2020 ESTER
מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני מחפשת מתכון בלי ג'לטיןהנה לך
באיזה תבנית עושים את זה שיצא ככה?
אני מחפשת מתכון בלי ג'לטיןהנה לך
לקרין גורן ישאני מחפשת מתכון בלי ג'לטין
באיזה תבנית עושים את זה שיצא ככה?
את יכולה להכין את זה באצבעותמתחשק לי להכין אצבעות עלי פילו גבינה - למישהי יש רעיון למילוי קל להכנה + חומרים זמינים ?
תודה, אבל אני אפילו לא יודעת מה זה עלי מנגולד וכרישה...את יכולה להכין את זה באצבעות
חלבי - בויוס
שו הדא? בויוס בורקס פילו, גבינות וירק מהמטבח הטורקי זה רק נראה מפחיד האבל האמת שזה די פשוט. וכל כך טעים תבנית: תבנית עגולה בקוטר 30-32 ס"מ או תבנית מתכת לפיצה. לבצק חב' עלי פילו- מפשירים במקרר למספר שעות. 1/2 כוס שמ"ז להברשה או תרסיס שמן. חלמון טרוף. למלית 2 חב' מנגולד שטוף ובדוק שהוסרו ממנו...www.prog.co.il
עלי מנגולד זה עלי סלק בעצםתודה, אבל אני אפילו לא יודעת מה זה עלי מנגולד וכרישה...
בלי ג'לטין אי אפשר ככ, כי זה לא יהיה יציב. אלא אם את מגישה אותה ממש קפואה אני חושבת.אני מחפשת מתכון בלי ג'לטין
באיזה תבנית עושים את זה שיצא ככה?
עוקץ הדבורה ללא שקדים:מחפשת מתכון טוב לעוגת עוקץ הדבורה
6 | ביצי | ם |
½ 1כוס סוכר |
1 | חבילה אינסטנט פודינג וניל |
¼ 1כוס חלב | |
1 | שמנת מתוקה |
נראה לך שאפשר לוותר על השמנת חמוצה ? (לא אוהבים אצלינו)עוקץ הדבורה ללא שקדים:
עוגת עקיצת הדבורה
כמות: תבנית חפ"מ ענקית, גודל כוס מדידה: כוס נייר חפ"מ
החומרים לבסיסים:
¾ כוס חלב
6 ביצי ם ½ 1כוס סוכר
¾ כוס שמן
2כוסות קמח
½ 1כפיות אבקת אפיה
החומרים לקרם מילוי:
החומרים לציפוי:
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל ¼ 1כוס חלב 1 שמנת מתוקה
½ חבילת חמאה
2כפות קפה נמס
6כפות סוכר
1שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
בסיסים:
.1להקציף את החלבונים + ¾ כוס סוכר.
.2להקציף את החלמונים + ¾ כוס סוכר.
.3לאחד את 2התערובות בתנועות קיפול )אם מכינים במיקסר עומד חזק – אין צורך להפריד את
הביצים, ואפשר להקציף ביצים שלמות 8-10דקות, תוך הוספת הסוכר בהדרגה(
.4להוסיף את שאר חומרי הבסיסים בתנועות קיפול עדינות – לסירוגין נוזלים וקמח.
.5לצקת את הבלילה ל- 2תבניות חפ"מ )גודל ענק( מרופדות בנייר אפיה.
.6לאפות כל חלק 15דקות בתנור שחומם ל- 180מעלות.
מילוי:
.7להקציף את כל חומרי המילוי, לחלק ל- 2ולמרוח בין השכבות לאחר שהן מתקררות.
.8להקפיא עד שהקצפת העליונה מתקשה. )בסיס- קצפת-בסיס-קצפת(
ציפוי:
.9להמיס בסיר את כל חומרי הציפוי ולערבב היטב. )להשתדל להמיס את כל הגושים, לא נורא אם
נשארים מעט גושים קטנטנים. שמנת של טרה פחות מומלץ, מאד גושית(
.10לקרר את הקרם ולמרוח על העוגה.
אפשר להכין ולהקפיא?מקווה שזה עונה על הדרישות..
עוגת גבינה בלי להפריד ביצים!
החומרים:
- 5 ביצים
- חצי כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
- 250 מל שמנת חמוצה
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- חצי כוס קורנפלור
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל - 180 מעלות
- בקערת המיקסר שמים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל ומקציפים היטב
- מקציפים דקות ארוכות עד שהקצף אוורירי לבן ותפוח
- עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הגבינות ומערבבים
- עוצרים את המיקסר, מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים
- כשיש לנו בלילה אחידה, מוסיפים את האינסטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים הכל ביחד
- מערבבים לבלילה אחידה
- משמנים תבנית ויוצקים פנימה את הבלילה
- לתנור החם מכניסים תבנית גדולה של עוגה ויוצקים פנימה 2-3 כוסות מים
- על המים מניחים את התבנית עם העוגה
- אופים עשר דקות ב - 180 מעלות
- אחרי 10 דקות מורידים ל 160 מעלות ואופים כארבעים דקות
- אל תייבשו את העוגה!
- סוגרים את התנור, משאירים את העוגה בפנים עוד כחצי שעה
- אחרי כחצי שעה, מוציאים ומקררים לילה במקרר.
אני אישית לא ממליצה להקפיא, העוגה מגירה נוזלים וזה פחות טעים.אפשר להכין ולהקפיא?
מי יכולה לענות לי אחת ולתמיד1 מיכל שמנת לבישול
1/2 כוס רוטב צ׳ילי מתוק
אני אישית יותר אוהבת עם שמנת.מי יכולה לענות לי אחת ולתמיד
הום פרייז מגיע עם שמנת לבישול או לא?
ברשת מצאתי המון מתכונים בלי,
מה יותר טעים כתוספת לסלמון?
כמה כדורים בערך יוצא מכזו כמות?כדורי פררו רושה
החומרים:
250 גרם ביסקוויטים
100 גרם ופלים
(אני השתמשתי בוופלים לואקר, אבל אפשר מכל סוג שתרצו)
6 כפות ממרח נוגט
150 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם אגוזי לוז קלויים
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאת קקאו
60 גרם ברס
אופן ההכנה:
טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז,
ומעבירים להקפאה לשעתיים.
ציפוי:
ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרוגל.
מוסיפים את הברס ומערבבים.
נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה.
מכניסים למקפיא ומפשירים כ-5 דקןת לפני ההגשה.בתאבון!
צילום וסטיילנג: תהילה אביטן
לא יודעת לומר לך בדיוק, לפחות 30 כדורים קטנים.כמה כדורים בערך יוצא מכזו כמות?
כן, תמיסי 100 ג' שוקולד עם 2 כפות שמן.האם אפשר חלק לצפות בשוקולד לבן(בשביל היופי, אני רוצה לשלוח לגננות..)? אם כן אז מה להוסיף לשוקולד?
תודה רבה רבה!!לא יודעת לומר לך בדיוק, לפחות 30 כדורים קטנים.
אני תמיד מכפילה כמות כי זה טעים ברמות!!
יוצא לי 2 קופסאות של תבנית ח"פ גדולה.
כן, תמיסי 100 ג' שוקולד עם 2 כפות שמן.
כן@ה.בקר [אני לא יודעת אם פה המקום...]
בקשר למתכון שלך בקטיפה-עוגת גבינה אלפחורס,אפשר לוותר על הקוקוס המקורמל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: