משפחה מאושרת
משתמש פעיל
כיום פריסייל חרדי, לפחות מכל העסקאות שבדקתי, אינו נותן כלל הטבה במחיר הדירה אלא אך ורק בתזמון תנאי התשלום.
צודקכיום פריסייל חרדי, לפחות מכל העסקאות שבדקתי, אינו נותן כלל הטבה במחיר הדירה אלא אך ורק בתזמון תנאי התשלום.
באופקים מוכרים לנו בכל העיתונים פריסיילים במחירים של מעל 13,000 אל"ש למטר .
בתנאים טובים של רק 7% בחתימה , וכל היתרה באיכלוס
ואתה בטוח שהמחיר באופקים זה 13,000 למטר בבניה חדשה
נמכרות ב 11,500 למר
כמה פעמים יחזרו על זה באשכולים השונים שפריסייל לא מפורסם בעיתוניםצודק
הנה דוגמא
באופקים מוכרים לנו בכל העיתונים פריסיילים במחירים של מעל 13,000 אל"ש למטר .
מפחיד !מה שכן אני יכול להגיד \
אני קניתי במחיר טוב דירה באור יהודה בחברת יובלים לפני כמעט שנה .
מאז המחיר עלה ועלה והתחילו לפרסם את הפרויקט גם בעיתון בפער רציני מהמחיר שקניתי
זה היה נראה לי רמאות כי הם מספרים שיעלה עוד ועוד בזמן שהמחיר כבר עלה
דיברתי לא מזמן עם משהו שמכיר טוב את המנכל הוא אמר שמעל 50 % קנו חרדים
מסכים, אם כי כיום זה יותר שיטת שיווק מאשר דירה במחיר מוזל.כולם פה כותבים בערך את אותו הדבר, אבל יש גם צד שני למטבע,
אני מכיר מקרוב אדם שקנה לפני 10 חודשים דירה בפריסייל, היום זה שווה בוודאות 200-300 אלף שקל יותר,
וזה לא מקרה אחד, צריך למצוא הזדמנויות טובות.
כןמסכים, אם כי כיום זה יותר שיטת שיווק מאשר דירה במחיר מוזל.
באופן אישי, בדקתי, וכ90% מהעסקאות המוצעות בשוק, יותר יקרות ממחיר שוק(מחיר ממוצע למט באותו אזור, וגודל דירה ע"פ מדלן ורשות המיסים).
מכיר אנשים שהשקיעו בפרוייקט דיור מוגן בהר חומה, בכ5,000 ש"ח נמוך ממחיר שוק, ועכשיו הדירות כבר מתומחרות ע"י הקבלן ב10% יותר, אגב שם זה פריסייל אמיתי לפני קבלת היתר בניה, כאשר רק לפני חודשיים קיבלו היתר).
וככזהפרוייקט דיור מוגן בהר חומה
בסופו של דבר, ע"פ הנתונים של מכירות הדירות, נמכרו בכל הארץ כמה אלפי דירות, כשמותכם רבים זה מהציבור הכללי, וגם מהציבור שלנ, רבים קנו לצורך מגורים, ולכן לדעתי לא תיהיה קריסה אולי בפרוייקטים מאוד ספציפיים, עם רוב חרדי מובהק, וגם שם, לדעתי אנשים יגרדו את מירב היכולות שלהם וישלימו רכישה.פשוט מסקרן אותי כבר להגיע לעוד 3 שנים ולראות את מה שהולך לקרות במגזר
עו"ד נתן רוזנבלט יש לו ע"ז פרק בספר שלו עם כל הצדדיםמה אתם אומרים על קניית דירה מכונס נכסים?
זה זול יותר?
מהם הסיכונים?
למה כן ולמה לא?
אתה צודק, אבל ספציפית שם יש יתרון מובהק על פני כל הדיור המוגן בכל הארץ, שבכל מקום דמי התפעול נעים בין 4,000+ מע"מ ל 8,000+ מע"מ, לא כולל חשבונות ולא כולל שכירות, או קניית הדירה, שם המחיר הוא 9,6 ש"ח למטר.כן
רק ששם השוק יהיה ממש מצוצמצם ..
כי כמו שכתבת זה -
וככזה
אפשר למכור רק לאכלוסיה הזקוקה לדיור מוגן
ולא למשפחות וכדו' , שהם למעשה המציבות ביקוש קשיח , והם הגורמות לעליית מחירים
ככל הידוע לי, הציבור שלנו לא משקיע בדופלקסים בסביון...ישנם הרבה פרוייקטים שמגבילים משקיעים, היזמים לא מטומטמים, הם רוצים שהפרוייקטים שלהם יהיו יוקרתיים
יוקרתיים לא הכוונה שתגור בשכנות עם יצחק תשובה, הכוונה שכמו שאצלינו החרדים ישנם פרוייקטים של בני תורה, ככה אדם חילוני ממוצע אינו רוצה לגור בפרוייקט שגרים שם כל המי ומי.ככל הידוע לי, הציבור שלנו לא משקיע בדופלקסים בסביון...
כך שלא נראה לי שיש קבלנים שיוותרו על קנית דירות מהם..
לא נראה לי שאנ"ש יתחילו לגור בפרוייקט של יובלים באור יהודה .בסופו של דבר, ע"פ הנתונים של מכירות הדירות, נמכרו בכל הארץ כמה אלפי דירות, כשמותכם רבים זה מהציבור הכללי, וגם מהציבור שלנ, רבים קנו לצורך מגורים, ולכן לדעתי לא תיהיה קריסה אולי בפרוייקטים מאוד ספציפיים, עם רוב חרדי מובהק, וגם שם, לדעתי אנשים יגרדו את מירב היכולות שלהם וישלימו רכישה.
תתפלא !ישנם הרבה פרוייקטים שמגבילים משקיעים, היזמים לא מטומטמים, הם רוצים שהפרוייקטים שלהם יהיו יוקרתיים
ככל הידוע לי, הציבור שלנו לא משקיע בדופלקסים בסביון...
כך שלא נראה לי שיש קבלנים שיוותרו על קנית דירות מהם..
אתה רק מחזק את דברי על המערבולת שהולכת להיות !!!יו
ככה אדם חילוני ממוצע אינו רוצה לגור בפרוייקט שגרים שם כל המי ומי.
לצערנו זהו זרם קבועפשוט עצוב לראות את מה שקורה בשוק.ב2027 תהיה הנפילה הגדולה של כל העשרים שמונים.אנשים ממנפים את עצמם לדעת (או שלא) לא לדירות למגורים שזה עוד בסדר אלא דירות להשקעות על סמך עלייה עוד שלוש שנים.פשוט כואב לראות עשרות אברכים (לא רק) שבטוחים שעשו בוננזה ונפלו בפח וקנו דירה יקרה יתר ממחיר השוק על סמך עליית ערך עתידית
הלוואי ואני טועה.אבל חוששני שאנחנו הולכים לשנים קשות במיוחד בציבור שלנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: