יותר וזה על הדרך חזור מהכולל... וקפה טסטר צ'ויס ב 20 ש"ח בקנייה מעל 100 ביש כל תקופה במקום... וכן הלאה - זה מצטבר להרבה כסף.צריך להשקיע בהגדלת הכנסות
בהקטנת הוצאות בד"כ זה שקלים וכוחות נפש מיותרים
הגזמות
מכיר גם מכירכנראה שלא בדקת כמה אפשר לחסוך ע"י השוואת מחירים תקופתית וחלוקת הקניות על פיה. יש חנות שבה אני קונה רק שמן זית (14.9) ושום (3 ב 8.5) ולפעמים פירות וירקות. בשאר המוצרים הם יקרים יותר וזה על הדרך חזור מהכולל... וקפה טסטר צ'ויס ב 20 ש"ח בקנייה מעל 100 ביש כל תקופה במקום... וכן הלאה - זה מצטבר להרבה כסף.
כנראה שאתה פשוט @לארג' מידי...
ללא ספק.צריך להשקיע בהגדלת הכנסות
בהקטנת הוצאות בד"כ זה שקלים וכוחות נפש מיותרים
במקרה שלנו גם לא נכון.מסכימים?
צריך לדעת שהיום למצוא עבודה בתיכנות לוקח בין 8 חודשים לשנהיש הרבה מתכנתות שמתחילות בשכר מינימום, וכעת יש מתכנתות רבות מחוסרות עבודה. הדמיונות של 5 ספרות על ההתחלה גם במחשבים לא ריאליות, ודאי בתקופה זו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: