כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

חגים שבועות- מלוחים. כל מה שהוא לא מתוק.

nicky

משתמש מקצוען
@shira bira
או כל אחת אחרת שמבינה או התנסתה-
לגבי המתכון של הפילו במילוי בטטה-
אפשר להכין ולמלא הערב ולשמור במקרר עד לאפיה מחר? (משתמשת בבצק מצונן אם זה משנה)

(יודעת שאין הרבה סיכוי שאקבל תשובה עוד היום אבל מנסה בכ״ז;))

תודה!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@shira bira
או כל אחת אחרת שמבינה או התנסתה-
לגבי המתכון של הפילו במילוי בטטה-
אפשר להכין ולמלא הערב ולשמור במקרר עד לאפיה מחר? (משתמשת בבצק מצונן אם זה משנה)

(יודעת שאין הרבה סיכוי שאקבל תשובה עוד היום אבל מנסה בכ״ז;))

תודה!
אין לי נסיון עם פילו מצונן. יכול להיות שיעבוד.
למה לא לשמור במקפיא?
 

תפארת סילברברג

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
קרפ פיטריות שהכנתי עכשיו (עדין לא ליפפתי בבצל ירוק לקשירה)
מי שמעוניינת יש לי את המתכון אוכל לתרגם לה 20210516_162911.jpg20210516_161106.jpg
 

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
היי
אשמח לדג סלמון מתכון חלבי או משו אחר טעים
דחוףףףף
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לחובבי המאפים המלוחים.
אחותי הכינה וממליצה בחום:
 

המורה אסתר

משתמש רשום
אתחיל עם מתכון שלי
קנלוני במילוי בטטה, פטריות וגבינות ברוטב שמנת פטריות - טעיםםםםםם!!אין אחד שלא אוהב

חומרים למלית

1 חבילת צינורות קנלוני

בצל קטן חתוך לקוביות קטנות
בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות(כמו סלט)
כוס פטריות משימורים מסוננות מהנוזלים חתוך לקוביות
רבע כפית טימין מיובש (תבלין)
2 קופסאות קוטג 5 %
כוס גבינה צהובה מגורדת
חצי כפית מלח
קורט פלפל שחור
רבע כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מטגנת את הבצל בחמאה ובמעט שמן זית (השמן זית זה כדי שהחמאה לא תישרף- לכן מספיק כף).
לאחר שהבצל זהוב מוסיפה את הבטטה והפטריות שמה קורט מלח פלפל וטימין . מכסה ומאדה על אש קטנה כ10 דק.. עד שמתרכך. מורידים מהאש לחכות שיתקרר ולהוסיף את שאר החומרים. לערבב ולתקן תיבול.
מרפדים תבנית חדפ בנייר אפיה. לשפוך מעט חלב על נייר האפיה(כדי "להרטיב" את הנייר).. לוקחים צינור של קנלוני משרים במשך 2 שניות במים פושרים. מוציאים מהמים. וממלאים (עדיף בעזרת שקית זילוף)מהמלית.. כך ממלאים את כל הקנלוני ומסדרים בשורות ישרות(לא אחד על השני).

רוטב שמנת פטריות
בצל קטן
פטריות פרוסות- אפשר שימורים
חצי כפית טימין
שמנת מתוקה טרה
אבקת רוטב פטריות של אוסם
כוס חלב קר
כפית מלח
קורט פלפל שחור
רבע כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה
לטגן בצל בחמאה ושמן זית עד שמזהיב. להוסיף את הפטריות הטימין וקורט מלח ולטגן כ15 דק על אש נמוכה.
להוסיף את השמנת מתוקה. להמיס את אבקת הרוטב בכוס החלב. (לערבב היטב שלא יהיו גושים).
ולהוסיף לרוטב. להוסחף את שאר התבלינים. לערבב כל הזמן עד שרותח. לטעום ולתקן תיבול אם צריך..
להסיר מהאש ולצקת מעל הקנלוני.. לדאוג שהרוטב יכנס גם בין הצינורות.
לפזר מעל 100 גר גבינה צהובה(עדיף עמק..) מגורדת. ולאפות בחום 170° מכוסה בנייר כסף כחצי שעה להוריד את הנייר ולאפות עוד 10 דק.

לבריאות!!!


** אני מכינה את המלית ואת הרוטב ורק אחכ ממלאה את הקנלוני..
***יצא לי ארוך.. וזה באמת כמה שלבים. אבל לא מסובך..
 

גינדי

משתמש מקצוען
לחם שום על בסיס כיכר לחם פרוס-מעדן!!!!!!!!
1
כיכר לחם פרוס
200 גרם חמאה רכה
8 שיני שום
2 כפות אורגנו
200 גרם גבינה מלוחה
מלח
פלפל שחור

בקערה לערבב לעיסה אחידה חמאה, גבינה מלוחה, שיני שום כתושות ותבלינים
למרוח קצת על כל פרוסה ולהדביק אותה לזו שאחריה למרוח גם מלמעלה אם נשאר
לעטוף בנייר כסף לאפות חצי שעה על 180
ועוד חצי שעה בלי נייר כסף.
בתאבון.
 

CHANA.

משתמש חדש
מחפשת בדחיפות מתכון טוב לקיש טעים ביוחד,
לסעודת חג בבוקר-סעודה בשרית
אשמח למתכון מעניין
תודה
 

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
בלת"ק.
@shira bira אפשר להכין את האצבעות בטטה היום, לאפות, לשמור במקרר ולחמם על הפלטה בחג?
ישאר טרי?
תודה.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
בלת"ק.
@shira bira אפשר להכין את האצבעות היום, לאפות, לשמור במקרר ולחמם על הפלטה בחג?
ישאר טרי?
תודה.
עדיף להכין היום עד לשלב האפיה, להקפיא ולאפות מחר
אם אין באפשרותכם אז מוטב לאפות ולהקפיא. מחממים ללא כיסוי ישירות על פלטה.
במקרר זה בטוח לא יהיה טוב.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה