חגים שבועות- מתוקים- עוגות/עוגיות/קינוחים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
004.jpg


003.jpg
 

קוי דמיון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
את המתכון הזה קיבלתי מחברה
עכשיו כשהלכתי להביא אותו אני רואה שנראה לי שזה המתכון שכתוב על הביסקויטים של אסם
ואם כן אז נראה לי שכבר שמו אם זה בתחילת ההודעות
בכל מקרה אני יעלה אותות פה שלא יכעסו שהעלתי תמונה בלי מתכון..

לבסיס:
200 גר' שוקולד מריר
100 גר'חמאה
1/2 כוס סוכר
1 כוס חלב
30בסקויטים קצוצים דק

לערבב בסיר על אש נמוכה להוסיף את הבסקויטים לערבב ולצקת ל 2 אינגלישקייק

לשכבה השניה:
1 חב' שמנת מתוקה
3 כפות פודינג

להקציף עם הפודינג ולצקת מעל שכבת הבסקויטים

לציפוי שוקולד:
100 גר' שוקולד חלבי
100מ"ל שמנת מתוקה

להמיס את השוקולד בסיר להוסיף את השמנת ולערבב
לצקת מעל העוגה ולהקפיא
המתכון לא נראה שייך לתמונה
בתמונה יש עוד שכבה חומה מעל לגאנש
 

ששונית

משתמש מקצוען
יש לי מתכון לעוגת גבינה הכי אבל באמת הכי מדהימה שיש
קצת מורכבת אבל אם נצמדים להוראות הפשוטות יוצאת עוגה מהאגדות!
רק מה?
המתכון הוא מאתר באנגלית שיש בו גם מתכונים לא כשרים,
לפיכך אסור להעלות לינק לכאן,
השאלה אם מותר לכתוב כאן רק את שם האתר או את שם השפית שם?
@hbecker ?
 

קפה קפה

משתמש מקצוען
יש למישהי/ו רעיון לעוגת גבינה / מאפה חלבי ולא מלא בחמאות / שמנות?
לא מטעמי דיאטה אלא שזה יוצר בעיות עיכול לכמה אצלי שקצת רגישים ללקטוז..
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יש לי מתכון לעוגת גבינה הכי אבל באמת הכי מדהימה שיש
קצת מורכבת אבל אם נצמדים להוראות הפשוטות יוצאת עוגה מהאגדות!
רק מה?
המתכון הוא מאתר באנגלית שיש בו גם מתכונים לא כשרים,
לפיכך אסור להעלות לינק לכאן,
השאלה אם מותר לכתוב כאן רק את שם האתר או את שם השפית שם?
@hbecker ?
את יכולה בציון המקור
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יש למישהי/ו רעיון לעוגת גבינה / מאפה חלבי ולא מלא בחמאות / שמנות?
לא מטעמי דיאטה אלא שזה יוצר בעיות עיכול לכמה אצלי שקצת רגישים ללקטוז..
הכנתי אתמול סופלה גבינה. ממש טעים
מתכון בעז"ה בהמשך היום
 

אלגנטי

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
גם מתכון בלי תמונה צריך להימחק לא?!
אני אישית לא מנסה מתכונים אם לא ראיתי בעיניים למה כוונת המשורר...
אבל יש כאלה שאין להם בעיה עם זה..
עדיין ברור שזה יותר נחמד ומועיל שיש תמונות
(לכן לפעמים שמעלים פה מתכונים אני הולכת לד"ר גוגל להבין על מה מדובר פה..ורק אז אני רואה אם זה מתאים לי או לא..)
 

אבן ספיר

משתמש מקצוען
כדורי גבינה חלביים

2 כוסות ביסקוויטים מפוררים
חצי כוס סוכר
חצי חבילה חמאה (50 גר')
250 גרם גבינה
1 סוכר וניל

לערבב את החומרים , ליצור כדורים

לגרד על צלחת שוקולד חלבי

ולגלגל את הכדורים על הצלחת עם השוקולד המגורד עד לעיטוף

( הכי קל להוזיז את הצלחת הלוך ושוב )

להקפיא ולהוציא כחצי שעה לפני ההגשה .
כמה כדורים יוצא מהכמות הזו?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני אישית לא מנסה מתכונים אם לא ראיתי בעיניים למה כוונת המשורר...
אבל יש כאלה שאין להם בעיה עם זה..
עדיין ברור שזה יותר נחמד ומועיל שיש תמונות
(לכן לפעמים שמעלים פה מתכונים אני הולכת לד"ר גוגל להבין על מה מדובר פה..ורק אז אני רואה אם זה מתאים לי או לא..)
את לא חייבת לנסות
אבל גם לא כל אחת שמכינה משהן, מצלמת אותו.

להביא מתכון בלי תמונה זה מתקבל לחלוטין וגם בספרי בישול לא תמיד יש תמונה לכל מתכון
להביא תמונה בלי מתכון זה מקסים, לפורום אומנות ויצירה. לא לפורום שמטרתו מתן מידע ומתכונים ולא תמונות של יצירות קולינריות.
 

טוצ'ה

משתמש מקצוען
העליתי בח"נ אבל מעלה גם כאן.
מתכון של מגנום עוגת גבינה שהעלתה ברוכי קופטייל באתר "רחוב האמן".
מתכון קל להכנה, מרשים מאד,וטעים עוד יותר!
מצרפת תמונה שתראו עד כמה יפה זה יוצא, גם למי שהיא לא קונדיטורית...
20190916_081508.jpg
20190916_082116.jpg
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

GULY EICHEN

משתמש מקצוען
איזה אשכול כיפי,
והנה מתכון הדגל שלי-
עוגת גבינה וריבת חלב משובחת במיוחד- כל מי שהכינה פעם-התמכרה
  • 400 גר' ביסקוויטים טחונים
  • 1 חב' חמאה
  • חצי חבילת מרגרינה מחמאה
  • מעבדים לבצק ושוטחים בתבנית
  • מורחים על הבצק בנדיבות ריבת חלב-בערך חצי קופסא
לתערובת הגבינה:
  • גבינת טוב-טעם 400 גר'
  • גבינה 9% 250 גר'
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 ביצים שלמות
  • כוס חלב
  • 2 כפות קורנפלור / קמח תפו"א
  • 1 שמנת חמוצה
  • סוכר וניל
  • לערבב היטב, לשפוך לתבנית, לזלף מלמעלה ריבת חלב בצורות שונות- הכיף הוא שהריבה גמישה ואפשר להזיז אותה בעדינות עם קיסם עד לקבלת ה"ציור" הרצוי
לאפות שעה בדיוק בתנור מחומם מראש על 150°, לאחמ"כ להשהות בתנור כבוי כרבע שעה
איזה גודל תבנית?
לדעתך אפשר להשתמש בבסיס פאי מוכן של גפן?
וכל מי שמעלה מתכון לעוגה, נא לכתוב גודל תבנית.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
סופלה גבינה

חיפשתי משהו שיהיה קינוח לשבועות.
רציתי משהו שיוגש חם.
בנוסף למוס ריבת חלב ושוקולד שאכין בעז"ה.

רציתי גם שלא יהיה מאוד משמין.
משהו אישי שאוכל לקחת לעצמי [ולוותר על המוס] ולא להרגיש נקיפות מצפון. זה לא דיאטתי בהגדרה אבל יחסית לעוגות גבינה וקינוחים חלביים הוא סביר בהחלט.

הלכתי עם המחשבה להכין מין סופלה גבינה עם קראנצ' שקדים מעל.

יצא מושלם. לא מדי מתוק. אבל מתוק מספיק.
אצטרך להכין שוב לשבועות כי נשארו כרגע רק בודדים מתוך 16 יחידות שהכנתי. לא מיהרתי להקפיא. שילמתי מחיר.


רכיבים ל-16 קוקטים קטנים. [לא הגדולים ממש ולא הפצפונים] קוטר של בערך 4 ס"מ

500 גרם גבינה לבנה 5%
1 פודינג וניל
1 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס קמח
קמצוץ קינמון [אפשר לוותר מי שלא אוהב]
4 סוכר וניל
1 שמנת חמוצה 15%

מערביים את כל הרכיבים בקערה עד לקבלת קרם חלק

ממלאים בקוקטים לגובה 2/3-3/4. התערובת עולה באפיה ואח"כ צונחת קצת אבל אם ממלאים מדי היא תגלוש.

מכינים קראנצ' שקדים:
1 כוס קמח שקדים
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר

מערבבים לקבלת פירורים.
מפזרים פירורים על תערובת הגבינה.

אופים ב 180 מעלות כ-15-18 דקות. בתנור שחומם מראש.

הסופלה מוכן כאשר הוא יציב במגע.


כוסות חד פעמי פשוטים כמו בכל המתכונים שלי.

האמת- שהם טעימים חמים, רותחים. וטעימים גם קרים.


מחממים לפי ההגשה על הפלטה.
IMG_4083.jpg
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה