אני רואה באתר של תנובה שהשנה זה לא.את בטוחה???
אני בהלם!! בחיים לא ראיתי!
פרמזן??
משהו חדש?
עם חותמת כזו?
צפה בקובץ המצורף 884913
איפה קונים??
תודה
שנה שעברה היה להם.
אני רואה באתר של תנובה שהשנה זה לא.את בטוחה???
אני בהלם!! בחיים לא ראיתי!
פרמזן??
משהו חדש?
עם חותמת כזו?
צפה בקובץ המצורף 884913
איפה קונים??
תודה
יש של משק צוריאל בהכשר איגוד הרבניםאת בטוחה???
אני בהלם!! בחיים לא ראיתי!
פרמזן??
משהו חדש?
עם חותמת כזו?
זה פרמזן?יש של משק צוריאל בהכשר איגוד הרבנים
צפה בקובץ המצורף 885167
תודה שעדכנת אם כי הן של רחלי קרוט ולא שלי.זה פרמזן?
ו @shira bira אתמול הכנתי את האצבעות פילו שלך
שמתי במקום פרמזן חצי גבינת חמד וחצי גבינה צהובה
הקפאתי חצי ואפיתי חצי
יצא מושלם!
אגב, השתמשתי לציפוי גם בשומשום שחור.
מעדן ממש.
את הבאת אותן לידיעתיתודה שעדכנת אם כי הן של רחלי קרוט ולא שלי.
דעתי שהייתי מגישה עם סלט ירוק של עשבי תיבול.את הבאת אותן לידיעתי
אני רוצה להתאים להן רוטב להגשה כפתיח בשבועות
מתלבטת אם רוטב חמוץ מתוק כמו של אגרול או רוטב יותר אוממי של פטריות או גבינה.
מה אומרת?
בלי שום מתבל?דעתי שהייתי מגישה עם סלט ירוק של עשבי תיבול.
בלי מטבל.בלי שום מתבל?
כי אני מכינה טאבולה עם גבינות, אבל חשבתי שמתאים פה גם רוטב (לקשקש אותו על הצלחת מתחת לאצבעות) אם מגישים את האצבעות כמנה
לא?
היי, זה המתכון של הסלט הירוק של מסעדת אנטריקוט!בלי מתבל.
סלט של כוסברה, פטרוזיליה, נענע, קשיו, מתבלים בשמן מלח פלפל לימון ואפשר גם סילאן. מפזרים מעט קשיו.
אולי אחרות תוכלנה להציע.בכל זאת חשבתי לשים רוטב.... טוב נראה.
זה לא פרמז'ןיש של משק צוריאל בהכשר איגוד הרבנים
צפה בקובץ המצורף 885167
סליחה באיזה צורה את מקפיאה אחרי שמלאת גם את הבטטות וגם מאת הגבינה/? תודה.זה פרמזן?
ו @shira bira אתמול הכנתי את האצבעות פילו שלך
שמתי במקום פרמזן חצי גבינת חמד וחצי גבינה צהובה
הקפאתי חצי ואפיתי חצי
יצא מושלם!
אגב, השתמשתי לציפוי גם בשומשום שחור.
מעדן ממש.
הכנתי את המילויסליחה באיזה צורה את מקפיאה אחרי שמלאת גם את הבטטות וגם מאת הגבינה/? תודה.
לפי מה שידוע לי, זה כן. רק שאסור להם לקרוא לה פרמז'ן. כך זכור לי,זה לא פרמז'ן
אבל דומה לה בתכונות שלה
היא תחליף כי היא דומה לו בתכונותלפי מה שידוע לי, זה כן. רק שאסור להם לקרוא לה פרמז'ן. כך זכור לי,
בכל אופן היא התחליף לפרמז'ן.
מעניין,היא תחליף כי היא דומה לו בתכונות
אבל זה לא פרמז'ן
וכתבתי שהיא דומה לה בתכונותיה
ואז היא ממילא מהווה תחליף מעולחה לפרמז'ן
הלכתי לבדוק כדי לראות אם טעיתי:
אז הנה מאתר מחלבות גד, 9 דברים שלא ידעתם על גבינת גרנה פנדו
6. גרנה פדנו דומה מאוד לפרמזן בתכונותיה שתיהן בנות מיוחסות של צפון איטליה, מתיישנות בגלגלי ענק ומתאימות כמו שהן לבישול, אפייה ואכילה ולשתיהן טעם אוממי ממכר. הגרנה פדנו מעשירה את המרקם של כל תבשיל שהיא מצוותת אליו ומוסיפה קשת רחבה של טעמים. היא מתפרקת בחום ונמסכת לתוך פסטה, ריזוטו או פולנטה כמעט בלי להותיר משקעים שומניים או נוקשים. לכן רוב המתכונים האיטלקיים מעדיפים גרנה פדנו על פני פרמזן.
כאן אפשר ללמוד עוד על הגבינות האלו והבדל ביניהן
זה תהליך יצור אחר ואז מפק משהו שהוא אחר אבל דומה מאו בכל התכונותמעניין,
קראתי את הקישור ולפי מה שכתוב שם,
זו אותה גבינה, מיוצרת באותו התהליך רק בחבל מחוז אחר ולא בפרמיג'אנו המקום בו מייצרים את הפרמז'ן.
ולכן, הם כ"כ גאוותנים ולא מאשרים לה להקרא פרמז'ן.
ציטוט: כל גבינה אחרת המיוצרת בתהליך דומה או זהה אך אינה מיוצרת באיזור הפרמיג'אנו נקראת גראנה פדנה. טעמה זהה לפרמיג'אנו אך מביני דבר טוענים שהוא רחוק מטעמה של פרמיג'אנו כרחוק מזרח ממערב.
@javaמתכון שפרסמתי כבר בעבר כאן בפורום.
טעים בצורה לא יאמנת ומשמין באותה מידה.
מתכון של נירה רוסו עם מעט שינויים של אמא שלי.
בואיקוס - לחמניות גבינה בלקניות
..................
קוראים לזה לחמניות, אבל מעשית זה יותר מאפה גבינה עשיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: