אני מבין שמדובר רק מצבירה0.6 מהחיסכון (צבירה?)
כמה מההפקדה?
(או שזה שונה מהפקדות לפנסיה?)
אני מבין שמדובר רק מצבירה0.6 מהחיסכון (צבירה?)
כמה מההפקדה?
(או שזה שונה מהפקדות לפנסיה?)
ואין מההפקדה?אני מבין שמדובר רק מצבירה
לא אין מההפקדהואין מההפקדה?
לטעמי, מלבד עצם הבשורה הטובה (ירידה מ 1% ל 0.6%)
עיקר הנקודה, שזה מראה שהעוסקים בדבר חדורי מטרה להתקדם ולייעל, ולא להסתפק במצב הקיים.
צפה בקובץ המצורף 1827735
המטרה העיקרית, היא לא רק להזהיר אותךהעלויות הן עדיין זניחות.
ולא הבנתי כל כך מה העניין בפוליסת חיסכון.
מוצר יקר ולא מומלץ.
ניהול תיק השקעות עם מנהל השקעות אישי שיזהיר אותך אינסוף פעמים עולה קצת מעל ל0.6.
הייתי מצפה להרבה יותר נמוך (לא בא בביקורת לאף אחד חלילה, מי שלא עושה - אין לו זכות לבקר)
בדיוק כפי שמעסיקים גדולים במשק מצליחים להביא הסכמים פנסיוניים מטיבים.
אני מאוד מקווה שאתה צודק בשורה האחרונה וסביר להניח שזה אכן כך.
אני רוצה ליתייעץ אתך מאחר שאני רואה שאתה מבין בזה.איך אפשר?העלויות הן עדיין זניחות.
ולא הבנתי כל כך מה העניין בפוליסת חיסכון.
מוצר יקר ולא מומלץ.
ניהול תיק השקעות עם מנהל השקעות אישי שיזהיר אותך אינסוף פעמים עולה קצת מעל ל0.6.
הייתי מצפה להרבה יותר נמוך (לא בא בביקורת לאף אחד חלילה, מי שלא עושה - אין לו זכות לבקר)
בדיוק כפי שמעסיקים גדולים במשק מצליחים להביא הסכמים פנסיוניים מטיבים.
אני מאוד מקווה שאתה צודק בשורה האחרונה וסביר להניח שזה אכן כך.
ככה?לפי החשבון 30,000 ש"ח יוצא החזר של 1,000 ש"ח לחודש למשך שנתיים וחצי, כלומר עוד כשהילד לפני חלאקה סיימת לחתן אותו.
יש מומחים וטובים ממני כאן בפורום כמו @השקעות R הון @מקצועי בלבד @ה. שלמהאני רוצה ליתייעץ אתך מאחר שאני רואה שאתה מבין בזה.איך אפשר?
שאלהיפה ששינו מפוליסת חיסכון לקופת גמל להשקעה
כשיגיע זמן המימוש יוכלו לעביר את הקופת גמל ע"ש הילד ולהזדכות במס על נקודות הזיכוי של הילד, משא"כ בפוליסת חיסכון שרשום על שם האבא ואין אפשרות של זיכוי במס.
לא.שאלה
אם מושכים הכל בבת אחת
איזה משמעות יש לנקודה וחצי שיש בחודש אחד
רק כשמוציאים קטן כל חודש יש לזה משמעות
זה לא נכון ?
איזה משפט חכם!לא בא בביקורת לאף אחד חלילה, מי שלא עושה - אין לו זכות לבקר
איזו ענווה!
כנראה שכן.הצליח לחסום את האפשרות לחוסכים להוציא את הכסף
איך באמת מיזם 'תשואות' שעובר לקופג''ל
הצליח לחסום את האפשרות לחוסכים להוציא את הכסף
ללא אישור שלהם?
הרי זה היה הקאצ' שבגללו הם נאלצו לנדוד לפוליסת חיסכון?
ככה הבנתי בזמנו.
רעיון מעניין!כשמקבלים את הלוואה חותמים שכנגד סכום יתרת הלוואה שחייבים לגמ"ח, יהיה ממושכן סכום כנ"ל בקופת גמל, כך הם סוברים שיצליחו לעצור אנשים למשוך בהפסד.
המסמך עם תוקף משפטי ע"י רשם המשכונות.
סוברים? אני הבנתי שיש להם הסכם חוקי מסודר מול הקופה שחוסם את המשקיע מלמשוך את הכספים מקופ"ג להשקעה למשך תקופה מוגדרת או להחליף מסלול.כך הם סוברים שיצליחו לעצור אנשים למשוך בהפסד.
אחר לחלוטין. לבנקל אין פתרון ממשי, דחיה של 30 יום במשיכה של הכסף. זה פתרון חלקי ביותר.זה כאילו הרעיון של בנקל של הליטאים- שכתבו פה לפני כמה זמן --
אבל אם תוספת הלוואה של 30 אלף ש"ח כדי לעודד פיקדון התחלתי -בעד דמי ניהול יותר גבוהים?
או שזה משהו אחר לגמרי?
למיטב הבנתי הקופה רשומה על שם החוסך .קחו לדוג' סבים שרוצים לסגור כסף נכדים שלהם. ברגע של מצוקה מה ימנע מהנכד להמתין 30 יום ולמשוך את הכסף שלא הוא עמל וחסך? ואם הסבא רוצה למנוע מצב כזה - 30 יום זו תקופה קצרה מידי לטעמי.
על שם מי שהחוסך רוצה שירשם עליה. ואם סבא משקיע לנכד הוא לרוב ירשום ע"ש הנכד. ובכל מקרה זו רק דוגמא למה 30 יום זו תקופה קצרה מידי, גם לחוסך עצמו.למיטב הבנתי הקופה רשומה על שם החוסך .
למה שירשום על שם הנכד?על שם מי שהחוסך רוצה שירשם עליה. ואם סבא משקיע לנכד הוא לרוב ירשום ע"ש הנכד. ובכל מקרה זו רק דוגמא למה 30 יום זו תקופה קצרה מידי, גם לחוסך עצמו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: