חגים שבועות- מתוקים- עוגות/עוגיות/קינוחים

טוצ'ה

משתמש מקצוען
פרלינים חלביים משובחים במיוחד .

250גרם שוקול לבן חלבי
2 כפות שמן
70 גרם פיסטוק לא קלוי , פוק לפרורים גסים
3 כפות עוגיות לוטוס דפוק גס

להמיס את השוקולד ולהוסיף את שאר החומרים

ניתן ליצוק לתוך תבנית כדורים

להקפיא


זהירות, ממכר (עדיף להיות בשריים) צפה בקובץ המצורף 655128צפה בקובץ המצורף 655130
נראה מעולה!
אין לי משקל בבית. יודעת לומר לי כמה זה 70 גר פיסטוק?
בלוטוס כן מופיע כפות.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קוקטים-עטרות נייר\מנג'טים
 

שרית100

משתמש מקצוען
סופלה גבינה

חיפשתי משהו שיהיה קינוח לשבועות.
רציתי משהו שיוגש חם.
בנוסף למוס ריבת חלב ושוקולד שאכין בעז"ה.

רציתי גם שלא יהיה מאוד משמין.
משהו אישי שאוכל לקחת לעצמי [ולוותר על המוס] ולא להרגיש נקיפות מצפון. זה לא דיאטתי בהגדרה אבל יחסית לעוגות גבינה וקינוחים חלביים הוא סביר בהחלט.

הלכתי עם המחשבה להכין מין סופלה גבינה עם קראנצ' שקדים מעל.

יצא מושלם. לא מדי מתוק. אבל מתוק מספיק.
אצטרך להכין שוב לשבועות כי נשארו כרגע רק בודדים מתוך 16 יחידות שהכנתי. לא מיהרתי להקפיא. שילמתי מחיר.


רכיבים ל-16 קוקטים קטנים. [לא הגדולים ממש ולא הפצפונים] קוטר של בערך 4 ס"מ

500 גרם גבינה לבנה 5%
1 פודינג וניל
1 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס קמח
קמצוץ קינמון [אפשר לוותר מי שלא אוהב]
4 סוכר וניל
1 שמנת חמוצה 15%

מערביים את כל הרכיבים בקערה עד לקבלת קרם חלק

ממלאים בקוקטים לגובה 2/3-3/4. התערובת עולה באפיה ואח"כ צונחת קצת אבל אם ממלאים מדי היא תגלוש.

מכינים קראנצ' שקדים:
1 כוס קמח שקדים
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר

מערבבים לקבלת פירורים.
מפזרים פירורים על תערובת הגבינה.

אופים ב 180 מעלות כ-15-18 דקות. בתנור שחומם מראש.

הסופלה מוכן כאשר הוא יציב במגע.


כוסות חד פעמי פשוטים כמו בכל המתכונים שלי.

האמת- שהם טעימים חמים, רותחים. וטעימים גם קרים.


מחממים לפי ההגשה על הפלטה.
צפה בקובץ המצורף 658073

נשמע מהמם!

יש לי בבית שקדים טחונים, אוכל להשתמש במקום קמח שקדים?

אני מבינה שזה בלי בסיס בצק קודם, נכון? כי בתמונה זה נראה כאילו השכבה למטה כהה יותר, סתם בגלל האפיה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נשמע מהמם!

יש לי בבית שקדים טחונים, אוכל להשתמש במקום קמח שקדים?

אני מבינה שזה בלי בסיס בצק קודם, נכון? כי בתמונה זה נראה כאילו השכבה למטה כהה יותר, סתם בגלל האפיה?
נכון
בחלקם הידקתי מתערובת הפירורים לתחתית.
בחלקם לא.
מיותר לדעתי.

את יכולה שקדים טחונים דק דק
 

זהר מושקוביץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
העליתי בח"נ אבל מעלה גם כאן.
מתכון של מגנום עוגת גבינה שהעלתה ברוכי קופטייל באתר "רחוב האמן".
מתכון קל להכנה, מרשים מאד,וטעים עוד יותר!
מצרפת תמונה שתראו עד כמה יפה זה יוצא, גם למי שהיא לא קונדיטורית...
צפה בקובץ המצורף 657782צפה בקובץ המצורף 657783
נראה טובבב
נראה לי שיהיו כאן כמה אנשים שמחים בשבועות בזכותך
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני מכינה לפעמים
שוקולד עם תוספות
קל קל קל ומרשים

ממיסה 4 חב' שוקולד חלבי\מריר\לבן עם 4 כפות שמן (ללבן מוסיפה רק 2)
שופכת לתבנית ח"פ בינונית
ומניחה מעל תוספות, כמו פיצוחים קלויים מלוחים, חמוציות, אגוזי לוז טבעיים, בייגלה, קליקים קטנים בצבעים לבן שחור, עדשים, מרשמלו קטן וכו'.
אחרי שמצטנן ומתקשה שוברת לחתיכות פריסטייל

מדהים ומרשים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני מכינה לפעמים
שוקולד עם תוספות
קל קל קל ומרשים

ממיסה 4 חב' שוקולד חלבי\מריר\לבן עם 4 כפות שמן (ללבן מוסיפה רק 2)
שופכת לתבנית ח"פ בינונית
ומניחה מעל תוספות, כמו פיצוחים קלויים מלוחים, חמוציות, אגוזי לוז טבעיים, בייגלה, קליקים קטנים בצבעים לבן שחור, עדשים, מרשמלו קטן וכו'.
אחרי שמצטנן ומתקשה שוברת לחתיכות פריסטייל

מדהים ומרשים
קוראים לזה chocolate bark

וזה באמת מוצלח.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אוקיי
מכירה את זה מישראל...
ממתכונים ישראלים
 

כיפת ברזל

משתמש פעיל
אני מכינה לפעמים
שוקולד עם תוספות
קל קל קל ומרשים

ממיסה 4 חב' שוקולד חלבי\מריר\לבן עם 4 כפות שמן (ללבן מוסיפה רק 2)
שופכת לתבנית ח"פ בינונית
ומניחה מעל תוספות, כמו פיצוחים קלויים מלוחים, חמוציות, אגוזי לוז טבעיים, בייגלה, קליקים קטנים בצבעים לבן שחור, עדשים, מרשמלו קטן וכו'.
אחרי שמצטנן ומתקשה שוברת לחתיכות פריסטייל

מדהים ומרשים
בתור מה מגישים את זה? ואיך? ולצד מה?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
חטיף או בתור סנטר פיס (ככה קוראים לזה?)
כמו פרלינים,
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מישהי מכירה מתכון טוב לקרמבל תפוחים וגבינה?

לא מסובך, אבל מדוייק.
 

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תכליס , מה זה הקוקטים? יש מצב לתמונה
Screenshot from 2020-05-24 00-52-47.png
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אני מחפשת מתכון מוצלח ומנוסה לעוגת טריקולד
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אם את רוצה טריקולד על בסיס שמנת וקרם אינגלייז שהיא יותר מוסית ועשירה יש למלכי אדלר מתכון.
אם את רוצה הכנה פשוטה יותר פשוט תכיני שלשה גנאשים, תקציפי אותם ותקפיאי בשכבות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה