אולי את תדעי להגיד לי אם זה טוב בהקפאה? או מישהי אחרת?פשטידת קוטג
3 כוסות פצפוצי אורז
2 קוטג
אבקת מרק בצל
אבקת מרק פטריות
חצי כוס שמן
מערבבת את כל החומרים שמה ב2 תבניות אינגליש קייק קצרות
לאפות על 180 מעלות 10 דקות
מעדן!!!
אולי את תדעי להגיד לי אם זה טוב בהקפאה? או מישהי אחרת?פשטידת קוטג
3 כוסות פצפוצי אורז
2 קוטג
אבקת מרק בצל
אבקת מרק פטריות
חצי כוס שמן
מערבבת את כל החומרים שמה ב2 תבניות אינגליש קייק קצרות
לאפות על 180 מעלות 10 דקות
מעדן!!!
הן משביעות כמו כל לחמניות מבצק שמרים. האם הן תחליף לחלות? אינני יודעת במה אתם מורגלים.איך הן במקום חלות בשבועות? משביעות?
טעים בטמפ' החדר.וכן, טעים קר? (בטמפ' החדר, אחרי אפיה בראשון בבוקר) או שכדאי לחמם?
תודה!
אם לא מסירים גבעולים הטעם יהיה מריר אבל אין מצב שצנוברים טריים וטובים יתנו טעם מריר.בקשר לצנוברים-
ראיתי ברשת שזה יכול לגרום לטעם מריר, נתקלת בזה?
יש תקופות שהצנוברים מרים.אבל אין מצב שצנוברים טריים וטובים יתנו טעם מריר.
משתמשת כבר שנים. לא יצא לי.יש תקופות שהצנוברים מרים.
עכשיו אני רואה שזה קורה בצנוברים שמיובאים מסיןמשתמשת כבר שנים. לא יצא לי.
אבל אבדוק ותודה.
תודה!רוטב רוזה מעולה:
חבילת רסק עגבניות (גדולה, לא פחית)
שמנת מתוקה
מלח פלפל
לשים במחבת את הרסק ולחמם, אח"כ להוסיף את השמנת ולערבב בעדינות עד שנהיה רוטב אחיד,
לתבל במלח ופלפל שחור,
(אם שמים שמנת לבישול ולא שמנת מתוקה אז לתבל גם במעט סוכר.)
מעדןןןןן
בהחלט. אין סיבה.אין מצב שצנוברים טריים וטובים יתנו טעם מריר.
ביצים?פשטידת קוטג
3 כוסות פצפוצי אורז
2 קוטג
אבקת מרק בצל
אבקת מרק פטריות
חצי כוס שמן
מערבבת את כל החומרים שמה ב2 תבניות אינגליש קייק קצרות
לאפות על 180 מעלות 10 דקות
מעדן!!!
שאלה הגיונית לחלוטין.@shira bira נשמה,
במתכון של אצבעות הפילו במילוי בטטה-
איך צלית את הבטטות לריכוך?
חצויות בקליפתן עם שמ"ז ומלח?
קלופות?
קוביות?
סליחה על השאלה הסתומה אבל רוצה שיצא רך ומתאים למטרה שלו במתכון.
מצוינת מחממים טוב וממש כמו טרימישהו יודע- לזניה טובה בהקפאה?
איזה כיף שאת זמינה ועונה מהר כ"כ. תודה!שאלה הגיונית לחלוטין.
חתכתי לפרוסות, תיבלתי בשמ"ז ומעט מלח, כיסיתי ואפיתי ב200 מעלות עד לריכוך.
האפיה היתה עם כיסוי כדי לא לייבש את הבטטה.
לדעתי אפשר גם במיקרו ואם את עושה כן תחתכי לקוביות ותבשלי בקופסא ייעודית.
מתנצלת מראש שלא קראתי את כל האשכול,
האהבה שלי בחלבי זה בעיקר הממרחים.
מכינה כמעט בכל תחילת שבוע כמה טובים, למריחה על הסנדוויץ
אבל אין ארוחה חלבית שלא תתחיל בכמה מתאבנים שווים, עם הממרחים הבאים:
נראה מבטיח!וזה התוצאה...
אשמח למתכון של דיפ פלפליםמותר לשתף כאן? או יש אשכול נפרד?
תודה על המתכונים,
וזה התוצאה...
רוטב פסטו - הכנתי עם 3/4 כוס קשיו גם בזכות המתכון של @java מכאן (פחות או יותר אותו מתכון) - לדעתי צריך פחות שמן, - סיננתי את הרוטב כדי להוריד שמן וזה יצא פצצה!
סלט זיתים - הכנתי בלי העלים יצא טעים מאוד! תודה גם ל @Splendid - מכאן
דיפ פלפלים - סוף הדרך!
חציל קלוי - מתכון ממקום אחר...
צפה בקובץ המצורף 887616
טוב, אז באין תשובות- אני עונה לעצמי.פשטידת קוטג' וזיתים- כמה קלה - ככה טעימה.
3 קוטג'
3 ביצים
2 שמנת חמוצה
כוס שמן
2 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
לערבב את כל המוצרים.
לטגן 2 בצלים גדולים .
לשים בסיר 2 חבילות פטריות לאחר הטיגון עוד 10 דקות
להכניס את תכולת הסיר לבלילת הקוטג'
לקצוץ שליש חבילת זיתים להכניס לבלילה.
לשים ב- 4 או 3 אינגליש קייק
לאפות עד שמזהיב.
מעדן.
שאלה למומחיות - האם זה טוב בהקפאה????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: