כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

חגים שבועות- מלוחים. כל מה שהוא לא מתוק.

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
פשטידת קוטג
3 כוסות פצפוצי אורז
2 קוטג
אבקת מרק בצל
אבקת מרק פטריות
חצי כוס שמן
מערבבת את כל החומרים שמה ב2 תבניות אינגליש קייק קצרות
לאפות על 180 מעלות 10 דקות
מעדן!!!
אולי את תדעי להגיד לי אם זה טוב בהקפאה? או מישהי אחרת?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

ngp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
תו
רוטב רוזה מעולה:

חבילת רסק עגבניות (גדולה, לא פחית)
שמנת מתוקה
מלח פלפל

לשים במחבת את הרסק ולחמם, אח"כ להוסיף את השמנת ולערבב בעדינות עד שנהיה רוטב אחיד,
לתבל במלח ופלפל שחור,

(אם שמים שמנת לבישול ולא שמנת מתוקה אז לתבל גם במעט סוכר.)

מעדןןןןן
תודה!
זה אומר שאם אני רוצה מתכון של ה"פנה פיצה ברוטב רוזה מוקרמת במוצרלה ואורגנו" אני מבשלת את האיטריות ולאחר מכן מבשלת את הרוטב הנ"ל. מערבבת את האיטריות בתוכם, משטחת בתבנית, שמה מעל מוצרלה מגורדת עם אורגנו ואופה מעט?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
למבשלים בחג אני ממליצה על המתכון הבא, המהיר (והמצוין) של ניוקי בסיר אחד.
הצעת ייעול שלי: לטגן את הבצל, הפטריות והשום לפני החג. בארוחה עצמה להשלים את הבישול ולהגיש מיד


שימו לב שהמתכון מיועד לניוקי יבש בוואקום ולא למצוננים (של שטראוס).
 

רי

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
פשטידת קוטג
3 כוסות פצפוצי אורז
2 קוטג
אבקת מרק בצל
אבקת מרק פטריות
חצי כוס שמן
מערבבת את כל החומרים שמה ב2 תבניות אינגליש קייק קצרות
לאפות על 180 מעלות 10 דקות
מעדן!!!
ביצים?
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@shira bira נשמה,
במתכון של אצבעות הפילו במילוי בטטה-
איך צלית את הבטטות לריכוך?
חצויות בקליפתן עם שמ"ז ומלח?
קלופות?
קוביות?

סליחה על השאלה הסתומה אבל רוצה שיצא רך ומתאים למטרה שלו במתכון.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@shira bira נשמה,
במתכון של אצבעות הפילו במילוי בטטה-
איך צלית את הבטטות לריכוך?
חצויות בקליפתן עם שמ"ז ומלח?
קלופות?
קוביות?

סליחה על השאלה הסתומה אבל רוצה שיצא רך ומתאים למטרה שלו במתכון.
שאלה הגיונית לחלוטין.
חתכתי לפרוסות, תיבלתי בשמ"ז ומעט מלח, כיסיתי ואפיתי ב200 מעלות עד לריכוך.
האפיה היתה עם כיסוי כדי לא לייבש את הבטטה.
לדעתי אפשר גם במיקרו ואם את עושה כן תחתכי לקוביות ותבשלי בקופסא ייעודית.
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שאלה הגיונית לחלוטין.
חתכתי לפרוסות, תיבלתי בשמ"ז ומעט מלח, כיסיתי ואפיתי ב200 מעלות עד לריכוך.
האפיה היתה עם כיסוי כדי לא לייבש את הבטטה.
לדעתי אפשר גם במיקרו ואם את עושה כן תחתכי לקוביות ותבשלי בקופסא ייעודית.
איזה כיף שאת זמינה ועונה מהר כ"כ. תודה!
ותודה גם על החידוד של כיסוי הבטטות, לא הייתי חושבת על זה, למרות ההגיון הצרוף :confused:
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מתנצלת מראש שלא קראתי את כל האשכול,
האהבה שלי בחלבי זה בעיקר הממרחים.
מכינה כמעט בכל תחילת שבוע כמה טובים, למריחה על הסנדוויץ
אבל אין ארוחה חלבית שלא תתחיל בכמה מתאבנים שווים, עם הממרחים הבאים:

מותר לשתף כאן? או יש אשכול נפרד?
תודה על המתכונים,
וזה התוצאה...

רוטב פסטו - הכנתי עם 3/4 כוס קשיו גם בזכות המתכון של @java מכאן (פחות או יותר אותו מתכון) - לדעתי צריך פחות שמן, - סיננתי את הרוטב כדי להוריד שמן וזה יצא פצצה!

סלט זיתים - הכנתי בלי העלים יצא טעים מאוד! תודה גם ל @Splendid - מכאן

דיפ פלפלים - סוף הדרך!

חציל קלוי - מתכון ממקום אחר...

IMG_06433.jpg
 

קפה קפה

משתמש מקצוען
מותר לשתף כאן? או יש אשכול נפרד?
תודה על המתכונים,
וזה התוצאה...

רוטב פסטו - הכנתי עם 3/4 כוס קשיו גם בזכות המתכון של @java מכאן (פחות או יותר אותו מתכון) - לדעתי צריך פחות שמן, - סיננתי את הרוטב כדי להוריד שמן וזה יצא פצצה!

סלט זיתים - הכנתי בלי העלים יצא טעים מאוד! תודה גם ל @Splendid - מכאן

דיפ פלפלים - סוף הדרך!

חציל קלוי - מתכון ממקום אחר...

צפה בקובץ המצורף 887616
אשמח למתכון של דיפ פלפלים
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
פשטידת קוטג' וזיתים- כמה קלה - ככה טעימה.

3 קוטג'
3 ביצים
2 שמנת חמוצה
כוס שמן
2 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
לערבב את כל המוצרים.


לטגן 2 בצלים גדולים .
לשים בסיר 2 חבילות פטריות לאחר הטיגון עוד 10 דקות
להכניס את תכולת הסיר לבלילת הקוטג'
לקצוץ שליש חבילת זיתים להכניס לבלילה.

לשים ב- 4 או 3 אינגליש קייק
לאפות עד שמזהיב.
מעדן.


שאלה למומחיות - האם זה טוב בהקפאה????
טוב, אז באין תשובות- אני עונה לעצמי.
הקפאתי, ובשבת הפשרתי לסעודה שלישית - וחממתי על הפלטה- מעדן אמיתי - כמו פיצה דיאטטית.
תוך 10 דקות- לא נשאר זכר.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה