העני תודה!סופלה גבינה
חיפשתי משהו שיהיה קינוח לשבועות.
רציתי משהו שיוגש חם.
בנוסף למוס ריבת חלב ושוקולד שאכין בעז"ה.
עשיתי ויצא טעים ברמות!!
העני תודה!סופלה גבינה
חיפשתי משהו שיהיה קינוח לשבועות.
רציתי משהו שיוגש חם.
בנוסף למוס ריבת חלב ושוקולד שאכין בעז"ה.
התפורר לי מצוין.העני הכנתי בשישי את הסופלה גבינה יצא מעדן!!!
(הוספתי קובית שוקולד כדי להרגיש שזה ממש סופלה)
לגבי הפירורים יצא לי מדי דביק והיה לי קשה לפורר מעל הגבינה מה שעשיתי הוספתי עוד סוכר ושקדים כדי שיהיה יותר פירורי
איך את פוררת?
אני מחפשת מתכון מוצלח ומנוסה לעוגת טריקולד
לא ניסיתי.בשקדים טחונים ברמה של קמח שקדים ...
תבנית ח"פ מלבנית רגילה לעוגהאיזה גודל תבנית?
לדעתך אפשר להשתמש בבסיס פאי מוכן של גפן?
וכל מי שמעלה מתכון לעוגה, נא לכתוב גודל תבנית.
@hbecker מהתמונה זה נראה שיש גם שכבת פירורים למטה?סופלה גבינה
חיפשתי משהו שיהיה קינוח לשבועות.
רציתי משהו שיוגש חם.
בנוסף למוס ריבת חלב ושוקולד שאכין בעז"ה.
רציתי גם שלא יהיה מאוד משמין.
משהו אישי שאוכל לקחת לעצמי [ולוותר על המוס] ולא להרגיש נקיפות מצפון. זה לא דיאטתי בהגדרה אבל יחסית לעוגות גבינה וקינוחים חלביים הוא סביר בהחלט.
הלכתי עם המחשבה להכין מין סופלה גבינה עם קראנצ' שקדים מעל.
יצא מושלם. לא מדי מתוק. אבל מתוק מספיק.
אצטרך להכין שוב לשבועות כי נשארו כרגע רק בודדים מתוך 16 יחידות שהכנתי. לא מיהרתי להקפיא. שילמתי מחיר.
רכיבים ל-16 קוקטים קטנים. [לא הגדולים ממש ולא הפצפונים] קוטר של בערך 4 ס"מ
500 גרם גבינה לבנה 5%
1 פודינג וניל
1 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס קמח
קמצוץ קינמון [אפשר לוותר מי שלא אוהב]
4 סוכר וניל
1 שמנת חמוצה 15%
מערביים את כל הרכיבים בקערה עד לקבלת קרם חלק
ממלאים בקוקטים לגובה 2/3-3/4. התערובת עולה באפיה ואח"כ צונחת קצת אבל אם ממלאים מדי היא תגלוש.
מכינים קראנצ' שקדים:
1 כוס קמח שקדים
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
מערבבים לקבלת פירורים.
מפזרים פירורים על תערובת הגבינה.
אופים ב 180 מעלות כ-15-18 דקות. בתנור שחומם מראש.
הסופלה מוכן כאשר הוא יציב במגע.
כוסות חד פעמי פשוטים כמו בכל המתכונים שלי.
האמת- שהם טעימים חמים, רותחים. וטעימים גם קרים.
מחממים לפי ההגשה על הפלטה.
צפה בקובץ המצורף 658073
@big smile מה גודל התבנית? תודהעוגת גבינה בציפוי ריבת חלב,
מתכון הדגל המשפחתי.
היתרון הוא שהחומרים זמינים, יחסית.
לבסיס:
250 גר' ביסקויטים מפוררים
1 חב' חמאה מומסת
מערבבים ושטחים על תבנית גדולה
למילוי:
6 ביצים
2 כוסות סוכר
750 גרם גבינה לבנה
2 שמנת חמוצה
1 אשל
1 פודינג וניל
8 כפות קמח
מקציפים חלבונים עם כוס סוכר, מערבבים את יתר החומרים,
מקפלים לתוך הקצף ואופים 45 דקות על 180 מעלות,
לציפוי:
2 שמנת חמוצה
250 גרם ריבת חלב.
מערבבים את השמנת עם ריבת החלב, שופכים על העוגה החמה
ואופים עוד 10 דקות.
תודה!טריקולד
יש לך לינק?אם את רוצה טריקולד על בסיס שמנת וקרם אינגלייז שהיא יותר מוסית ועשירה יש למלכי אדלר מתכון.
אם את רוצה הכנה פשוטה יותר פשוט תכיני שלשה גנאשים, תקציפי אותם ותקפיאי בשכבות.
אני הכנתי ביום שישי את זאת-אני מחפשת מתכון מוצלח ומנוסה לעוגת טריקולד
היה לי בעבר מתכון עם ג'לטין ויצא בטעם קרוב יותר לפלסטיק,תודה!
זה בעצם לא אותו מתכון שיש בתמונה בפנים, נכון?
כי במתכון השכבה העליונה זה רק גנאש, ובתמונה זה נראה עוד שכבת מוס..
ואין ג'לטין? זה נשאר יציב בכ"ז?
את עשית שכבה נוספת?היה לי בעבר מתכון עם ג'לטין ויצא בטעם קרוב יותר לפלסטיק,
הכנתי לבת מצווה של הבת שלי, התמונה של העוגה שלי. כי זריתי מעל בוטנים מסוכרים שבורים.
הפודינג מקשה אותה.
הבסיס הוא נחשב השכבה השלישיתאת עשית שכבה נוספת?
כי במתכון מצוינות רק 2 שכבות
וכמה זמן מראש אפשר להכין?
אחסון במקפיא או מקרר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: