נתקעתי עם סטוק של פצפוצי אורז בארון( תראו את הכמויות פה במתכון תצחקו.. מה לעשות שבהרכב הנוכחי זה המון בשבילנו... )
אז אחרי כמה מתכונים משוקלדים וממורשמלים (שזה אגב טעים באמת! )
החלטתי לנסות להכין מהם מאפינס חלביים:
( כותבת פה את הכמויות ששמתי פחות או יותר, זה לא הלכה מסיני כמובן ואפשר לשחק קצת לפי ראות עיניכם והמלאי שיש בבית... )
מאפינס פצפוצי אורז חלבי מלוח
1.75 כוס פצפוצים
1.5 קופסת קוטג'
1/3 אבקת אפיה
2- 3 ביצים
מלח
א. מרק
כחצי כוס גבינצ מגורדת
2 כפות קמח
תוספות אפשריות:
בצל מטוגן, זיתים, פטריות קצוצות ומטוגנות
אפשר לגוון ולהכין כמות מכל תוספת.
מערבבים הכל
אופים בתבניות מאפינס אישיות
180 מעלות כ25 דקות עד הזהבה.
אז אחרי כמה מתכונים משוקלדים וממורשמלים (שזה אגב טעים באמת! )
החלטתי לנסות להכין מהם מאפינס חלביים:
( כותבת פה את הכמויות ששמתי פחות או יותר, זה לא הלכה מסיני כמובן ואפשר לשחק קצת לפי ראות עיניכם והמלאי שיש בבית... )
מאפינס פצפוצי אורז חלבי מלוח
1.75 כוס פצפוצים
1.5 קופסת קוטג'
1/3 אבקת אפיה
2- 3 ביצים
מלח
א. מרק
כחצי כוס גבינצ מגורדת
2 כפות קמח
תוספות אפשריות:
בצל מטוגן, זיתים, פטריות קצוצות ומטוגנות
אפשר לגוון ולהכין כמות מכל תוספת.
מערבבים הכל
אופים בתבניות מאפינס אישיות
180 מעלות כ25 דקות עד הזהבה.