ממה שאני רואה סביבי ממש לא.במבט במחוץ נראה שהציבור עשיר מאוד....
ממבט מבפנים, לכן זהו הציבור הכי עני
רב נותני הדירות ומשלמי המשכנתאות חי מכספי צדקה. או מגלגלי הגמחים למיניהם.
הציבור מסתפק במועט ועובד קשה.
ממה שאני רואה סביבי ממש לא.במבט במחוץ נראה שהציבור עשיר מאוד....
ממבט מבפנים, לכן זהו הציבור הכי עני
רב נותני הדירות ומשלמי המשכנתאות חי מכספי צדקה. או מגלגלי הגמחים למיניהם.
עובד קשה נכון, מסתפק במועט פחות,הציבור מסתפק במועט, ועובד קשה וזה לא סותר שגם מגלגל גמח"ים ומקבל חלוקות ועזרה בחגים
לפחות רוב האברכים ככה
מסכימה שיש אנשים כאלו,היום אנשים מוכנים לקבל צדקה ולגלגל גמחים כדי לחיות ברמת חיים גבוה....
יש הבדל בין עזרה מהכולל לבין עזרה מקופת צדקה.הציבור מסתפק במועט, ועובד קשה וזה לא סותר שגם מגלגל גמח"ים ומקבל חלוקות ועזרה בחגים
לפחות רוב האברכים ככה
או שהם מתחייבים בסכומים שהם אינם יכולים לעמוד בהםרוב האברכים חיים מכספי צדקה שלא במודע.. בגדים במלבודי כבוד, נעליים בחינם, חלוקות למיניהם, לחם בחינם וכו.. מישהו ממן את כל הטוב הזה..
ממש ממש לארוב האברכים חיים מכספי צדקה שלא במודע.. בגדים במלבודי כבוד, נעליים בחינם, חלוקות למיניהם, לחם בחינם וכו.. מישהו ממן את כל הטוב הזה..
אולי יש כאלו אנשים. ממש לא הרובעובד קשה נכון, מסתפק במועט פחות,
אם היה מסתפק במועט , אז על מה הדיינו כאן 16 עמודים???
היום אנשים מוכנים לקבל צדקה ולגלגל גמחים כדי לחיות ברמת חיים גבוה....
עניין של אופי...רוב האברכים חיים מכספי צדקה שלא במודע.. בגדים במלבודי כבוד, נעליים בחינם, חלוקות למיניהם, לחם בחינם וכו.. מישהו ממן את כל הטוב הזה..
מממש ממש לא רובם....רוב האברכים חיים מכספי צדקה שלא במודע.. בגדים במלבודי כבוד, נעליים בחינם, חלוקות למיניהם, לחם בחינם וכו.. מישהו ממן את כל הטוב הזה..
מה שבטוח התקשורת בישראל עושה עבודה טובה.רוב האברכים חיים מכספי צדקה שלא במודע.. בגדים במלבודי כבוד, נעליים בחינם, חלוקות למיניהם, לחם בחינם וכו.. מישהו ממן את כל הטוב הזה..
גם בבי ברק, מלבושי כבוד מביאים חלק מהסחורה שלהם , את הבגדים של קידי שיק - שמשום מה ולמרות המחירים האסטרונומיים שלהם(וכנראה הן מרשים לעמם מחיר כזה, כאשר הם יודעים בוודאות שחלק מהסחורה נמכרה כבר, למלבושי כבוד או בתלושים של קופת העיר), הפך מזמן להיות קוד לבוש- גם למי שמשלם מחיר מלא....תלכו לטיול בקרית ספר בחג ותראו את כל הילדים ברחובות עם תלבושת אחידה - הבגדים של מלבושי כבוד.. אז נכון שלא כולם, אבל בחלק גדול מצבור האברכים שנשותיהם לא עובדות בהייטק. זו הדרך היחידה לסגור את החודש
תלכו לטיול בקרית ספר בחג ותראו את כל הילדים ברחובות עם תלבושת אחידה - הבגדים של מלבושי כבוד.. אז נכון שלא כולם, אבל בחלק גדול מצבור האברכים שנשותיהם לא עובדות בהייטק. זו הדרך היחידה לסגור את החודש
מה זה משנה?גם בבי ברק, מלבושי כבוד מביאים חלק מהסחורה שלהם , את הבגדים של קידי שיק - שמשום מה ולמרות המחירים האסטרונומיים שלהם(וכנראה הן מרשים לעמם מחיר כזה, כאשר הם יודעים בוודאות שחלק מהסחורה נמכרה כבר, למלבושי כבוד או בתלושים של קופת העיר), הפך מזמן להיות קוד לבוש- גם למי שמשלם מחיר מלא....
אני לא מכחישה שיש כאלו שנעזרים בקופות צדקה למינהם, אבל צר לי זה ממש לא קשור לאברכיותם של הנעזרים (לדג בחסידות גור גם חילקו תלושים לחנות מסוימת יקרה יותר מקידי שיק, לצעירי החסידות, ללא קשר לאברכיותם)
מי שצריך , שיעזר בכבוד ולכך זה נועד, מי שלא - יש מספיק מה לומר על מי שנעזר מכספי צדקה לא לו.....
צריך לזכור שהציבור החרדי על משפחתיו הברוכות , מלכתחילה מדובר על ציבור עני, וכמובן שאברכים - נזר הבריאה, שכלכלים עצמם ממשכורת אחת, עלולים להיות זקוקים, אבל לצערי , אני ראה מספיק משפחת בהן שני בי זוג עובדים והגיעו לפי פחת.....
אשמח לדעת היכן מחלקים נעליים ולחם (טרי...) בחינם.רוב האברכים חיים מכספי צדקה שלא במודע.. בגדים במלבודי כבוד, נעליים בחינם, חלוקות למיניהם, לחם בחינם וכו.. מישהו ממן את כל הטוב הזה..
קופת העיר כבר מזמן לא מממנת את קידישיק. (אולי למקרים ספיציפים)גם בבי ברק, מלבושי כבוד מביאים חלק מהסחורה שלהם , את הבגדים של קידי שיק - שמשום מה ולמרות המחירים האסטרונומיים שלהם(וכנראה הן מרשים לעמם מחיר כזה, כאשר הם יודעים בוודאות שחלק מהסחורה נמכרה כבר, למלבושי כבוד או בתלושים של קופת העיר), הפך מזמן להיות קוד לבוש- גם למי שמשלם מחיר מלא....
אני לא מכחישה שיש כאלו שנעזרים בקופות צדקה למינהם, אבל צר לי זה ממש לא קשור לאברכיותם של הנעזרים (לדג בחסידות גור גם חילקו תלושים לחנות מסוימת יקרה יותר מקידי שיק, לצעירי החסידות, ללא קשר לאברכיותם)
מי שצריך , שיעזר בכבוד ולכך זה נועד, מי שלא - יש מספיק מה לומר על מי שנעזר מכספי צדקה לא לו.....
צריך לזכור שהציבור החרדי על משפחתיו הברוכות , מלכתחילה מדובר על ציבור עני, וכמובן שאברכים - נזר הבריאה, שכלכלים עצמם ממשכורת אחת, עלולים להיות זקוקים, אבל לצערי , אני ראה מספיק משפחת בהן שני בי זוג עובדים והגיעו לפי פחת.....
אכן בערים חרדיותלחם (טרי...) בחינם.
איפה?אכן
באמצע שבוע
ובסופ"ש חלות
לא מתמצא אבל בד"כ ברמןאיפה?
איזה מאפיה?
מתי?לא מתמצא אבל בד"כ ברמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: