כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

חגים שבועות- מלוחים. כל מה שהוא לא מתוק.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תוסיפי לזה גבינות, קצת בורגול או חיטה חלוטים והגעת לטאבולה מושלמת שאני מתכננת לעשות בלאו הכי (אני אישית מוסיפה גם חמוציות)
בכל זאת חשבתי לשים רוטב.... טוב נראה.
בטאבולה אמיתית יש המון פטרוזיליה - בערך בכמות של הבורגול. בלי גבינות ובטח בלי חמוציות.
עד כאן פינת הנודניקית.
לגבי הסלט לצד המאפה, הייתי משאירה בלי בורגול כי זה סתם מכביד וכבר יש פחמימה בפילו.
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
מתכון שפרסמתי כבר בעבר כאן בפורום.
טעים בצורה לא יאמנת ומשמין באותה מידה.
מתכון של נירה רוסו עם מעט שינויים של אמא שלי.

בואיקוס - לחמניות גבינה בלקניות
100 גר' חמאה קרה
חצי קילוגרם קמח תופח
1/3 כוס שמן
250 גר' (מיכל) גבינת קוטג'
200 מ"ל (מיכל) שמנת חמוצה
2 ביצים
250 גר' גבינה בולגרית מפוררת

מעבדים חמאה עם קמח במעבד מזון רק עד לקבלת פירורים אחידים.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת בצק דביק
בידים רטובות מכדררים עיגולים בגודל אגוז מלך ומניחים בתבנית
אופים בחום 180 מעלות כ50 דק' או עד שמזהיב.
יש לך תמונה אולי?
קשה לי להכין משהו שאני לא רואה..
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש לך תמונה אולי?
אין לי...
תמונה מהרשת
1620808786527.png
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
בטאבולה אמיתית יש המון פטרוזיליה - בערך בכמות של הבורגול. בלי גבינות ובטח בלי חמוציות.
עד כאן פינת הנודניקית.
לגבי הסלט לצד המאפה, הייתי משאירה בלי בורגול כי זה סתם מכביד וכבר יש פחמימה בפילו.
כן אני עושה טאבולה "לא אמיתית"....
ביום יום זה משמש אותנו כארוחה אבל בחג אני אגיש את זה בצלוחית קטנה
(אני חושבת שאני אלך על כוסית שמחולקת לשלוש חלקים :טאבולה, רוטב ואולי טפנד זיתים או פסטו)
וכן אוסיף את הבורגול או החיטה כי הפחממה שלה מלאה וחלבונית ולא כמו הפילו (יש אצלינו בחג גם פריקים של בריאות ודגנים מלאים וכו')
וגם כי יש מתכון מאוד מוצלח בחוברת מתכונים של תנובה שמאוד מגרה אותי.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
אנחנו אכלנו 10 ונשארו לי קצת יותר מ20 אאלט
אבל עשיתי מיותר מחבילה אחת של פילו כי היתה לי גם חבילה פתוחה.
@qwerty
ספרתי עכשיו
נשארו לי 32
את יכולה לעשות חשבון שמכל 2 עלים יוצא לך 4 סיגארים
זאת אומרת שמכל עלה פילו יוצא לך בעצם 2 סיגארים.
 

ngp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
שלום,
אשמח לקבל מתכון של פנה פיצה.
זה מנה שמוכרים בגרג ויש שם עם רוטב רוזה. אני לא מבינה בזה ובמתכונים שחיפשתי לא מצאתי מה זה "רוזה" :|
אם יש מתכון, אשמח מאד לקבל: פנה פיצה, פסטה ברוטב רוזה מוקרמת במוצרלה ואורגנו
תודה רבה!
 

וייס1

משתמש מקצוען
שלום,
אשמח לקבל מתכון של פנה פיצה.
זה מנה שמוכרים בגרג ויש שם עם רוטב רוזה. אני לא מבינה בזה ובמתכונים שחיפשתי לא מצאתי מה זה "רוזה" :|
אם יש מתכון, אשמח מאד לקבל: פנה פיצה, פסטה ברוטב רוזה מוקרמת במוצרלה ואורגנו
תודה רבה!
"רוזה" זה שילוב של רוטב גבניות עם רוטב שמנת...
מוצלח מאוד
 
  • תודה
Reactions: ngp

אריאל87

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
תודה!
נראה טוב
אם כי נראה לי שאני יעשה אי אלו התאמות לטעמי.
אבל את הבסיס והכיוון זה נתן.
נשמע מעולה!
אני גרועה בבלינצס, אולי זה יהיה התחליף
רק המילוי לא הכי נשמע לי -
יש למישהי רעיונות למילוי אחר?
 

תמרוווש

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מתנצלת מראש שלא קראתי את כל האשכול,
האהבה שלי בחלבי זה בעיקר הממרחים.
מכינה כמעט בכל תחילת שבוע כמה טובים, למריחה על הסנדוויץ
אבל אין ארוחה חלבית שלא תתחיל בכמה מתאבנים שווים, עם הממרחים הבאים:

רוטב פסטו
במעבד מזון מניחים:
חבילת בזיליקום טרי
50 גרם שקדים
¼ כוס צנוברים
2-3 שיניי שום כתושות
½ כפית מלח


טוחנים כמה דקות,
מוסיפים בזרם דקיק חצי כוס שמן זית עד למרקם חלק.

טפנד זיתים שחורים

טוחנים במעבד מזון או מקל בלנדר:
חצי חבילת זיתים שחורים
צרור שמיר
מעט פטרוזיליה
3 שיני שום
טוחנים היטב למרקם חלק,
מוסיפים 3 כפות מיונז ומערבבים היטב.

טפנד זיתים ירוקים
כנ"ל, רק עם זיתים ירוקים.

עגבניות מיובשות

200 גרם עגבניות מיובשות (אצל הירקנים יש בד"כ)
3-4 שיני שום
צרור בזיליקום טרי
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס

משרים את העגבניות כרבע שעה במים רותחים.
מסננים.
טוחנים עם הבזיליקום והשום,
ומוסיפים את שמן הזית בקילוח דקיק.

דיפ פלפלים
קולים פלפלים בחציליה או על האש.
מקלפים את הקליפה השחורה.
טוחנים עם 3 שיני שום,
מעט שמן זית
אפשר לערבב עם מיונז לפי הטעם.

לגיוונים נוספים:
חציל חם קלוי עם גבינות,
גוואקמלו,
טונה טחונה עם ביצים קשות,
חציל בטטה עם בולגרית/צפתית
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
פשטידת קוטג' וזיתים- כמה קלה - ככה טעימה.

3 קוטג'
3 ביצים
2 שמנת חמוצה
כוס שמן
2 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
לערבב את כל המוצרים.


לטגן 2 בצלים גדולים .
לשים בסיר 2 חבילות פטריות לאחר הטיגון עוד 10 דקות
להכניס את תכולת הסיר לבלילת הקוטג'
לקצוץ שליש חבילת זיתים להכניס לבלילה.

לשים ב- 4 או 3 אינגליש קייק
לאפות עד שמזהיב.
מעדן.


שאלה למומחיות - האם זה טוב בהקפאה????
 

קבצים מצורפים

  • IMG_3665.JPG
    5.9 MB · צפיות: 130
  • IMG_3661.JPG
    4.9 MB · צפיות: 72

BRAVERMAN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
רוטב רוזה מעולה:

חבילת רסק עגבניות (גדולה, לא פחית)
שמנת מתוקה
מלח פלפל

לשים במחבת את הרסק ולחמם, אח"כ להוסיף את השמנת ולערבב בעדינות עד שנהיה רוטב אחיד,
לתבל במלח ופלפל שחור,

(אם שמים שמנת לבישול ולא שמנת מתוקה אז לתבל גם במעט סוכר.)

מעדןןןןן
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
רוטב רוזה מעולה:

חבילת רסק עגבניות (גדולה, לא פחית)
שמנת מתוקה
מלח פלפל

לשים במחבת את הרסק ולחמם, אח"כ להוסיף את השמנת ולערבב בעדינות עד שנהיה רוטב אחיד,
לתבל במלח ופלפל שחור,

(אם שמים שמנת לבישול ולא שמנת מתוקה אז לתבל גם במעט סוכר.)

מעדןןןןן
למה משתמשים?
 

נעמה :)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
@shira bira שנה שעברה נתת קישור ללחמניות חלביות של ניקי ב,
איך הן במקום חלות בשבועות? משביעות?
וכן, טעים קר? (בטמפ' החדר, אחרי אפיה בראשון בבוקר) או שכדאי לחמם?
תודה!
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
רוטב פסטו
במעבד מזון מניחים:
חבילת בזיליקום טרי
50 גרם שקדים
¼ כוס צנוברים
2-3 שיניי שום כתושות
½ כפית מלח


טוחנים כמה דקות,
מוסיפים בזרם דקיק חצי כוס שמן זית עד למרקם חלק.
קודם כל תודה על המתכונים!
בקשר לצנוברים-
ראיתי ברשת שזה יכול לגרום לטעם מריר, נתקלת בזה?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה