המתכון לא נראה שייך לתמונהאת המתכון הזה קיבלתי מחברה
עכשיו כשהלכתי להביא אותו אני רואה שנראה לי שזה המתכון שכתוב על הביסקויטים של אסם
ואם כן אז נראה לי שכבר שמו אם זה בתחילת ההודעות
בכל מקרה אני יעלה אותות פה שלא יכעסו שהעלתי תמונה בלי מתכון..
לבסיס:
200 גר' שוקולד מריר
100 גר'חמאה
1/2 כוס סוכר
1 כוס חלב
30בסקויטים קצוצים דק
לערבב בסיר על אש נמוכה להוסיף את הבסקויטים לערבב ולצקת ל 2 אינגלישקייק
לשכבה השניה:
1 חב' שמנת מתוקה
3 כפות פודינג
להקציף עם הפודינג ולצקת מעל שכבת הבסקויטים
לציפוי שוקולד:
100 גר' שוקולד חלבי
100מ"ל שמנת מתוקה
להמיס את השוקולד בסיר להוסיף את השמנת ולערבב
לצקת מעל העוגה ולהקפיא
גם מתכון בלי תמונה צריך להימחק לא?!אני מזכירה: תמונה בלי מתכון תימחק מכיון שהפורום נועד לשיתוף במתכונים ורזי הבישול והאפיה.
אז בבקשה, תני מתכון.
לאגם מתכון בלי תמונה צריך להימחק לא?!
את יכולה בציון המקוריש לי מתכון לעוגת גבינה הכי אבל באמת הכי מדהימה שיש
קצת מורכבת אבל אם נצמדים להוראות הפשוטות יוצאת עוגה מהאגדות!
רק מה?
המתכון הוא מאתר באנגלית שיש בו גם מתכונים לא כשרים,
לפיכך אסור להעלות לינק לכאן,
השאלה אם מותר לכתוב כאן רק את שם האתר או את שם השפית שם?
@hbecker ?
הכנתי אתמול סופלה גבינה. ממש טעיםיש למישהי/ו רעיון לעוגת גבינה / מאפה חלבי ולא מלא בחמאות / שמנות?
לא מטעמי דיאטה אלא שזה יוצר בעיות עיכול לכמה אצלי שקצת רגישים ללקטוז..
יופי.את יכולה בציון המקור
גם מתכון בלי תמונה צריך להימחק לא?!
אני אישית לא מנסה מתכונים אם לא ראיתי בעיניים למה כוונת המשורר...
כמה כדורים יוצא מהכמות הזו?כדורי גבינה חלביים
2 כוסות ביסקוויטים מפוררים
חצי כוס סוכר
חצי חבילה חמאה (50 גר')
250 גרם גבינה
1 סוכר וניל
לערבב את החומרים , ליצור כדורים
לגרד על צלחת שוקולד חלבי
ולגלגל את הכדורים על הצלחת עם השוקולד המגורד עד לעיטוף
( הכי קל להוזיז את הצלחת הלוך ושוב )
להקפיא ולהוציא כחצי שעה לפני ההגשה .
את לא חייבת לנסותאני אישית לא מנסה מתכונים אם לא ראיתי בעיניים למה כוונת המשורר...
אבל יש כאלה שאין להם בעיה עם זה..
עדיין ברור שזה יותר נחמד ומועיל שיש תמונות
(לכן לפעמים שמעלים פה מתכונים אני הולכת לד"ר גוגל להבין על מה מדובר פה..ורק אז אני רואה אם זה מתאים לי או לא..)
אפשר קישור בבקשה.כן.
אני הזמנתי מאליאקספרס
כעת כבר יש בחנויות המתמחות במוצרי אפייה
ההבדל לא קריטי במחיר
אפשר קישור בבקשה.
איזה גודל תבנית?איזה אשכול כיפי,
והנה מתכון הדגל שלי-
עוגת גבינה וריבת חלב משובחת במיוחד- כל מי שהכינה פעם-התמכרה
לתערובת הגבינה:
- 400 גר' ביסקוויטים טחונים
- 1 חב' חמאה
- חצי חבילת מרגרינה מחמאה
- מעבדים לבצק ושוטחים בתבנית
- מורחים על הבצק בנדיבות ריבת חלב-בערך חצי קופסא
- גבינת טוב-טעם 400 גר'
- גבינה 9% 250 גר'
- 1/2 כוס סוכר
- 2 ביצים שלמות
- כוס חלב
- 2 כפות קורנפלור / קמח תפו"א
- 1 שמנת חמוצה
- סוכר וניל
- לערבב היטב, לשפוך לתבנית, לזלף מלמעלה ריבת חלב בצורות שונות- הכיף הוא שהריבה גמישה ואפשר להזיז אותה בעדינות עם קיסם עד לקבלת ה"ציור" הרצוי
לאפות שעה בדיוק בתנור מחומם מראש על 150°, לאחמ"כ להשהות בתנור כבוי כרבע שעה
ממתינה בקוצרוחהכנתי אתמול סופלה גבינה. ממש טעים
מתכון בעז"ה בהמשך היום
מקווה להגיע לזה עוד הערב.ממתינה בקוצרוח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: