כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

חגים שבועות- מלוחים. כל מה שהוא לא מתוק.

רחלים

חומרי הוראה מדהימים, לבית, לגן ולכיתה ttps://www.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
את בטוחה???
אני בהלם!! בחיים לא ראיתי!

פרמזן??
משהו חדש?
עם חותמת כזו?
יש של משק צוריאל בהכשר איגוד הרבנים
לכידה.JPG
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
זה פרמזן?
ו @shira bira אתמול הכנתי את האצבעות פילו שלך
שמתי במקום פרמזן חצי גבינת חמד וחצי גבינה צהובה
הקפאתי חצי ואפיתי חצי
יצא מושלם!
אגב, השתמשתי לציפוי גם בשומשום שחור.
מעדן ממש.
תודה שעדכנת אם כי הן של רחלי קרוט ולא שלי.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
תודה שעדכנת אם כי הן של רחלי קרוט ולא שלי.
את הבאת אותן לידיעתי
אני רוצה להתאים להן רוטב להגשה כפתיח בשבועות
מתלבטת אם רוטב חמוץ מתוק כמו של אגרול או רוטב יותר אוממי של פטריות או גבינה.
מה אומרת?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
את הבאת אותן לידיעתי
אני רוצה להתאים להן רוטב להגשה כפתיח בשבועות
מתלבטת אם רוטב חמוץ מתוק כמו של אגרול או רוטב יותר אוממי של פטריות או גבינה.
מה אומרת?
דעתי שהייתי מגישה עם סלט ירוק של עשבי תיבול.
:)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
בלי שום מתבל?
כי אני מכינה טאבולה עם גבינות, אבל חשבתי שמתאים פה גם רוטב (לקשקש אותו על הצלחת מתחת לאצבעות) אם מגישים את האצבעות כמנה
לא?
בלי מטבל.
סלט של כוסברה, פטרוזיליה, נענע, קוצצים ומתבלים בשמן מלח פלפל לימון ואפשר גם סילאן. מפזרים מעט קשיו.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
בלי מתבל.
סלט של כוסברה, פטרוזיליה, נענע, קשיו, מתבלים בשמן מלח פלפל לימון ואפשר גם סילאן. מפזרים מעט קשיו.
היי, זה המתכון של הסלט הירוק של מסעדת אנטריקוט!
תוסיפי לזה גבינות, קצת בורגול או חיטה חלוטים והגעת לטאבולה מושלמת שאני מתכננת לעשות בלאו הכי (אני אישית מוסיפה גם חמוציות)
בכל זאת חשבתי לשים רוטב.... טוב נראה.
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
זה פרמזן?
ו @shira bira אתמול הכנתי את האצבעות פילו שלך
שמתי במקום פרמזן חצי גבינת חמד וחצי גבינה צהובה
הקפאתי חצי ואפיתי חצי
יצא מושלם!
אגב, השתמשתי לציפוי גם בשומשום שחור.
מעדן ממש.
סליחה באיזה צורה את מקפיאה אחרי שמלאת גם את הבטטות וגם מאת הגבינה/? תודה.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
סליחה באיזה צורה את מקפיאה אחרי שמלאת גם את הבטטות וגם מאת הגבינה/? תודה.
הכנתי את המילוי
מילאתי את דפי הבצק וקיפלתי כמו בהוראות
ושמתי בקופסה שטוחה הם יוצאים יבשים ויפים
בין שכבה לשכבה שמתי נייר אפיה
וממש לפני שבועות אני יעביר לתבנית
ירסס בשמן ובשומשום וישים בתנור
 

רחלים

חומרי הוראה מדהימים, לבית, לגן ולכיתה ttps://www.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
זה לא פרמז'ן
אבל דומה לה בתכונות שלה
לפי מה שידוע לי, זה כן. רק שאסור להם לקרוא לה פרמז'ן. כך זכור לי,
בכל אופן היא התחליף לפרמז'ן.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לפי מה שידוע לי, זה כן. רק שאסור להם לקרוא לה פרמז'ן. כך זכור לי,
בכל אופן היא התחליף לפרמז'ן.
היא תחליף כי היא דומה לו בתכונות
אבל זה לא פרמז'ן
וכתבתי שהיא דומה לה בתכונותיה
ואז היא ממילא מהווה תחליף מעולחה לפרמז'ן


הלכתי לבדוק כדי לראות אם טעיתי:
אז הנה מאתר מחלבות גד, 9 דברים שלא ידעתם על גבינת גרנה פנדו

6. גרנה פדנו דומה מאוד לפרמזן בתכונותיה שתיהן בנות מיוחסות של צפון איטליה, מתיישנות בגלגלי ענק ומתאימות כמו שהן לבישול, אפייה ואכילה ולשתיהן טעם אוממי ממכר. הגרנה פדנו מעשירה את המרקם של כל תבשיל שהיא מצוותת אליו ומוסיפה קשת רחבה של טעמים. היא מתפרקת בחום ונמסכת לתוך פסטה, ריזוטו או פולנטה כמעט בלי להותיר משקעים שומניים או נוקשים. לכן רוב המתכונים האיטלקיים מעדיפים גרנה פדנו על פני פרמזן.

כאן אפשר ללמוד עוד על הגבינות האלו והבדל ביניהן
 

רחלים

חומרי הוראה מדהימים, לבית, לגן ולכיתה ttps://www.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
היא תחליף כי היא דומה לו בתכונות
אבל זה לא פרמז'ן
וכתבתי שהיא דומה לה בתכונותיה
ואז היא ממילא מהווה תחליף מעולחה לפרמז'ן


הלכתי לבדוק כדי לראות אם טעיתי:
אז הנה מאתר מחלבות גד, 9 דברים שלא ידעתם על גבינת גרנה פנדו

6. גרנה פדנו דומה מאוד לפרמזן בתכונותיה שתיהן בנות מיוחסות של צפון איטליה, מתיישנות בגלגלי ענק ומתאימות כמו שהן לבישול, אפייה ואכילה ולשתיהן טעם אוממי ממכר. הגרנה פדנו מעשירה את המרקם של כל תבשיל שהיא מצוותת אליו ומוסיפה קשת רחבה של טעמים. היא מתפרקת בחום ונמסכת לתוך פסטה, ריזוטו או פולנטה כמעט בלי להותיר משקעים שומניים או נוקשים. לכן רוב המתכונים האיטלקיים מעדיפים גרנה פדנו על פני פרמזן.

כאן אפשר ללמוד עוד על הגבינות האלו והבדל ביניהן
מעניין,
קראתי את הקישור ולפי מה שכתוב שם,
זו אותה גבינה, מיוצרת באותו התהליך רק בחבל מחוז אחר ולא בפרמיג'אנו המקום בו מייצרים את הפרמז'ן.
ולכן, הם כ"כ גאוותנים ולא מאשרים לה להקרא פרמז'ן.

ציטוט: כל גבינה אחרת המיוצרת בתהליך דומה או זהה אך אינה מיוצרת באיזור הפרמיג'אנו נקראת גראנה פדנה. טעמה זהה לפרמיג'אנו אך מביני דבר טוענים שהוא רחוק מטעמה של פרמיג'אנו כרחוק מזרח ממערב.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מעניין,
קראתי את הקישור ולפי מה שכתוב שם,
זו אותה גבינה, מיוצרת באותו התהליך רק בחבל מחוז אחר ולא בפרמיג'אנו המקום בו מייצרים את הפרמז'ן.
ולכן, הם כ"כ גאוותנים ולא מאשרים לה להקרא פרמז'ן.

ציטוט: כל גבינה אחרת המיוצרת בתהליך דומה או זהה אך אינה מיוצרת באיזור הפרמיג'אנו נקראת גראנה פדנה. טעמה זהה לפרמיג'אנו אך מביני דבר טוענים שהוא רחוק מטעמה של פרמיג'אנו כרחוק מזרח ממערב.
זה תהליך יצור אחר ואז מפק משהו שהוא אחר אבל דומה מאו בכל התכונות
המראה שלהם אגב, גם קצת שונה.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מתכון שפרסמתי כבר בעבר כאן בפורום.
טעים בצורה לא יאמנת ומשמין באותה מידה.
מתכון של נירה רוסו עם מעט שינויים של אמא שלי.

בואיקוס - לחמניות גבינה בלקניות
..................
@java
הלחמניות הם רכות?
מתאים לנגב עם מטבלים?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@java
הלחמניות הם רכות?
מתאים לנגב עם מטבלים?
קוראים לזה לחמניות, אבל מעשית זה יותר מאפה גבינה עשיר.
לטבול במטבלים תמיד אפשר,
אבל זה לא ממלא פונקציה של לחמניה אלא יותר של תוספת.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה